Jednom sam pričala kako je zbog pečenja rakije zagužvsao sa jednim novo komponiranim Muslimanom -Vehabijom,bogami Vehabija se pokupio .
CIGARETE
Moderator: Krokodil Behko
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Status: Offline
Re: CIGARETE
Ma znam koliko se pravi i prodaje loze i vina ,posebno po Dalmaciji .
,pravljenje istog je Narodni običaj tradicija .Kod moga muža obitelj pravi rakiju sa koljena na koljeno ,mislim da bi se on "ucrvao" da je ne napravi .
Jednom sam pričala kako je zbog pečenja rakije zagužvsao sa jednim novo komponiranim Muslimanom -Vehabijom,bogami Vehabija se pokupio .
Last edited by Hurija on 15 Jan 2021, 13:49, edited 1 time in total.
Ostalo je cutanje.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2286 times
- Been thanked: 5530 times
- Hurija
- Pandora

- Beni
- Fuck you

- Mood:
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 469 times
- Been thanked: 1430 times
1 - Kolika je prosječna satnica u Norveškoj i Švedskoj ..... kolika u Njemačkoj .... minimalna satnica koju je odredila Frau Merkel je 8.5 eura a kutija cigara 9 .... znači za sat kutija i koga boli dupe ..... a kolika je minimalna satnica u BiH pa to uporedi sa 5.20 po kutiji cigara ....Hurija wrote: 15 Jan 2021, 11:07 Ovdje se radi o akcizama ,konkretno na proizvodnji cigareta gubi i Crna Gora .
Koliko je kutija cigara u Njemackoj ,kažu 9 eura ,ako je tako to je oko 18 Km ,kod nas je najjeftinija kutija cigara mislim 5 Km .
1 - Koliko su cigarete u Norveškoj ili Svedskoj?.
Mislim da su dosta skuplje nego kod nas ,uzgred cigare nisu jeftine ni u Hrvatskoj .
However, after prolonging the talks and canceling one press conference last minute, the representatives of both employers and workers' unions unanimously agreed to boost the minimum wage from the current €9.35 to €10.45 by July 2022.
De malo realnosti bemumišove optichke
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- Hurija
- Pandora

Cigare su luksuz ,porok i štetne su nemojte bogati socijalnu priču i oko njih .
I u Njemackoj se prodaju na crno ali kazne su enormne.Treba suzbiti crno tržište vezano za duhan i duhanske proizvode i sada se trenutno sprovodi kampanja u F BiH .
I u Njemackoj se prodaju na crno ali kazne su enormne.Treba suzbiti crno tržište vezano za duhan i duhanske proizvode i sada se trenutno sprovodi kampanja u F BiH .
Ostalo je cutanje.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Aha, on je vehabija i novokomponovani musliman jer je tvom patokaru rekao da je pečenje rakije haramHurija wrote: 15 Jan 2021, 13:45 Ma znam koliko se pravi i prodaje loze i vina ,posebno po Dalmaciji .,pravljenje istog je Narodni običaj tradicija .Kod moga muža obitelj pravi rakiju sa koljena na koljeno ,mislim da bi se on "ucrvao" da je ne napravi .
To nije rekao taj tobožnji vehabija, nego Allah, a prenosi se da je muhammed, s.a.v.s. prokleo one koji preku rakiju.
Svi mi se morete obratit
- Hurija
- Pandora

Slusaj Fufoo ima to ko cijeni . Reci mi opradavas li ti zenidbu neformiramih i nezrelih djevojčica od cirka 12 do 13 godina od strane tih Vehabija .
Hocemo li o Haramu ,STA je duhan cigarete su porok i štetne su,masu Efendija znam da puše.
Konkretno ja podržavam svog supruga u pravljenju rakije u čemu je problem .Kom se ne sviđa neka se okrene .
Hocemo li o Haramu ,STA je duhan cigarete su porok i štetne su,masu Efendija znam da puše.
Konkretno ja podržavam svog supruga u pravljenju rakije u čemu je problem .Kom se ne sviđa neka se okrene .
Ostalo je cutanje.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40922 times
- Been thanked: 27441 times
Pravi domacinHurija wrote: 15 Jan 2021, 17:37 Slusaj Fufoo ima to ko cijeni . Reci mi opradavas li ti zenidbu neformiramih i nezrelih djevojčica od cirka 12 do 13 godina od strane tih Vehabija .
Konkretno ja podržavam svog supruga u pravljenju rakije u čemu je problem .Kom se ne sviđa neka se okrene .![]()
“Ljudi imaju puno toga lijepog o tebi da kažu, samo prije toga treba da umreš.”
- Hurija
- Pandora

Ljudima Rumu u pravom smislu riječi,naš Bošnjak .Rudolph wrote: 15 Jan 2021, 17:44Pravi domacinHurija wrote: 15 Jan 2021, 17:37 Slusaj Fufoo ima to ko cijeni . Reci mi opradavas li ti zenidbu neformiramih i nezrelih djevojčica od cirka 12 do 13 godina od strane tih Vehabija .
Konkretno ja podržavam svog supruga u pravljenju rakije u čemu je problem .Kom se ne sviđa neka se okrene .![]()
![]()
Ostalo je cutanje.
- Taare
- greatest

