Sad sam tek vidio..
Armija RBiH
Moderator: Krokodil Behko
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3823 times
- Been thanked: 7047 times
- Status: Offline
Re: Objava Bisere Turković o Sakibu Mahmuljinu koja je razbjesnila Čovićeve medije
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Re: Objava Bisere Turković o Sakibu Mahmuljinu koja je razbjesnila Čovićeve medije
Ljudi, ne dozvolite sebi da padnete na srpsku propagandu.
Ovo je sanu2. uveliko se radi na izjednačavaju žrtve i zločinca. Svim silama idu na to da naprave atmosferu u kojoj ćemo se složiti kako smo svi podjednako činili zločine. Uveliko rade na tome da pokažu kako je srebrenica samo zločin a ne genocid, te da je ista ustvari revanš za muslimanske zločine u kravici.
Ako uspiju u tom naumu, znajte da je to posljednji ekser zakovan u sanduk u kojem će biti zakopana država bih.
Četnici su lažovi. To im stoji u opisu ličnosti. Sam ćosić je ponajbolje opisao tu osobinu.
Pa evo imate frišak primjer sa onom bakirovom izjavom o ljudima koji glasaju za dodika.
Kad pogledaš srpske medije, nema ga koji tu izjavu nije izvrnuo i napisao kako je to bakir rekao za cijeli srpski narod.
Majstori za napraviti dramu.
Kad nađeš njihove tekstove i svjedočanstva preživjelih, vidiš da su majstori drame.
Aman, srpski vojnik najčasniji vojnik na svijetu. Nema riječi o paljenju bošnjačkih civila na području vozuće.
Ali, imaju 11 preživjelih koji su nekako preživjeli mudžahedinske logore.
Baš me interesuje otkud logori kad su, barem po njima, mudžahedini poklali sve živo i nisu imali zarobljenike.
To je jedna velika kontradiktornosti.
I onda čitaš dramu. Svjedočenje jednog koji je preživio čuveni mudžahedinski logor. Čudom, jelte.
Ustvari je bio u zatvoru i pušten je nakon rata.
Kaže brato da je preživio najveće moguće torture.
U nastavku čitaš o kakvim je "torturama" riječ.
Kaže, citiram: "prijetili su da će me osunetiti"
Ustvari ga neki naš zezao.
Onda u nastavku čitaš da je preživio dodatne patnje. Kaže, vezali mu noge i ruke. Wow, strašno.
U nastavku čitaš zašto su ga vezali.
Sam priznaje da se toliko prepao prijetnje sunetom da je budalaš skočio kroz prozor.
Logično da će ga vezati.
Svima je poznato da je kod nas nezamislivo i vjerom zabranjeno da nekoga prisilno osunetimo.
Винко Aксeнтић (60), њихов сaпaтник и jeдaн од њих 11 коjи су успjeли прeживjeти пaкaо муџaхeдинских логорa, кaо тeшки инвaлид нeдaвно je, нaпокон, добио и „своj прозор“ у новом стaну.
"Муџaхeдини су хтjeли дa мe осунeтe и кaстрирajу, дa мe уштроje! У покушajу дa сe избaвим, у сeлу Ливaдe бaцио сaм сe кроз прозор нeкe кућe. Дa побjeгнeм или дa сaм сeби прeкрaтим пaклeнe мукe.
Što se tiče sječenja glava, poznato je i dokumentovano da su neki iz odreda u akcije išli naoružani sabljama.
Što se mene tiče, to je čin nevjerovatne hrabrosti kad naoružan sabljom ideš na puške.
Sad, ako je stvarno bilo dokumentovanih zločina, onda neka krivci odgovaraju. Samo, mani me četničkih svjedočenja poput ovog iznad.
Ovo je sanu2. uveliko se radi na izjednačavaju žrtve i zločinca. Svim silama idu na to da naprave atmosferu u kojoj ćemo se složiti kako smo svi podjednako činili zločine. Uveliko rade na tome da pokažu kako je srebrenica samo zločin a ne genocid, te da je ista ustvari revanš za muslimanske zločine u kravici.
Ako uspiju u tom naumu, znajte da je to posljednji ekser zakovan u sanduk u kojem će biti zakopana država bih.
Četnici su lažovi. To im stoji u opisu ličnosti. Sam ćosić je ponajbolje opisao tu osobinu.
Pa evo imate frišak primjer sa onom bakirovom izjavom o ljudima koji glasaju za dodika.
Kad pogledaš srpske medije, nema ga koji tu izjavu nije izvrnuo i napisao kako je to bakir rekao za cijeli srpski narod.
Majstori za napraviti dramu.
Kad nađeš njihove tekstove i svjedočanstva preživjelih, vidiš da su majstori drame.
Aman, srpski vojnik najčasniji vojnik na svijetu. Nema riječi o paljenju bošnjačkih civila na području vozuće.
Ali, imaju 11 preživjelih koji su nekako preživjeli mudžahedinske logore.
Baš me interesuje otkud logori kad su, barem po njima, mudžahedini poklali sve živo i nisu imali zarobljenike.
To je jedna velika kontradiktornosti.
