ne mere!
pa da me tvoja i muteova mati trazi...
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Necu ja prohobavat vego samo da vidim sta i kako utice i to

Ma nista to, ka'e sve neutralno kupuju. Pa ce ono nekad da odluci sta je
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Znaci samo rizu bez zacina kupovat

Tobejarabi

DikoMunDzi wrote: 21 Jan 2021, 23:53 Bezveze mi obrisate onaj duzi post.
U njemu nije bilo nikakve uvrede.
Cisti fakti kako je ko dosao iz Bosne u Njemacku ili Belgiju.
Apsolutno nista ruzno u tom postu nije bilo.
Cak se povukla paralela izmedju dobre organizacije i lose koja stvara medjuprostor.
Obrisali ste ga samo zato sto je "gospodin" odlucio da psuje na taj post.
Svaka cast.![]()

Maja wrote: 22 Jan 2021, 00:01 Obrisano je sve. Ne znam koji ti je klinac trebalo da kreces s izrugivanjem za Belgiju kad je covjek normalno pisao i uopste se tebi nije obracao. Evo hajde kad se svadjas s razlogom al kad pocnes bez ikakvog razloga provocirati i onda se ljutis i prijavljujes kad ti se odgovori.
E ne moze. Zavrsi s pricom.

Kakvo bona izrugivanje.Maja wrote: 22 Jan 2021, 00:01 Obrisano je sve. Ne znam koji ti je klinac trebalo da kreces s izrugivanjem za Belgiju kad je covjek normalno pisao i uopste se tebi nije obracao. Evo hajde kad se svadjas s razlogom al kad pocnes bez ikakvog razloga provocirati i onda se ljutis i prijavljujes kad ti se odgovori.

Po naredbi , molim te lijepo po naredbi sljedeci put kada ti treba kafe ili bilo sta onda obrati po naredbi prvom korpusuMunDzi wrote: 22 Jan 2021, 00:30Kakvo bona izrugivanje.Maja wrote: 22 Jan 2021, 00:01 Obrisano je sve. Ne znam koji ti je klinac trebalo da kreces s izrugivanjem za Belgiju kad je covjek normalno pisao i uopste se tebi nije obracao. Evo hajde kad se svadjas s razlogom al kad pocnes bez ikakvog razloga provocirati i onda se ljutis i prijavljujes kad ti se odgovori.
Pa sva poenta je da nije svako uspio otici organizovano.
Navela sam ljude koji su u Njemacku iz Sarajeva dosli ilegalno (sakriveni u velikom kamionu).
Ako je to tebi izrugivanje, svaka cast i tebi.
Tebi je to "svadjanje i provociranje bez razloga" i jos ne vidis nikakav smisao u tome sto se ljutim kad mi se odgovori psovkom.
A baska ovaj komentar, "uopste se tebi nije obracao".![]()
Pa jel treba licno da mi se obrati da bih komentarisala post?![]()
Uvrijedili se i ti i on jer sam rekla da je dosadno slusati istu pricu mali milion puta?
Ah kako ste osjetljive duse.
Da vas ne znam, mozda bi to moglo i proci.
Pa ako vec imas tako negativno misljenje o meni na toj temi i mom pisanju, zasto si uopste ista brisala?
Mogla si me komotno banovati.
Zasto?
Eto zato jer ti se moze i jer se ljutim i prijavljujem kad mi neko psuje.![]()
Nista, bravo, sve si u pravu. Nastavite tako.
Kazes "E ne moze".
Ok. Onda nece vise moci ni ovako.
Meni je dosadilo natezati se s tobom.
Znam, mnogi ce plakati i mnogima cu nedostajati.![]()
Odlazim i ja s forma, jer ovo sto radis nije u redu.![]()