MarlboroGold wrote: 20 Jan 2021, 19:48
prog321 wrote: 20 Jan 2021, 18:47
Glavni razlog trumpovog uspjeha jos nije rijesen.
Zasto je ona zenska sto su je roknuli u capitol hillu prvo glasala za obamu. I onda 8 godina kasnije zrtvovala zivot za trumpa.?
75 miliona glasaca za trumpa koji realno ima intelekt 5-godisnjeg djeteta.
I vjerovatno bi dobio i 2-term da mu igraci iz sjene nisu ukrali izbore
Nesto jebeno se dogadja srednjoj klasi u americi.
Ako se ne podizmu drasticni koraci prema boljem otici ce sve u k..... Puci ce merika ko tikva.
Mislim da dosta igra ulogu agresivnost ljevice kroz politike identiteta, sve izraženiju cenzuru i sve ostalo što spada u to. To klasični amerikanac republikanac ili onaj koji je između doživljava kao mehanizme komunizma (pa i totalitarizma), a zna se kakav je stav Amerike prema komunizmu oduvijek bio. Ono što je za nas srpski fašizam to je za njih komunizam.
Mene realno ne iznenađuje što je čak limitirani Trump imao toliko glasova. Nije dobio jer je on to zaslužio, već zato što su ljudi počeli iskazivati inat prema ljevici sa takvim politikama. Vjerujem da bi i jedan Bush danas imao toliko glasova kao Trump ako ne i više.
Mislim da su svima pokazali sta je stvarni motiv svega, cista mrznja i nepatvoreno zlo.
To su vjesto prikrivali stvarima koje si naveo, dok nije puklo i dok nisu dobili sansu da pokazu pravo lice.
Sve go hejter, rasista, ksenofob, tj. Iskompleksirani govnar.
Ko god misli da je sa takvima moguc kompromis, nek pogleda u Bosnu i vidi gdje je takav stav doveo.
Otimati ljudima djecu, trpati ih u kaveze, sprdat se sa njima kad placu i zovu mater, i to mi hoce uvest ko nesta normalno?
Samo sakom u rogove i bukagije, ako hocemo da nam djeca imaju kakav takav mir. Dosta smo se zajebavali.