I onda čitaš dramu. Svjedočenje jednog koji je preživio čuveni mudžahedinski logor. Čudom, jelte.
Ustvari je bio u zatvoru i pušten je nakon rata.
Kaže brato da je preživio najveće moguće torture.
U nastavku čitaš o kakvim je "torturama" riječ.
Kaže, citiram: "prijetili su da će me osunetiti"
Ustvari ga neki naš zezao.
Onda u nastavku čitaš da je preživio dodatne patnje. Kaže, vezali mu noge i ruke. Wow, strašno.
U nastavku čitaš zašto su ga vezali.
Sam priznaje da se toliko prepao prijetnje sunetom da je budalaš skočio kroz prozor.
Logično da će ga vezati.
Svima je poznato da je kod nas nezamislivo i vjerom zabranjeno da nekoga prisilno osunetimo.
Винко Aксeнтић (60), њихов сaпaтник и jeдaн од њих 11 коjи су успjeли прeживjeти пaкaо муџaхeдинских логорa, кaо тeшки инвaлид нeдaвно je, нaпокон, добио и „своj прозор“ у новом стaну.
"Муџaхeдини су хтjeли дa мe осунeтe и кaстрирajу, дa мe уштроje! У покушajу дa сe избaвим, у сeлу Ливaдe бaцио сaм сe кроз прозор нeкe кућe. Дa побjeгнeм или дa сaм сeби прeкрaтим пaклeнe мукe.
Što se tiče sječenja glava, poznato je i dokumentovano da su neki iz odreda u akcije išli naoružani sabljama.
Što se mene tiče, to je čin nevjerovatne hrabrosti kad naoružan sabljom ideš na puške.
Sad, ako je stvarno bilo dokumentovanih zločina, onda neka krivci odgovaraju. Samo, mani me četničkih svjedočenja poput ovog iznad.
Svi mi se morete obratit
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9036 times
- Been thanked: 5790 times
Pa mi cijeli rat bi ko ratovali, a opet zao nam komsija.Fuddo wrote: 26 Jan 2021, 01:42Ma nije ni to bilo rjesenje.Mister No wrote: 26 Jan 2021, 01:32 A i jesmo svasta dozvolili.
Šaka zlocinačkih uezpejlića iz Viteza da se iživljava nad cijelom Bosnom.
Vitez, Busovača i Kiseljak zajedno nemaju stanovništva kao pola Zenice.
Još i ovi iz Žepča surovali sa cetnicima sve vrijeme, i pusteno im. Sad se hvale kako su im neki oficiri liječeni kod vlahadije tokom rata.
Sve je to trebalo demokratski osloboditi kao i Vares.
Za 2 dana demokratija im se uvela.
Mislim, napravio bi se zesci ratni zlocin, puno je tu civila bilo, nema smisla.
Plus se drzalo kao adut da ti propusti nesta hrane, da prezivis.
Inace taj narod tu nije ekstreman, Bosanci ljudi, ne mozes ih razlikovati ni pricom, ni mentalitetom, al jebajiga kad budale nahajcaju ljude i onda ode sve tri pm.
Ne moze tako.
A, ovi ti iz Viteza i Kiseljaka nisu takvi kakvim ih predstavljas.
The Dark Side Of The Forum...
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3881 times
Baš tako i selam tvom babi.bosnjakinja wrote: 25 Jan 2021, 19:00Premlada sam da bi se sjecala rata ali otac uvijek prica,kada se procuje tekbiiir srbima se ledi krv...tako je to imalo ja psiholoski uticaj na njih,a i na nas,t.j borce s ocem.Islamizirani nisu bili,otac i danas popije ...ali se tekbiralo i ucilo.ipak ne znas kad ti je zadnji trenNaseef Mushroom wrote: 25 Jan 2021, 17:09
Ma nisam ni mislio da su borci postali vjernici, bilo je i kod mene momaka koji nisu u životu džamiju vidjeli iznutra ili znali fatihu, koji su znali popiti ali su neke parole vezane za islam im dali dodatnu motivaciju a i srpska strana je znala kmečati od straha zbog toga.
Bilo je teško vrijeme ali ujedno i najljepše. Po patriotizmu smo se u određenom vre!enu, bez šale i pretjerivanja, porediti sa patriotizmom američkih vojnika
Ide junak do junaka
ide bosnjak do bosnjaka
Allahu se svom klanjaju
i pjesmu pjevaju
Zivio Alija
i bosanska armija
zivjela, zivjela Bosna
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14247 times
- Been thanked: 23732 times
Sad vise i nisu, al ima tu i zdravog tkiva.Mister No wrote: 26 Jan 2021, 01:46Pa mi cijeli rat bi ko ratovali, a opet zao nam komsija.Fuddo wrote: 26 Jan 2021, 01:42
Ma nije ni to bilo rjesenje.
Mislim, napravio bi se zesci ratni zlocin, puno je tu civila bilo, nema smisla.
Plus se drzalo kao adut da ti propusti nesta hrane, da prezivis.
Inace taj narod tu nije ekstreman, Bosanci ljudi, ne mozes ih razlikovati ni pricom, ni mentalitetom, al jebajiga kad budale nahajcaju ljude i onda ode sve tri pm.
Ne moze tako.
A, ovi ti iz Viteza i Kiseljaka nisu takvi kakvim ih predstavljas.
Dozvolite da se obratimo
- Matan
- Sila nečista

