Armija RBiH
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Objava Bisere Turković o Sakibu Mahmuljinu koja je razbjesnila Čovićeve medije
I prozdrli tamić artana
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1419 times
- Been thanked: 4706 times
- Status: Online
Re: Objava Bisere Turković o Sakibu Mahmuljinu koja je razbjesnila Čovićeve medije
Moji su to slabo koristili.
Pili su rakiju i pušili travu.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Jah, i vjecna potreba bosanskog muslimana da dokazuje da nije radikalan muslman tako sto ce spomenuti kako ispijaju ogromne kolicine rakije.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2995 times
- Been thanked: 24777 times
Ma bilo ih je sto su pili,sto nisu pili,sto su pusili,valerone rokali,heptanone,molili se bogu,ne molili...Tada to nije uopste predstavljalo problem.Svi istu foru pusili i iz istog kazana grabili,niko nikog nije peglo ni za to,ni za ime,ni sta jede ili ne jede,cirkuse pravili od lanc paketa s cim je i ko ce,nista peglanje,nula bodova...Jad,borba i zajebancija.Na sta ovo vako sad izadje gluho bilo...Za svaki qrac kolo price...Laser wrote: 25 Jan 2021, 15:13Kad je u pitanju moja jedinica, zayebo si se.Naseef Mushroom wrote: 25 Jan 2021, 14:37 Arapi ili ne, ne govorim sada samo o Vozućoj nego uopšte o stanju u čitavoj državi. Armije Republike Bosne i Hercegovine su se tek počeli ozbiljno bojati i poštovati je onog momenta kada smo se, kako kažu zli jezici, islamizirali.
Moju jedinicu su sačinjavali ljudi "od zla oca i od gore majke". Sve sama baraba i propalitet. Ali su išli direktno na cijev, bez islamizacije.
Da bude jasno, musliman sam i potičem iz izrazito muslimanske porodice, ali tvrdim da je tzv. islamizacija Armije bio teški zayeb.
Moja brigada nikad nije islamizirana, prošli smo mnoga ratišta širom BiH, nikome nije bilo mrsko da im budemo susjed u borbenim dejstvima.
Na Sanskom Mostu, moja brigada je za desetak dana popila oko 3 000 litara rakije.![]()
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Nemoj nam ti reci ko je sta branio.Ovaj rat je bio agresija na Bosnjake,k oje branio Bosnjake on je branio i Bosnu!!animals wrote: 25 Jan 2021, 09:51 I kad malo razmislite, taj je branio Bosnjake, a ne BIH..
BIH je branio, Divjak i njemu slicni..
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Neću pisati u Majino ime.animals wrote: 25 Jan 2021, 11:29Ma odjebi i ti u skokovima..Taare wrote: 25 Jan 2021, 11:00 Samo ti prestani. Možeš i napustit. Sudeći po stavovima i onome što iznosiš onako zapakovano u neki fini celofan, rekao bih da je poskok tvoj prirodni habitat.
ako ne zelite da pisem, ne moram ni pisati na ovom forumu..
ako zelte jednonacionalni forum, nek kaze Maja i onda pisi sa bracom..
odjebaus vise..
Ali..moram napisati da su svi, bez obzira na nacionalnost, dobrodošli na forum.
A Maja nikada nije pisala, poticala ili odobravala bilo kakve uvrede na nacionalnoj osnovi.
To što si pojedini uzimaju slobodu da "tjeraju" nekoga s foruma, ne znači da je to i stav foruma.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- HAVANA
- Penzioner

Eto.Sace opet otic na istu pricu i stranu ko i vazda.Jebo mater moje unuce kad bude citalo bice odbranio nas nakav abdul aziz ibn caknoris.Niko nista drugi nije radio.
- insomnia
- Rđav kurac

Ovo se odnosi na animalsovu kako je Mahmuljin branio Bosnjake a ne Bosnu sta god mu to znacilo
- insomnia
- Rđav kurac

