Neće x zraka kroz Bosnjaka

Moderator: Krokodil Behko
Lijepa moja Ceskaspacebound wrote: 15 Jan 2021, 16:43 Bog te mazo, ova Amerika nije normalna drzava kad je zdravstveno osiguranje u pitanjuSad citam na fb, u decembru umro jedan covjek, 6 sedmica bio u bolnici, imao je zdravstveno osiguranje koje nije moglo sve troskove pokrit. Evo porodica skuplja novac. Potrebno im je 150 000 $
Znam ja te ljude, znala sam tog covjeka![]()
Pa normalno da je dosao po pare. 133 KM - za sta? Sam je rekao da je jos 112 KM potrosio da ode do Tuzle da ponovi test. Trebao im je na to dodati i procenat za izgubljene dnevnice i pretrpljeni stres.
'Aj ne pravi se blesav. PCR test je ruski rulet jer nije namijenjen za dijagnostiku. On ocigledno nema simptome sto ce reci da je negativan (ne zavrci mi sive stanice pricom o tome da je asimptomatski prenosioc). Ako mislis uvesti taj 'argument' u diskusiju, onda smo svi 'asimptomatski prenosioci' jer zivimo u simbiotskom odnosu sa masom mikroorganizma.insomnia wrote: 17 Jan 2021, 14:24 Pa nidje ne pise da se placaju samo negativni. Test je uradjen i placen. Osim toga kako ce znati jel bas ovaj iz Tz tacan
Plus toga dva dana razlike izmedu testiranja??insomnia wrote: 17 Jan 2021, 14:24 Pa nidje ne pise da se placaju samo negativni. Test je uradjen i placen. Osim toga kako ce znati jel bas ovaj iz Tz tacan
Gora je ona sto mu ista objasnjava.
Ima li linkspacebound wrote: 15 Jan 2021, 16:43 Bog te mazo, ova Amerika nije normalna drzava kad je zdravstveno osiguranje u pitanjuSad citam na fb, u decembru umro jedan covjek, 6 sedmica bio u bolnici, imao je zdravstveno osiguranje koje nije moglo sve troskove pokrit. Evo porodica skuplja novac. Potrebno im je 150 000 $
Bez vakcine jebasmo koronu
Mogu ti u pp poslat.Fuddo wrote: 17 Jan 2021, 19:43Ima li linkspacebound wrote: 15 Jan 2021, 16:43 Bog te mazo, ova Amerika nije normalna drzava kad je zdravstveno osiguranje u pitanjuSad citam na fb, u decembru umro jedan covjek, 6 sedmica bio u bolnici, imao je zdravstveno osiguranje koje nije moglo sve troskove pokrit. Evo porodica skuplja novac. Potrebno im je 150 000 $
Ok
A 491 oporavljenihTaare wrote: 18 Jan 2021, 15:14 Samo padaj
protekla 24 sata Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljeno je 1.289 uzoraka, od kojih su 52 pozitivna na koronavirus.
Novi slučajevi registrovani su u Unsko-sanskom, Srednjobosanskom, Zeničko-dobojskom, Tuzlanskom, Hercegovačko-neretvanskom i Kantonu Sarajevo.