Pa kime napunise masovne grobnice?animals wrote: 25 Jan 2021, 16:34A ko si ti..bosnjakinja wrote: 25 Jan 2021, 16:02
Nemoj nam ti reci ko je sta branio.Ovaj rat je bio agresija na Bosnjake,k oje branio Bosnjake on je branio i Bosnu!!
Agresija na Bosnjake..
Prva si koja to ovdje kaze.
Armija RBiH
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Objava Bisere Turković o Sakibu Mahmuljinu koja je razbjesnila Čovićeve medije
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 4028 times
- Been thanked: 7459 times
Re: Objava Bisere Turković o Sakibu Mahmuljinu koja je razbjesnila Čovićeve medije
Pa svi kazu agresija na BIH, a ne na Bosnjake..
zar Srbi nisu, i Hrvate protjerali..a ne samo Bosnjake..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- insomnia
- Rđav kurac

Ne znam. To vidi sa Covketom. S obzirom da slavi 9-i reklo bi se da nisu
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4199 times
- Been thanked: 3884 times
Ma nisam ni mislio da su borci postali vjernici, bilo je i kod mene momaka koji nisu u životu džamiju vidjeli iznutra ili znali fatihu, koji su znali popiti ali su neke parole vezane za islam im dali dodatnu motivaciju a i srpska strana je znala kmečati od straha zbog toga.Laser wrote: 25 Jan 2021, 15:13Kad je u pitanju moja jedinica, zayebo si se.Naseef Mushroom wrote: 25 Jan 2021, 14:37 Arapi ili ne, ne govorim sada samo o Vozućoj nego uopšte o stanju u čitavoj državi. Armije Republike Bosne i Hercegovine su se tek počeli ozbiljno bojati i poštovati je onog momenta kada smo se, kako kažu zli jezici, islamizirali.
Moju jedinicu su sačinjavali ljudi "od zla oca i od gore majke". Sve sama baraba i propalitet. Ali su išli direktno na cijev, bez islamizacije.
Da bude jasno, musliman sam i potičem iz izrazito muslimanske porodice, ali tvrdim da je tzv. islamizacija Armije bio teški zayeb.
Moja brigada nikad nije islamizirana, prošli smo mnoga ratišta širom BiH, nikome nije bilo mrsko da im budemo susjed u borbenim dejstvima.
Na Sanskom Mostu, moja brigada je za desetak dana popila oko 3 000 litara rakije.![]()
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Mozda zato sto Bosnjaci nisu protjerivali ni Srbe ni Hrvate, a Srbi i Hrvati jesu protjerivali Bosnjake.
- insomnia
- Rđav kurac

Pa to vam nije smetalo da postanete saveznici malo kasnije
- Matan
- Sila nečista

Znam da jesu, ali ode teme u picku materinu..
a ja sam uzepeovac..
i ustasa, i fasista i p.... materina..
prikriveni, kako Fufe rece, i sta znam ko ne vise..
ima li jos ko da sta doda...
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Napisao sam i na drugoj temi: smirite tenzije.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23685 times
- Been thanked: 21661 times
Ako nije stav foruma zašto to dopuštate i ne djelujete? Ne djelujete dovoljno po tom pitanju. Onaj hladno poče animalsu tovariti UZP i onda ima smjelosti da traži ban za njegovu uvredu kad mu je uzvratio. Jebo lud zbunjenog.dadojović wrote: 25 Jan 2021, 16:04 Neću pisati u Majino ime.
Ali..moram napisati da su svi, bez obzira na nacionalnost, dobrodošli na forum.
A Maja nikada nije pisala, poticala ili odobravala bilo kakve uvrede na nacionalnoj osnovi.
To što si pojedini uzimaju slobodu da "tjeraju" nekoga s foruma, ne znači da je to i stav foruma.
Vrijeme je da se prestane forsirati jednoumlje po svaku cijenu i to pogotovo na takav način, jer to nije korektno.
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
valjda je vrijedjao i animals samom izjavom da je Mahmuljin branio bosnjaka a jedan divjak BIH!MarlboroGold wrote: 25 Jan 2021, 17:29Ako nije stav foruma zašto to dopuštate i ne djelujete? Ne djelujete dovoljno po tom pitanju. Onaj hladno poče animalsu tovariti UZP i onda ima smjelosti da traži ban za njegovu uvredu kad mu je uzvratio. Jebo lud zbunjenog.dadojović wrote: 25 Jan 2021, 16:04 Neću pisati u Majino ime.
A Maja nikada nije pisala, poticala ili odobravala bilo kakve uvrede na nacionalnoj osnovi.
To što si pojedini uzimaju slobodu da "tjeraju" nekoga s foruma, ne znači da je to i stav foruma.
Vrijeme je da se prestane forsirati jednoumlje po svaku cijenu i to pogotovo na takav način, jer to nije korektno.
- bosnjakinja
- Inventar foruma

po mom desilo se i jedno i drugo.I vezano je jedno za drugoanimals wrote: 25 Jan 2021, 16:34A ko si ti..bosnjakinja wrote: 25 Jan 2021, 16:02
Nemoj nam ti reci ko je sta branio.Ovaj rat je bio agresija na Bosnjake,k oje branio Bosnjake on je branio i Bosnu!!
Agresija na Bosnjake..
Prva si koja to ovdje kaze.
- insomnia
- Rđav kurac

