Tukaj se boste počutili udobno. Prišel sem v manj kot dveh mesecih in je od takrat povratni vsak dan. dobrodošlibarkun wrote:Pozdrav svima iz Slovenije.![]()
Nasla sam vas, kad sam nesto trazila u vezi serije "Tito - posljednji svjedoci testamenta" Lordana Zafranovića i drago mi je, da sam nasla vas forum, jer je Bosna moja ex-yu najdraza republika.![]()
Inace sam(nemate zenski smajlic), znaci u godinama sam, kad se zenu vise ne pita "Koliko ti je godina?"
Dobrodošli novi forumaši
Moderator: Krokodil Behko
Re: Dobrodošli novi forumaši
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7872 times
- Been thanked: 18616 times
- Status: Online
Dobrodošlabarkun wrote:Pozdrav svima iz Slovenije.![]()
Nasla sam vas, kad sam nesto trazila u vezi serije "Tito - posljednji svjedoci testamenta" Lordana Zafranovića i drago mi je, da sam nasla vas forum, jer je Bosna moja ex-yu najdraza republika.![]()
Inace sam(nemate zenski smajlic), znaci u godinama sam, kad se zenu vise ne pita "Koliko ti je godina?"
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Nazalost ne razumeijem bas sve rjeci (recimo bujrum), ali nema veze.
Jos jednom hvala svima, zbilja ste face!
- Lanci
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Dobrodosla...zelimo ti lijepo i ugodno druzenje ovdje sanama:)
sto neznas ne brini ovdje ces da naucis sve:)
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
barkun wrote:Nazalost ne razumeijem bas sve rjeci (recimo bujrum), ali nema veze.![]()
hehehehe. nije frka, bona. samo pitaj sto ne znas. bujrum znaci dobrodosao/la.
sad ces se sigurno pitati sta znaci bona.
to ti je kao srpsko bre. samo sto je bona zenskog roda, tj. govori se samo zensku. a "bolan" se upotrebljava za muski rod. gradska djeca vecinom koriste za oba roda samo "ba".
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

Sad ne znam da li da i ja pozelim dobrodoslicu, ili da odgovorim sa "hvala" vama koji ste nas docekali...
Ah, ni suvise stara, ni dovoljno mlada
Dobrodosla slovenko.. lijepo je ovdje, vidjeces
Ah, ni suvise stara, ni dovoljno mlada
Dobrodosla slovenko.. lijepo je ovdje, vidjeces
-
Trepavica
Ko to dosao nov ,a da to ja ne primjetih...
U svakom slucaju ...dobro dosla..vidjet ces , ovdje ne znas jesi li dosla ili posla...totalno te zbune ...Stvarno docekna raja... 
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 6 times
dobro nam dosli 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
-
FelixArba76
- Na probnom

pozz
večeras sam tražio nešto neznam ni sam što i naišao sam na vaš link..i odlučio se regati na vaš forum i baš mi je drago...inače imam 36 godina,oženjen,otac troje dice,zaposlen i iz Hrvatske sam,točnije sa otoka Raba,najlipši otok na jadranu,volim se družiti po forumima i upoznavati nove ljude,a i sam sam član jako puno foruma,stranih i domaćih tako i torrent trackera...tu sam naišao već na rehu kojega znam sa dosta foruma,možda naiđem na još nekoga...eto neznam što da više napišem...
pozz svima
večeras sam tražio nešto neznam ni sam što i naišao sam na vaš link..i odlučio se regati na vaš forum i baš mi je drago...inače imam 36 godina,oženjen,otac troje dice,zaposlen i iz Hrvatske sam,točnije sa otoka Raba,najlipši otok na jadranu,volim se družiti po forumima i upoznavati nove ljude,a i sam sam član jako puno foruma,stranih i domaćih tako i torrent trackera...tu sam naišao već na rehu kojega znam sa dosta foruma,možda naiđem na još nekoga...eto neznam što da više napišem...
pozz svima
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9690 times
- Been thanked: 11431 times
dobrodošao FelixArba76FelixArba76 wrote:pozz
pozz svima
I nama je drago što si tu. Trudićemo se da budemo što bolji domaćini
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7872 times
- Been thanked: 18616 times
Dobrodošao felix.
Nadam se da voliš da fotografišeš i da ćeš okačiti par svojih slika otoka Raba ovdje.
Nadam se da voliš da fotografišeš i da ćeš okačiti par svojih slika otoka Raba ovdje.
dobro dosla i od menebarkun wrote:Nazalost ne razumeijem bas sve rjeci (recimo bujrum), ali nema veze.![]()
Our solution mind revolution
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

DobrodošaoFelixArba76 wrote:pozz
pozz svima
Felix, dobro nam dosao!
sto kaze Behko, nadamo se da cemo te dobro ugostiti.
ma da vec i jesmo. dobio si pusu i buket cvijeca od nepodobne, sto jos niko do sad od nas nije (ako se ne varam), za ovo kratko vremena koje je sa nama provela.
sto kaze Behko, nadamo se da cemo te dobro ugostiti.
ma da vec i jesmo. dobio si pusu i buket cvijeca od nepodobne, sto jos niko do sad od nas nije (ako se ne varam), za ovo kratko vremena koje je sa nama provela.
i jedno veliko bujrum od mene
sto znaci samo izvoli
sto znaci samo izvoli
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
hvalaaaaaaa
evo ja sam Hanna iz Beca,35god...
i radujem se bit sa vama i pisat o razlicitim temama..
pozzzz
evo ja sam Hanna iz Beca,35god...
i radujem se bit sa vama i pisat o razlicitim temama..
pozzzz