BiH pred najezdom hiljada migranata
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: BiH pred najezdom hiljada migranata
Kako je to hljebati povezano? Ljudi traze da se horde potencijalno opasnih neindetifikovanih likova stave pod kontrolu. Kakve to ima veze sa nasim kriminalcima ili bilo cime?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
Ma ne sad je problem kao što mi tek sad se javljamo a imamo kao naših kriminalaca pa što nam oni to ne smetaju a ovi smetaju..insomnia wrote: 22 Jan 2021, 21:03 Kako je to hljebati povezano? Ljudi traze da se horde potencijalno opasnih neindetifikovanih likova stave pod kontrolu. Kakve to ima veze sa nasim kriminalcima ili bilo cime?
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Da ponovim:insomnia wrote: 22 Jan 2021, 21:03 Kako je to hljebati povezano? Ljudi traze da se horde potencijalno opasnih neindetifikovanih likova stave pod kontrolu. Kakve to ima veze sa nasim kriminalcima ili bilo cime?
Napisala sam ranije , u mnogim gradovima , policija oduvijek dežura , i prije vanrednog stanja sa migrantima i pandemijom. Zašto tako nije na Balkanu , tražite odgovor!
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- insomnia
- Rđav kurac

Policija opet radi lavovski poso. Valja medju ruljom naci krivca
https://www.klix.ba/clanak/210122129
- insomnia
- Rđav kurac

Ponovicu i ja. Trolas bezveze. Lose, djecije i ne znam zasto ti se ovo dozvoljava. Neki dan na Koroni sada ovdje. Al hajde mi se pecamo ko debili pa raste broj komentaraVenera wrote: 22 Jan 2021, 21:08Da ponovim:insomnia wrote: 22 Jan 2021, 21:03 Kako je to hljebati povezano? Ljudi traze da se horde potencijalno opasnih neindetifikovanih likova stave pod kontrolu. Kakve to ima veze sa nasim kriminalcima ili bilo cime?
Napisala sam ranije , u mnogim gradovima , policija oduvijek dežura , i prije vanrednog stanja sa migrantima i pandemijom. Zašto tako nije na Balkanu , tražite odgovor!
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2848 times
- Been thanked: 23515 times
Ne znam ni kako ga nadju. Ne znas ni ko je, nit gdje je, kako ce reagovati, bez ikakve istorije i profila licnosti, navika, kretanja... Vjerovatno kamere, izjave ali opet...insomnia wrote: 22 Jan 2021, 21:09 Policija opet radi lavovski poso. Valja medju ruljom naci krivca
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
-
Venera
- Seksologinja

insomnia wrote: 22 Jan 2021, 21:10Ponovicu i ja. Trolas bezveze. Lose, djecije i ne znam zasto ti se ovo dozvoljava. Neki dan na Koroni sada ovdje. Al hajde mi se pecamo ko debili pa raste broj komentaraVenera wrote: 22 Jan 2021, 21:08
Da ponovim:
Ovo gore sto sam napisala je po tvojoj logici troloanje
- HAVANA
- Forumaš godine

Da, ok mi je. Zakon kaze moze do tad i tad, maksimalan broj gostiju tako i tako,cuvaj se koliko mozes i ostani pri pameti. 18 i 23 jbt. Ja sam sa 23 g poslije linije, pod granatama i snajperima isao pjeske sa cengic vile do carsije da vidim curu... Nema sanse da me ko odvrati a ne mater... Sta trebam, zakljucat ih u sobu? Mislis da mogu i da hocu u tim godinama?Venera wrote: 22 Jan 2021, 20:14Pa tebi je ok da se kreću po pubovima pored pandemijeHAVANA wrote: 22 Jan 2021, 20:09
Jel me zajebajes ti il ozbiljno ovo? U 18h? Odose i jedna i druga na svirku sad u city pub... Zamisli slobode. Da nije korone ne bi do 1 dosle. Cuj sta radi vani. Zivi jbt. Nece se u kucu sakrit.
Normalno, nema vise sitnih sarajevskih kriminalaca , samo migranti kriminalci haraju gradom
Pa pogledaj nivo kriminala tokom pandemije u noćnim satima i prije pandemije![]()
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2299 times
- Been thanked: 5577 times
Pa zato sto je ona moralna vertikala dala jednom migrantu sadaku i smatr se majkom terezominsomnia wrote: 22 Jan 2021, 21:03 Kako je to hljebati povezano? Ljudi traze da se horde potencijalno opasnih neindetifikovanih likova stave pod kontrolu. Kakve to ima veze sa nasim kriminalcima ili bilo cime?
Fuck you a friendly note to start the day
-
Venera
- Seksologinja

Pa u EU su oštrije zabrane, ovdje ne možeš zabraniti , ali strah od zaraze nije na istom nivou kod mladih i kod roditelja!HAVANA wrote: 22 Jan 2021, 21:19Da, ok mi je. Zakon kaze moze do tad i tad, maksimalan broj gostiju tako i tako,cuvaj se koliko mozes i ostani pri pameti. 18 i 23 jbt. Ja sam sa 23 g poslije linije, pod granatama i snajperima isao pjeske sa cengic vile do carsije da vidim curu... Nema sanse da me ko odvrati a ne mater... Sta trebam, zakljucat ih u sobu? Mislis da mogu i da hocu u tim godinama?Venera wrote: 22 Jan 2021, 20:14
Pa tebi je ok da se kreću po pubovima pored pandemije
Normalno, nema vise sitnih sarajevskih kriminalaca , samo migranti kriminalci haraju gradom
Pa pogledaj nivo kriminala tokom pandemije u noćnim satima i prije pandemije![]()
Mi nismo imali ovakve krize !
- HAVANA
- Forumaš godine

Ko nije imao ovakve krize, kakve krize?
-
Venera
- Seksologinja

Ne, vama su svi migranti divljaci i kozojebi, vaše izjave na ovoj temi.Beni wrote: 22 Jan 2021, 21:35Pa zato sto je ona moralna vertikala dala jednom migrantu sadaku i smatr se majkom terezominsomnia wrote: 22 Jan 2021, 21:03 Kako je to hljebati povezano? Ljudi traze da se horde potencijalno opasnih neindetifikovanih likova stave pod kontrolu. Kakve to ima veze sa nasim kriminalcima ili bilo cime?
Fransoa inače ima averziju prema stranicama u Francuskoj iako je on stranac istoj FRA! Vrlo kontradiktorna osoba!
Ja ne branim kriminalce, već nedužne migrante!
Ponašate se kao mrzitelji migranta u drugim državama , desničari sa Balkana!
- insomnia
- Rđav kurac

- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22337 times
- Been thanked: 20418 times
- Status: Online
Je li za tebe nedužan migrant po defaultu svaki onaj koji nema dokumente?Venera wrote: 22 Jan 2021, 21:45Ne, vama su svi migranti divljaci i kozojebi, vaše izjave na ovoj temi.Beni wrote: 22 Jan 2021, 21:35
Pa zato sto je ona moralna vertikala dala jednom migrantu sadaku i smatr se majkom terezom
Fransoa inače ima averziju prema stranicama u Francuskoj iako je on stranac istoj FRA! Vrlo kontradiktorna osoba!
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3790 times
- Been thanked: 6965 times
Desnicari sa Balkana..
Beni-Adolf..
Havana-Musolini.
Insomnia-Maria La Pena..
ITD..
Beni-Adolf..
Havana-Musolini.
Insomnia-Maria La Pena..
ITD..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Matan
- Sila nečista

Venera Mutter Theresa..
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4134 times
- Been thanked: 3811 times
Svako ko nema dokumente je kriv sto je ilegalno ušao u državu i to stoji.MarlboroGold wrote: 22 Jan 2021, 23:34Je li za tebe nedužan migrant po defaultu svaki onaj koji nema dokumente?Venera wrote: 22 Jan 2021, 21:45
Ne, vama su svi migranti divljaci i kozojebi, vaše izjave na ovoj temi.
Ali isto ko je ilegalno ušao u državu to ga ne čini automatski ubicom, silovateljem, piromanom i pljačkašem. Neki žele to drugačije predstaviti
Pogotovo ako znamo da se ovi ilegalni ulasci ne mogu porediti sa prijašnjim ilegalnim ulascima gdje su sa namjerom došli u BiH da ostanu radi organizovanog kriminala već je ovo ilegalni ulazak u cilju da dođu do potpuno druge države.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Matan
- Sila nečista

Naser Musafron-Bin Laden..
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4134 times
- Been thanked: 3811 times
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22337 times
- Been thanked: 20418 times
- Status: Online
Ne čini po defaultu, međutim ne možeš ni znati da nisu. Razumijem da ljudi eventualno nemaju dokumente koji su došli iz ratom pogođenih zemalja poput Sirije. Granate, bombe, ruševine... ali šta je sa onim koji dolaze iz zemalja u kojima nema ratova? Ako nemaš dokumentaciju ti si praktično duh.Naseef Mushroom wrote: 22 Jan 2021, 23:58Svako ko nema dokumente je kriv sto je ilegalno ušao u državu i to stoji.MarlboroGold wrote: 22 Jan 2021, 23:34
Je li za tebe nedužan migrant po defaultu svaki onaj koji nema dokumente?
Ali isto ko je ilegalno ušao u državu to ga ne čini automatski ubicom, silovateljem, piromanom i pljačkašem. Neki žele to drugačije predstaviti
Pogotovo ako znamo da se ovi ilegalni ulasci ne mogu porediti sa prijašnjim ilegalnim ulascima gdje su sa namjerom došli u BiH da ostanu radi organizovanog kriminala već je ovo ilegalni ulazak u cilju da dođu do potpuno druge države.
Misliš li stvarno da se pod mnogim migrantima koji nemaju dokmente ne kriju osuđenici ili bivši osuđenici silovatelji, lopovi, ubice, ISIL-ovci i drugo? Ja bih ipak rekao da je strah ljudi itekako opravdan po pitanju takvih i 100% se mnogi takvi kriju među tim bez dokumenata, jer zašto bi inače bacali dokumente? Kad imaš dokumente policija i istražni organi ti mogu ući u trag i provjeriti odakle si, kao i jesi li osuđivan i zbog čega. Čak i naša poprilično nesposobna policija.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.