Islamizacija forumaMarlboroGold wrote: 25 Jan 2021, 17:29Ako nije stav foruma zašto to dopuštate i ne djelujete? Ne djelujete dovoljno po tom pitanju. Onaj hladno poče animalsu tovariti UZP i onda ima smjelosti da traži ban za njegovu uvredu kad mu je uzvratio. Jebo lud zbunjenog.dadojović wrote: 25 Jan 2021, 16:04 Neću pisati u Majino ime.
- insomnia
- Rđav kurac

Maja dolje po Brzininim dzematima hoda
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4634 times
- Been thanked: 3673 times
Zašto se ti isti čovićevi mediji nisu razbjesnili nakon komemoracije osudjenom ratnom zločincu, Marku Maki Radiću? Zna se šta je taj i to lično radio.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1419 times
- Been thanked: 4709 times
Aaa, to je to znači, nikad se toga ne bih sjetio.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4634 times
- Been thanked: 3673 times
Došli smo, dakle, do još jedne perfidne konstrukcije: “branio Bošnjake a ne BiH”.
Pa dokle više?
Pa dokle više?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- bosnjakinja
- Inventar foruma

Premlada sam da bi se sjecala rata ali otac uvijek prica,kada se procuje tekbiiir srbima se ledi krv...tako je to imalo ja psiholoski uticaj na njih,a i na nas,t.j borce s ocem.Islamizirani nisu bili,otac i danas popije ...ali se tekbiralo i ucilo.ipak ne znas kad ti je zadnji trenNaseef Mushroom wrote: 25 Jan 2021, 17:09Ma nisam ni mislio da su borci postali vjernici, bilo je i kod mene momaka koji nisu u životu džamiju vidjeli iznutra ili znali fatihu, koji su znali popiti ali su neke parole vezane za islam im dali dodatnu motivaciju a i srpska strana je znala kmečati od straha zbog toga.Laser wrote: 25 Jan 2021, 15:13
Kad je u pitanju moja jedinica, zayebo si se.
Moju jedinicu su sačinjavali ljudi "od zla oca i od gore majke". Sve sama baraba i propalitet. Ali su išli direktno na cijev, bez islamizacije.
Da bude jasno, musliman sam i potičem iz izrazito muslimanske porodice, ali tvrdim da je tzv. islamizacija Armije bio teški zayeb.
Moja brigada nikad nije islamizirana, prošli smo mnoga ratišta širom BiH, nikome nije bilo mrsko da im budemo susjed u borbenim dejstvima.
Na Sanskom Mostu, moja brigada je za desetak dana popila oko 3 000 litara rakije.![]()
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Što lažeš? Gdje sam to napisao?animals wrote: 25 Jan 2021, 17:14Znam da jesu, ali ode teme u picku materinu..MunDzi wrote: 25 Jan 2021, 17:09
Mozda zato sto Bosnjaci nisu protjerivali ni Srbe ni Hrvate, a Srbi i Hrvati jesu protjerivali Bosnjake.
a ja sam uzepeovac..
i ustasa, i fasista i p.... materina..
prikriveni, kako Fufe rece, i sta znam ko ne vise..
ima li jos ko da sta doda...
Daj citat, skrinšot...bilo šta.
Svi mi se morete obratit
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
I ti počeo lagat i poturati mi ono što nigdje nisam rekao ili napisao.HAVANA wrote: 25 Jan 2021, 16:43Ne znam ja statistike ali od naseg voda i malo ljudi 2 ulice u ovom gradu nose ime zlatnih ljiljana.Jusufa juke gojaka i rudolfa rude tomica.Casnih ljudi koji su se borili i poginuli a djeca i unuci im mogu svijetla obraza hodati.Sta je abdul radio i ko mu je komandovao, to je njihov problem i odgovornost.Nama je juka komandovao. Al je niko nece krojiti kako je njemu qrcu cejf i pisati da su arapi odbranili i prepali cetnike.Ne zbog mene.Jebo mene.Zbog mrtvih i osakacenih.Zbog istine.bosnjakinja wrote: 25 Jan 2021, 16:29
OK,ne znam to nisam se bavila statistikom Armije BIH,ko god je bio spreman zivot dati za BIH a nije ucinio zlocin nikakav neka ga Allah nagradi!
RIJEČ JE O VOZUĆOJ. jedno ratište. Pisao sam o vozućoj. Vozuća. Vozuća. Vozuća.
Et, nadam se da si zapamtio.
Svi mi se morete obratit
- Matan
- Sila nečista

Sta si ovo napisao..Taare wrote: 25 Jan 2021, 11:00 Samo ti prestani. Možeš i napustit. Sudeći po stavovima i onome što iznosiš onako zapakovano u neki fini celofan, rekao bih da je poskok tvoj prirodni habitat.