Podji joj naplacivati.Merlin246 wrote: 20 Jan 2021, 23:07 Pa kad vec volis nesto kupi sebi 10 paketa al moj 1 ostavi na miru za mene jer sam to sebi kupila![]()
Ja nedavno Tops naplatio 5€
Moderator: VIP

Podji joj naplacivati.Merlin246 wrote: 20 Jan 2021, 23:07 Pa kad vec volis nesto kupi sebi 10 paketa al moj 1 ostavi na miru za mene jer sam to sebi kupila![]()

Hvala Bogu nemam nekih vecih problema.. Al mene te sitnice bas nervirajuanimals wrote: 20 Jan 2021, 23:11E da mi je tvoje probleme..Merlin246 wrote: 20 Jan 2021, 23:00 Razmisljam kako moze sestra svaki put da mi pojede grickalice i slatkise koje ja sebi kupim![]()
Pojede i svoje i moje il se njeno baci jer nista ne valja a onda pojede moje i ja nemam uz sta da se opustam kad dodjem kuci s posla a racunala imam to sto sam uzela![]()

Ako je to sve sto te nervira, dobro je..
Trazim i veci stan, vodafon me nesto sikira posto mi dolaze neki dupli racuni za naplatu stalno od njih, sad kaze moram jos neku svotu uplatiti do 1.2. A ja pojma nemam zasto to da uplatim

A ma nije mi do paraa al hocu da imam cips kad dodjem kuci koji sam kupila da imam uz film npr

Zamisli budala.. ja jedan ugovor potpisala i jedan telefon kupila, a meni stize dupli racun od njih svaki mjesec.. i sve poslovnice su zatvorene trenutno, ne mozes im se obratiti i jedva sam ih dobila nekako telefonski.. i kaze pisi mail.. i ja napisala veliki mail u kojem sam napisala sve i koliko para mi trebaju vratiti jer je to njihova greska sto nisu stornirali drugi krivi ugovor koji su napravili.. i nista mi nisu odgovorilii..kad doslo mi neki dan da do 1.2. moram uplatiti 30 eura na njihov racun a nikakvo objasnjenje nema sto.. kao inace ce mi blokirati racun i internet, tako nesto..malo sto placam dupli racun nego jos i to sada.. a odgovora na moj mail nikakvog nema a ima mjesec dana da sam pisala

Ma top je farba, na svjetlosti je druga boja, ja nisam vidjela dobro sinoc,ne znam sta mi je biloMunDzi wrote: 20 Jan 2021, 23:34 Aaaaaa, pa mora biti do farbe.
Farba ti pokvarila raspolozenje.
To je bilo evidentno.
I sad se to prenijelo dalje.
I eno sad ja opet kriva.![]()
Za nepovjerovati.
Kako tako ne zna iskulirati.![]()

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests