Nisam rekoa da nije problem ali kazem da laze muskarac koji ne zeli.
Za zene me ne zanima zelel drugog partnera ili ne ovo je druga tema.
Ali ja se stvarno ibretim kako vi to mozete trpiti em imas sex mozda do neke četrdsete godine kasnije rjeđe, pa imas nekog da ti soli pamet, i moras gledati kako vremenom ta osoba postepeno stari ima malo losiji izgled nego prije 10 godina a ne mozes zamijeniti se, dodsue sad imaju i swingeri i to rade mijenjau se.
Neminovno je da ce nase drustvo ici prema tome.
Zelim ja svasta, al necu. Ja ga j.... ko ne pogleda i ne pomisli. Dalje je na tebi. Ovo ostalo je sasvim normalan tok zivota. Stari, starim i ja, nemam problem sa tim. Ima i to svoje cari. Lijepo je bitii nekome nesto tralalalala Swingeri su obicne budale, bolesnici...Po mom rezonu. Ja bi ti uho odrezo da mi dohvatis zenu.
čekaj , a žene ne varaju !?
rade dobrovoljno , zašto ljubavniku rezati uši
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Mislio sam na ovo što Fudo i Havana govore, shvatićemo sve to kada budemo u tim godinama i ako budemo imali slično iskustvo kao oni.
Eto uzmi nekog mladica koji je imao maksimalno 2 3 cure i kasnije kad se taj ozeni to je njemu smrt dzenaza , i taj vise nece imati zelju za ostalima, nece sipak.
Drugi nisu bitni, ako o sebi govoriš u trećem licu, nemoj već budi direktan.
Ako znaš da će te to jesti u budućnosti, onda to sada moraš izbaciti iz sistema, naći način kako da ih šaltaš i mijenjaš dok te ne prođe to.
Spominjao si seks, ako ti je to jedan od važnijih razloga zašto razmišljaš o braku, tj. da ćeš imati redovno i kada hoćeš, u startu si se osudio na propast.
Zelim ja svasta, al necu. Ja ga j.... ko ne pogleda i ne pomisli. Dalje je na tebi. Ovo ostalo je sasvim normalan tok zivota. Stari, starim i ja, nemam problem sa tim. Ima i to svoje cari. Lijepo je bitii nekome nesto tralalalala Swingeri su obicne budale, bolesnici...Po mom rezonu. Ja bi ti uho odrezo da mi dohvatis zenu.
čekaj , a žene ne varaju !?
rade dobrovoljno , zašto ljubavniku rezati uši
Varaju, jasta neg varaju. Moja ne vara. Druge me ne zanimaju. A uho je vise figurativno, nevezano koja situacija... Ne mozes mi zenu dirat u bilo kojem kontekstu, ne znam sta je tu cudno.
Varaju, jasta neg varaju. Moja ne vara. Druge me ne zanimaju. A uho je vise figurativno, nevezano koja situacija... Ne mozes mi zenu dirat u bilo kojem kontekstu, ne znam sta je tu cudno.
pa ako žena odluci prevariti to je njen izbor , dopalo se to tebi ili ne
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
pa ako žena odluci prevariti to je njen izbor , dopalo se to tebi ili ne
Pa u tom slucaju ko joj jebe mater. Nek ide. Koji ce mi qrac? Taj cin ponistava sve stvoreno. Pisacu tuzne pjesme i pit. Nac drugi picic i eto.
Eto uzmi nekog mladica koji je imao maksimalno 2 3 cure i kasnije kad se taj ozeni to je njemu smrt dzenaza , i taj vise nece imati zelju za ostalima, nece sipak.
Drugi nisu bitni, ako o sebi govoriš u trećem licu, nemoj već budi direktan.
Ako znaš da će te to jesti u budućnosti, onda to sada moraš izbaciti iz sistema, naći način kako da ih šaltaš i mijenjaš dok te ne prođe to.
Spominjao si seks, ako ti je to jedan od važnijih razloga zašto razmišljaš o braku, tj. da ćeš imati redovno i kada hoćeš, u startu si se osudio na propast.
E jbga ako ne saltas haj se zadovolji na tu jednu kasnije hos klinac, a najgore kolko je ona prije tebe isaltala.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.