Obican narod je zdravo tkivo..
Drugo je sto ekstremi se najvise cuju..
Drugo je sto ekstremi se najvise cuju..
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
To ljudi koji su zivot proveli u nekom imaginarnom bratstvu i jedinstvu ne mogu da svare,obicno su vani od pocetka rataNaseef Mushroom wrote: 26 Jan 2021, 01:48Baš tako i selam tvom babi.bosnjakinja wrote: 25 Jan 2021, 19:00
Premlada sam da bi se sjecala rata ali otac uvijek prica,kada se procuje tekbiiir srbima se ledi krv...tako je to imalo ja psiholoski uticaj na njih,a i na nas,t.j borce s ocem.Islamizirani nisu bili,otac i danas popije ...ali se tekbiralo i ucilo.ipak ne znas kad ti je zadnji tren
Bilo je teško vrijeme ali ujedno i najljepše. Po patriotizmu smo se u određenom vre!enu, bez šale i pretjerivanja, porediti sa patriotizmom američkih vojnika
Ide junak do junaka
ide bosnjak do bosnjaka
Allahu se svom klanjaju
i pjesmu pjevaju
Zivio Alija
i bosanska armija
zivjela, zivjela Bosna
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Nemam apsolutno pojma šta je sa Kebom i to mu je najveća kazna, da niko nema pojma šta je sa njim.Fuddo wrote: 26 Jan 2021, 00:36 A kako niko ne spominje vise onog Kebu koji je svu vojnu arhivu, dokumente, naredbe...predao dodiku kad su ga izbacili iz stranke?
Mala je to zemlja za toliko izdajnika.
Sutra da umre (a možda je već umro) neće niko znati, možda objave 3 sekunde pred kraj, pred sport i vrijeme.
Više neće ni dobiti, jer za Bošnjake je izdajica a za Srbe korisni idiot.
Na dženazu mu isto neće dosta svijeta doći jer za Bošnjake je izdajica a Srbi ne idu na turske sahrane jer će on za Srbe ostati Turčin šta god radio.
Kraj kakav je i zaslužio tai mali čovjek.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Mister No