Ma zaboli me, bona. Peci, pij, opijajte se...radite šta god hoćete. Demokratija. Ima ba mjesta u džehenemu.
Ali, ono preko čega ne prelazim i što ću uvijek osuditi jeste etiketiranje ljudi koji ukažu na to zlo.
Čuj ti te drskosti, nekoga nazvati novokomponovanim samo što je rekao istinu o alkoholu
Ako je on novokomponovani, ko je tradicionalni?
Da nisu oni koji piju, kurvaju se, a u džamiju odu za bajram?
Ali, ono preko čega ne prelazim i što ću uvijek osuditi jeste etiketiranje ljudi koji ukažu na to zlo.
Čuj ti te drskosti, nekoga nazvati novokomponovanim samo što je rekao istinu o alkoholu
Last edited by Taare on 15 Jan 2021, 17:48, edited 1 time in total.
Svi mi se morete obratit
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2945 times
ibreticu se haman dva dana ...
vallahi.
vallahi.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Pa et po njezinoj logici ce ona podrzati svog muza koji pece rakiju a buni se svim silima jer nece da se kopa pored ateistaTaare wrote: 15 Jan 2021, 17:47 Ma zaboli me, bona. Peci, pij, opijate se...radite šta god hoćete. Demokratija. Ima ba mjesta u džehenemu.
I dvolicnost je licnost
Fuck you a friendly note to start the day
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40922 times
- Been thanked: 27441 times
Ne zna rakija da si hadzija
“Ljudi imaju puno toga lijepog o tebi da kažu, samo prije toga treba da umreš.”
- Hurija
- Pandora

Taare wrote: 15 Jan 2021, 17:47 Ma zaboli me, bona. Peci, pij, opijajte se...radite šta god hoćete. Demokratija. Ima ba mjesta u džehenemu.
Za Vehabije da tvrdim da nisu novokomponovani vjernici .
Većina njih i Selefija uopšte ne priznaju našu Islamsku zajednicu.
Zaboli mene za njih i nemoj da mi naturaš te njihove teorije . Pravim i iskrenim vjernicima našim muslimanima se klanjam do poda a tim novokokonponovanim Fuffo Vehabijama ma dajjj.
Eto trazi sebi Hanumu da ti slatki babo bude Vehabija, hajrom ,hamduliah .
Ostalo je cutanje.
- Taare
- greatest

Ma, kao što rekoh, zaboli me.Beni wrote: 15 Jan 2021, 17:50Pa et po njezinoj logici ce ona podrzati svog muza koji pece rakiju a buni se svim silima jer nece da se kopa pored ateistaTaare wrote: 15 Jan 2021, 17:47 Ma zaboli me, bona. Peci, pij, opijate se...radite šta god hoćete. Demokratija. Ima ba mjesta u džehenemu.
Da nisu oni koji piju, kurvaju se, a u džamiju odu za bajram?![]()
I dvolicnost je licnost
Ja musliman, ti ateist. Super. Svako bira za sebe.
Treba poštovati svačiji izbor.
Pa čak ako i dođe do rasprave, treba da prođe bez etiketiranja.
Ali ono što ne mogu jeste da me se naziva pogrdnim imenima samo zato što nisam na tvojim talasnim dužinama. Čuj novokomponovani vehabija
Svi mi se morete obratit
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
A sta kae IZ smijel se rakija peci?Hurija wrote: 15 Jan 2021, 17:57Taare wrote: 15 Jan 2021, 17:47 Ma zaboli me, bona. Peci, pij, opijajte se...radite šta god hoćete. Demokratija. Ima ba mjesta u džehenemu.
Za Vehabije da tvrdim da nisu novokomponovani vjernici .
Većina njih i Selefija uopšte ne priznaju našu Islamsku zajednicu.
Zaboli mene za njih i nemoj da mi naturaš te njihove teorije . Pravim i iskrenim vjernicima našim muslimanima se klanjam do poda a tim novokokonponovanim Fuffo Vehabijama ma dajjj.
Eto trazi sebi Hanumu da ti slatki babo bude Vehabija, hajrom ,hamduliah .
![]()
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Hurija
- Pandora

Ne Beni. Zna se ko se ukopava u Muslimansko mezarje onaj ko se izjasnjava tako, plaća članarinu i Vazifu,odrzavanje mezara,odvaja novce za rad Islamske zajednice pa i svoj ukop. O cemu se radiBeni wrote: 15 Jan 2021, 17:50Pa et po njezinoj logici ce ona podrzati svog muza koji pece rakiju a buni se svim silima jer nece da se kopa pored ateistaTaare wrote: 15 Jan 2021, 17:47 Ma zaboli me, bona. Peci, pij, opijate se...radite šta god hoćete. Demokratija. Ima ba mjesta u džehenemu.
Da nisu oni koji piju, kurvaju se, a u džamiju odu za bajram?![]()
I dvolicnost je licnost
.Ne zanima me gdje će biti ukupan Ateist ja znam gdje cu kao i moja familija .
Ostalo je cutanje.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
To ti je ponasanje klasicnog balijander za kojeg je balkon livada.Taare wrote: 15 Jan 2021, 18:00Ma, kao što rekoh, zaboli me.Beni wrote: 15 Jan 2021, 17:50
Pa et po njezinoj logici ce ona podrzati svog muza koji pece rakiju a buni se svim silima jer nece da se kopa pored ateista![]()
I dvolicnost je licnost
Ja musliman, ti ateist. Super. Svako bira za sebe.
Treba poštovati svačiji izbor.
Pa čak ako i dođe do rasprave, treba da prođe bez etiketiranja.
Ali ono što ne mogu jeste da me se naziva pogrdnim imenima samo zato što nisam na tvojim talasnim dužinama. Čuj novokomponovani vehabija![]()
Fuck you a friendly note to start the day