Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
insomnia wrote: 20 Jan 2021, 23:11
Dva dana. Bez da su vidjeli virus
Ovo je stari virus.
Na njima se radilo godinama, ali nikad do kraja jer nije bilo para jer nije bilo justification da se ulazu pare.
Nije Moderna nikad radila na njemu niti je iko prije koristio ovu metodu za vakcinu osim njih i pfizera.
Osim toga lijepo pise da su krenuli od genetske sekvence koji je objavila kina
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Ovo je stari virus.
Na njima se radilo godinama, ali nikad do kraja jer nije bilo para jer nije bilo justification da se ulazu pare.
Nije Moderna nikad radila na njemu niti je iko prije koristio ovu metodu za vakcinu osim njih i pfizera.
E to je zato jer su oni izmislili virus, imali vec spremnu vakcinu i namjerno ga ubacili da se rasiri.
Valja li ova?
E to je zato jer su oni izmislili virus, imali vec spremnu vakcinu i namjerno ga ubacili da se rasiri.
Valja li ova?
Ne znam cemu izvrtanje i izrugivanje kad su ljudi sami objavili kako su se stvari odvijale
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Ovo je stari virus.
Pa šta ti je ovdje čudno?
Stari, dobro poznat virus i logično je da su u stanju da u kratkom roku naprave vakcinu.
Čekali da kina dostavi podatak koji im je falio i napravili je.
Čitao sam da su stručnjaci sa harvarda u roku jednog dana napravili vakcinu za koronu. Ne za ovaj covid-19, nego za neki od virusa iz te porodice.
To sam pročitao na njihovoj oficijelnoj stranci.
Valja li ova?
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
insomnia wrote: 20 Jan 2021, 21:15
I to uglavnom ljudi koji i bas nisu materijal za vakcinu. Fora je sto vakcina opet ne stiti nevakcinisane jer si i dalje zarazan
Stiti vakcinisane.
Ne stiti nevakcinisane.
Logicno.
Je li ti razumijes o cemu se prica? Ako se vakcinises i dalje ces se moci zaraziti, i dalje ces moci zaraziti druge, ali ako si vakcinisan, moci ces i putovati, nema veze sto se mozes zaraziti i sto mozes zaraziti druge. Eeee, ako si nevakcinisan sve je isto sto se tice mogucnosti zarazavanja i prenosenja virusa, ali putovanje
Ko u tome vidi logiku i nista mu ne smrdi blago mu se s takvim mozgom.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Stiti vakcinisane.
Ne stiti nevakcinisane.
Logicno.
Je li ti razumijes o cemu se prica? Ako se vakcinises i dalje ces se moci zaraziti, i dalje ces moci zaraziti druge, ali ako si vakcinisan, moci ces i putovati, nema veze sto se mozes zaraziti i sto mozes zaraziti druge. Eeee, ako si nevakcinisan sve je isto sto se tice mogucnosti zarazavanja i prenosenja virusa, ali putovanje
Dobro, a šta ćemo s ljudima kojima su doktori zabranili vakcinisanje? To su oni alergičari i neki drugi koji ne podnose vakcine.
Hoćemo li i njima zabraniti kretanje?
To ti tako s ukucanima i njihovim mozgovima.
Bas si sega Gdje sam te tacno uvrijedila i sta sam ti tacno rekla? Nevrmajnd, ustala si na lijevu, po obicaju
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
insomnia wrote: 21 Jan 2021, 13:05
Sto te vo mrzi ova spejs
Sta fali. Mrzi i tebe.
I ne utvaraj sebi nesto, ja ne mrzim nikog na cijelom svijetu, ni one koji su mi nazao u zivotu ucinili, ni crnog cetnika, a da mrzim forumske nickove kojima ni imena prava ne znam
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.