Sve se to da sredit, samo je trebalo i treba pokazat zube.
Jedino tako mozes dozvoliti "zdravom tkivu" da ispliva.
Pricamo narodu, koga ima saka jada u BiH, i njihovoj vojsci tzv. HVO - u koji uzmu sebi za pravo da prave logore i organizuju mucenja za Bošnjake gdje god su bili u mogucnosti. Razlika naspram četnika ne postoji.
Nema tu mjesta za politiziranje i pricu nisu svi isti.
- Matan
- Sila nečista

Jesi bio u ratu..Mister No wrote: 26 Jan 2021, 02:00Sve se to da sredit, samo je trebalo i treba pokazat zube.
Pricamo narodu, koga ima saka jada u BiH, i njihovoj vojsci tzv. HVO - u koji uzmu sebi za pravo da prave logore i organizuju mucenja za Bošnjake gdje god su bili u mogucnosti. Razlika naspram četnika ne postoji.
- Mister No

Jesam.animals wrote: 26 Jan 2021, 02:05Jesi bio u ratu..Mister No wrote: 26 Jan 2021, 02:00
- Matan
- Sila nečista

Ja sam mislio da si mladji..
- Taare
- greatest

Ovo je ta bratija koja servira "istinu o mudžahedinima i mahmuljinu"
Муслиманске безбедоносне службе уз помоћ страних обавјештајних служни су три године касније режирали ужасан злочин Туланска капија 25. маја 1995. године подметањем експлозива велике разорне моћи у самом центру града Тузле, за који су оптужили Војску Републике Србске, а као одговорног генерала Новака Ђукића, што је потпуни парадокс.
ili ovo
Породице погинулих војника и старијешина никада нису могле доћи у Тузлу и одржати парастос (вјерски обред) за своје најмилије.
Једноставно ветеранска удружења и муслимански екстремисти су одмах подигли тензије, зато што су се бојали откривања истине и чињенице да рат нису почели Срби, већ муслиманско руководство.
http://www.zlocininadsrbima.com/Novost. ... nim%D0%B0-
Муслиманске безбедоносне службе уз помоћ страних обавјештајних служни су три године касније режирали ужасан злочин Туланска капија 25. маја 1995. године подметањем експлозива велике разорне моћи у самом центру града Тузле, за који су оптужили Војску Републике Србске, а као одговорног генерала Новака Ђукића, што је потпуни парадокс.
ili ovo
Породице погинулих војника и старијешина никада нису могле доћи у Тузлу и одржати парастос (вјерски обред) за своје најмилије.
Једноставно ветеранска удружења и муслимански екстремисти су одмах подигли тензије, зато што су се бојали откривања истине и чињенице да рат нису почели Срби, већ муслиманско руководство.
http://www.zlocininadsrbima.com/Novost. ... nim%D0%B0-
Last edited by Taare on 26 Jan 2021, 02:42, edited 1 time in total.
Svi mi se morete obratit
- Matan
- Sila nečista

