Krokodil Behko wrote: 12 Oct 2020, 20:26
Koraci_u_noci wrote: 12 Oct 2020, 20:24
Bilo je zadnjih godina ono kladjenje gdje igras x/x ili 1/1 2/2 i vise ili manje golova i zna li su koeficijenti i do 40 ici, npr x/x i manje golova na Bayern Sevilla ligi prvaka, na kraju bilo 0:0. Ja sam igrao sistem 4/9 bez fikseva i pogodio, cini mi se, 7, a jedna od kombinacija vrijedila preko 100 KM, takvi koeficijenti bili. I obicno sam znao takvim kladjenjem sitno dobijat, do 50 KM, al tad se bas potrefilo
Dobra fora. Da mi nije mrsko i ja bih igrao malo.
Doduše, sad ima olnine, ali nisam u toku. Jel ja mogu baciti pare sa deceniju starom karticom iz Premiera, na svoj kladionički račun?
Ko ce ga znati, trebalo bi da mozes, al morao bi se prvo raspitat. Ja se nikad nisam uclanio da ne bih dolazio u iskusenje online igranja. Ovako samo uplatim, obavim gradjansku duznost i miran do sutra.
Mozda kad se gledaoci vrate na tribine, ponovo pocnem pomalo, a sad nekako bas nemam volje. Radije igram ovu nasu kukuruz ligu il fantasy fudbal, englesku premier ligu, ako si u toku kako to fercera. Ima i za Bundesligu, al mi nesto komplikovano oko registracije bilo pa sam batalio.
Inace u krugu prijatelja mozes napravit mini ligu i igrat u lovu ili iz zabave.