Ti si zivi primjer tomedadojović wrote: 25 Jan 2021, 16:04Neću pisati u Majino ime.animals wrote: 25 Jan 2021, 11:29
Ma odjebi i ti u skokovima..
ako ne zelite da pisem, ne moram ni pisati na ovom forumu..
ako zelte jednonacionalni forum, nek kaze Maja i onda pisi sa bracom..
odjebaus vise..
Ali..moram napisati da su svi, bez obzira na nacionalnost, dobrodošli na forum.
A Maja nikada nije pisala, poticala ili odobravala bilo kakve uvrede na nacionalnoj osnovi.
To što si pojedini uzimaju slobodu da "tjeraju" nekoga s foruma, ne znači da je to i stav foruma.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Baš tako.HAVANA wrote: 25 Jan 2021, 16:06 Eto.Sace opet otic na istu pricu i stranu ko i vazda.Jebo mater moje unuce kad bude citalo bice odbranio nas nakav abdul aziz ibn caknoris.Niko nista drugi nije radio.
Ebu-Qurac i Ebu-Palac su nas branili dok sam se ja igrao rata, kao neka pichkica drhturio u skloništu?
Neće da mogne.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Haj ne valjaj šuplju i ne okreći kako ti volja i kako ti paše.HAVANA wrote: 25 Jan 2021, 16:06 Eto.Sace opet otic na istu pricu i stranu ko i vazda.Jebo mater moje unuce kad bude citalo bice odbranio nas nakav abdul aziz ibn caknoris.Niko nista drugi nije radio.
Tema je general mahmuljin koji je osuđen zato što nije spriječio činjenje zločina na vozućoj. Ja pišem o vozućoj.
Nisam spomenuo ostatak bih poput sarajva il drugih gradova.
Svi mi se morete obratit
- HAVANA
- Penzioner

Ma znam jarane al uvijek me uvuku u isto kolo price i kad pocnem pricati ja ne valjam.Bezveze mi mozak vrate na onaj jad i cemer i odose oni sutliju jest a ja osta isto lud.Apapurin moram popit.Nista me ne izbaci iz takta ko sjecanje na rat.I uvijek i ponovo ista prica,omalovazavanje borbe i zrtve,mrtvih...Jebo ih abdul i picke materine.Laser wrote: 25 Jan 2021, 16:08Baš tako.HAVANA wrote: 25 Jan 2021, 16:06 Eto.Sace opet otic na istu pricu i stranu ko i vazda.Jebo mater moje unuce kad bude citalo bice odbranio nas nakav abdul aziz ibn caknoris.Niko nista drugi nije radio.
Ebu-Qurac i Ebu-Palac su nas branili dok sam se ja igrao rata, kao neka pichkica drhturio u skloništu?
Neće da mogne.
- HAVANA
- Penzioner

Pa sta se tu ima pricati? Zlocin je pocinjen.Neko mora odgovarati.To nije nas posao,nit mi sudimo.Taare wrote: 25 Jan 2021, 16:16Haj ne valjaj šuplju i ne okreći kako ti volja i kako ti paše.HAVANA wrote: 25 Jan 2021, 16:06 Eto.Sace opet otic na istu pricu i stranu ko i vazda.Jebo mater moje unuce kad bude citalo bice odbranio nas nakav abdul aziz ibn caknoris.Niko nista drugi nije radio.
Tema je general mahmuljin koji je osuđen zato što nije spriječio činjenje zločina na vozućoj. Ja pišem o vozućoj.
Last edited by HAVANA on 25 Jan 2021, 16:19, edited 1 time in total.
- bosnjakinja
- Inventar foruma

Nisu oni odbranili Bosnu ali jesu dolazili kao dobrovoljci,kao sto u svakom ratu dolaze dobrovoljci,vecinom.HAVANA wrote: 25 Jan 2021, 16:06 Eto.Sace opet otic na istu pricu i stranu ko i vazda.Jebo mater moje unuce kad bude citalo bice odbranio nas nakav abdul aziz ibn caknoris.Niko nista drugi nije radio.
neki od njih pocinili zlocine,i neka odgovaraju.A opet pojedinci ovdje kao malo kapi vode drze ono malo srba u armiji ,i nemam nista protiv,ali idu predaleko idu kada izjave nesto tipa "nije on branio Bosnu vec Bosnjake,Bosnu je branio Divjak"
nece ni to da moze!
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Pa nek traže one koji su ga počinili, a ne da mahmuljinu daju 10 godina jer je tobože znao a nije spriječio, pa da jedna od legendi bosne umre u zatvoru poput zločinaca koji su spremali i organizovali genocid.HAVANA wrote: 25 Jan 2021, 16:18Pa sta se tu ima pricati? Zlocin je pocinjen.Neko mora odgovarati.To nije nas posao,nit mi sudimo.Taare wrote: 25 Jan 2021, 16:16
Haj ne valjaj šuplju i ne okreći kako ti volja i kako ti paše.
Svi mi se morete obratit
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
U Armiji je bilo posve malo Srba, to je fakat.bosnjakinja wrote: 25 Jan 2021, 16:18Nisu oni odbranili Bosnu ali jesu dolazili kao dobrovoljci,kao sto u svakom ratu dolaze dobrovoljci,vecinom.HAVANA wrote: 25 Jan 2021, 16:06 Eto.Sace opet otic na istu pricu i stranu ko i vazda.Jebo mater moje unuce kad bude citalo bice odbranio nas nakav abdul aziz ibn caknoris.Niko nista drugi nije radio.
neki od njih pocinili zlocine,i neka odgovaraju.A opet pojedinci ovdje kao malo kapi vode drze ono malo srba u armiji ,i nemam nista protiv,ali idu predaleko idu kada izjave nesto tipa "nije on branio Bosnu vec Bosnjake,Bosnu je branio Divjak"
nece ni to da moze!
Ali, bilo ih je više nego Arapa.
- bosnjakinja
- Inventar foruma

OK,ne znam to nisam se bavila statistikom Armije BIH,ko god je bio spreman zivot dati za BIH a nije ucinio zlocin nikakav neka ga Allah nagradi!Laser wrote: 25 Jan 2021, 16:22U Armiji je bilo posve malo Srba, to je fakat.bosnjakinja wrote: 25 Jan 2021, 16:18
Nisu oni odbranili Bosnu ali jesu dolazili kao dobrovoljci,kao sto u svakom ratu dolaze dobrovoljci,vecinom.
nece ni to da moze!
Ali, bilo ih je više nego Arapa.![]()
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 4028 times
- Been thanked: 7459 times
A ko si ti..bosnjakinja wrote: 25 Jan 2021, 16:02Nemoj nam ti reci ko je sta branio.Ovaj rat je bio agresija na Bosnjake,k oje branio Bosnjake on je branio i Bosnu!!animals wrote: 25 Jan 2021, 09:51 I kad malo razmislite, taj je branio Bosnjake, a ne BIH..
BIH je branio, Divjak i njemu slicni..
Agresija na Bosnjake..
Prva si koja to ovdje kaze.
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Amin.bosnjakinja wrote: 25 Jan 2021, 16:29OK,ne znam to nisam se bavila statistikom Armije BIH,ko god je bio spreman zivot dati za BIH a nije ucinio zlocin nikakav neka ga Allah nagradi!Laser wrote: 25 Jan 2021, 16:22
U Armiji je bilo posve malo Srba, to je fakat.
- HAVANA
- Penzioner

Ne znam ja statistike ali od naseg voda i malo ljudi 2 ulice u ovom gradu nose ime zlatnih ljiljana.Jusufa juke gojaka i rudolfa rude tomica.Casnih ljudi koji su se borili i poginuli a djeca i unuci im mogu svijetla obraza hodati.Sta je abdul radio i ko mu je komandovao, to je njihov problem i odgovornost.Nama je juka komandovao. Al je niko nece krojiti kako je njemu qrcu cejf i pisati da su arapi odbranili i prepali cetnike.Ne zbog mene.Jebo mene.Zbog mrtvih i osakacenih.Zbog istine.bosnjakinja wrote: 25 Jan 2021, 16:29OK,ne znam to nisam se bavila statistikom Armije BIH,ko god je bio spreman zivot dati za BIH a nije ucinio zlocin nikakav neka ga Allah nagradi!Laser wrote: 25 Jan 2021, 16:22
U Armiji je bilo posve malo Srba, to je fakat.