Bosanski i Hercegovacki Hrvati nisu isto..
Hercegovci su za treci a ne Bosanski..
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa pokazali smo zube.Mister No wrote: 26 Jan 2021, 02:00Sve se to da sredit, samo je trebalo i treba pokazat zube.
Pomeli tu vojsku tamo gdje smo stvarno morali.
Prislili ih da potpisu mir, kasnije im oslobodili Kupres i pustili da se usetaju u njega, vratili im malo ponosa, i onda se oni opet tukli sa cetaljima.
Nije da bas skroz nismo znali sta radimo.
Dozvolite da se obratimo
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Bosanski Hrvati nisu za treći entitet samo iz tog razloga jer se teritorijalno ne uklapa ali su zato za hrvatske opštine u Federaciji u Bosni kao što ima danas opština Usora kod Tešnja gdje bi bio isti izborni zakon, znači žele isto.animals wrote: 26 Jan 2021, 02:13 Bosanski i Hercegovacki Hrvati nisu isto..
- Mister No

Tukla se HV a ne HVO.Fuddo wrote: 26 Jan 2021, 02:16Pa pokazali smo zube.Mister No wrote: 26 Jan 2021, 02:00
Pomeli tu vojsku tamo gdje smo stvarno morali.
Prislili ih da potpisu mir, kasnije im oslobodili Kupres i pustili da se usetaju u njega, vratili im malo ponosa, i onda se oni opet tukli sa cetaljima.
Nije da bas skroz nismo znali sta radimo.
I tukli se zato sto im je trebalo cisto zaleđe za oslobođenje Knina.
HVO je od sporazuma u Gracu (Boban-Karadzić) sa Srbima bio u saradnji, kako vojno tako i ekonomski.
- Taare
- greatest

Ne možeš porediti. Recimo hrvati iz tuzle.animals wrote: 26 Jan 2021, 02:13 Bosanski i Hercegovacki Hrvati nisu isto..
Među njima imam kamaru prijatelja. I onda kad umre neki hrvatski djed ili baka pa pogledaš osmrtnicu, među ožalošćenim ćeš naći i muslimanska imena.
Kod nas se to ne gleda. Jedino kad im dođeš paze da u nekom jelu ne bude svinjetine.
Svi mi se morete obratit
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Vi kako hocete, al ja znam da kod Hrvata ima struja koja voli Bosnu.Naseef Mushroom wrote: 26 Jan 2021, 02:21Bosanski Hrvati nisu za treći entitet samo iz tog razloga jer se teritorijalno ne uklapa ali su zato za hrvatske opštine u Federaciji u Bosni kao što ima danas opština Usora kod Tešnja gdje bi bio isti izborni zakon, znači žele isto.animals wrote: 26 Jan 2021, 02:13 Bosanski i Hercegovacki Hrvati nisu isto..
Dokaz su i oni franjevci, to su teski Bosanci.
Nisu ba svi isti.
Ne mozemo tako, ili ako vec odlucimo tako, onda je podijelit, i gledat da sebi uzmes sto je vise moguce, pa onda pravi drzavu.
Dozvolite da se obratimo
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
pa koja stranka vlada u hrvatsko dominantnim djelovima kod tuzle? sdp?Taare wrote: 26 Jan 2021, 02:23Ne možeš porediti. Recimo hrvati iz tuzle.animals wrote: 26 Jan 2021, 02:13 Bosanski i Hercegovacki Hrvati nisu isto..
Među njima imam kamaru prijatelja. I onda kad umre neki hrvatski djed ili baka pa pogledaš osmrtnicu, među ožalošćenim ćeš naći i muslimanska imena.
Kod nas se to ne gleda. Jedino kad im dođeš paze da u nekom jelu ne bude svinjetine.