Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
jebiga, zao mi je zena i starijih ljudi koji su mete migranata. Da je drugacije, zapito bih se jesam li normalan
Evo ja lično znam toliko žena djevojaka koje navečer se vraćaju kasno s posla kući i koje na svakodnevnom nivou s migrantima imaju doticaj i nijedna lijepo iskustvo nije imala nego se svaka boji a radit se mora i ići na posao i dolazit. Ali migići naši oni nit moraju raditi,nit šta al zato im sve obezbjede i hranu i smještaj i slobodu kretanja..nema papira? - Apsolutno nema problema. Žene su jadne preplašene i to je činjenica. A bez razloga garant nisu.
Ma znaju one odlicno to sve samo je moderno iz udobne fotelje prosipat moral bez obzira koliko naopako izgledalo. Ne znam samo kako im niko jos nije javio da je to izaslo iz mode ulaskom u 2021-u godinu
Mi pričamo da su u našu državu ilegalno ušli ljudi koji tu istu zemlju i njene zakone ne poštuju imaju slobodu kretanja i pomoć još uz to maltretiraju obične stanovnike te države evo sad su udarili direktno na državu bez imalo ustezanja.
O kakvim pravima konkretno pričamo? Ima pravoo..imate pravo na šutnju ili sve što kažete može bit iskorišteno protiv vas na sudu dok ih budu privodili.
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
lilith1 wrote: 21 Jan 2021, 17:22
Mi pričamo da su u našu državu ilegalno ušli ljudi koji tu istu zemlju i njene zakone ne poštuju imaju slobodu kretanja i pomoć još uz to maltretiraju obične stanovnike te države evo sad su udarili direktno na državu bez imalo ustezanja.
O kakvim pravima konkretno pričamo? Ima pravoo..imate pravo na šutnju ili sve što kažete može bit iskorišteno protiv vas na sudu dok ih budu privodili.
Da li IOM radi svoj posao
CK i volonteri zele pomoci, ali nema sredstava za pomoc
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Imamo mi i naših kriminalaca sitnih u pravu si Venera. Ali sve su to što ti kažeš sitni kriminalci..ako sretneš jednog dva ukrade telefon i ode. Ovi su u grupama i svako malo izbodu nekoga.
I hajde to..ali zar zato što imamo mi naših sitnih kriminalaca treba da na ove ne mislimo i ne uzimamo ih kao problem i pretnju jer eto kao imamo i mi..
Aha, nasi kockastih glava ne bodu nozevima.
Samo migici.
I ta činjenica što eto i to malo naših ima treba da bude olakšavajuća okolnost koja će opravdati ovih stotinu pa na jednog našeg sitnog kriminalca ide sto ovih malo malo problemi na vjestima izbodena cura upali u kuće zapalili ovo ono.
Toga u toj mjeri nije bilo dok oni nisu došli.
lilith1 wrote: 21 Jan 2021, 17:22
Da li IOM radi svoj posao
CK i volonteri zele pomoci, ali nema sredstava za pomoc
Ma možemo mi sad pričati do sutra Venera o tome ko radi a ko ne radi posao. U prvom planu je da smo mo zakazali sa našom granicom..jer da nismo do ovoga svega ne bi došlo. Velik je to broj ljudi ipak..
Kažem ja IOM samo kad je nešto okej uzima sebi zahvale ali kad je belaj ta kola se na našim plećkama lome.
Vidim da im mnoge grupe ove vjernici i to pomažu tako da što se toga tiče mislim da su obezbjeđeni i to..
I
Aha, nasi kockastih glava ne bodu nozevima.
Samo migici.
I ta činjenica što eto i to malo naših ima treba da bude olakšavajuća okolnost koja će opravdati ovih stotinu pa na jednog našeg sitnog kriminalca ide sto ovih malo malo problemi na vjestima izbodena cura upali u kuće zapalili ovo ono.
Toga u toj mjeri nije bilo dok oni nisu došli.
Problem moja ti velikacki.
Treba ga rjesavati.
Ne znam.
Pitaj Merkelicu kako ona rjesava problem nasih kockastih glava sto nozOvima bodu starce, zene i djecu po Njemackoj?
I onda haplicirati isti metod u BiH.
Ili pitaj nasu policiju i pravosudje sta i kako protiv boducih nozOva, jerbo oni imaju puno iskustva su kockastu glavu.