mozda ne svi ali ja ovo primjetim cesto

Moderator: Krokodil Behko
nope? to znaci da su ljudi svuda ljudi, manje glupi i mucho glupi muski zenski
Necemo da ispadnemo papucari pred drugim muskarcima.bosnjakinja wrote: 28 Jan 2021, 01:46 Zasto se muskarci na Balkanu stide pokazati njeznu stranu prema zeni kada tu ima njegovo drustvo ,npr jarani ili sl? dakle tada on mora da se pravi faca i grublji nego sto jeste
mozda ne svi ali ja ovo primjetim cesto![]()
Sama si sebi odgovorila. Stide se...bosnjakinja wrote: 28 Jan 2021, 01:46 Zasto se muskarci na Balkanu stide pokazati njeznu stranu prema zeni kada tu ima njegovo drustvo ,npr jarani ili sl? dakle tada on mora da se pravi faca i grublji nego sto jeste
mozda ne svi ali ja ovo primjetim cesto![]()
Marlinka cekam ppMerlin246 wrote: 28 Jan 2021, 00:37Dobro pitanje.. nije dovoljno samo da je on spreman i da pocnete..Venera wrote: 26 Jan 2021, 17:34
Nije pod većim pritiskom ako poznaje osobnu seksualnost , isto je kao kod žena ; ako je žena nervozna , nema vlaženja!
razumljivo da nema seksa ako vam se ne digne , a kako će ga žena primiti ako nije dovoljno vlažna !?
Napisat cu ti sutra nesto na pp, posto me zanima sta ces da kazes![]()
Eh to, ali znas kako se prica, drugu stranu moras zadovoljit8, kud puklo da pukloMerlin246 wrote: 28 Jan 2021, 00:20Haj posto vidim da su ovde samo presavrseni jeba*i i je*acice da ti odgovorim.. normalno je sve i da nekada iz cista mira ne mozes da se navlazis, jednostavno ne ide.. normalno je i da on "posustane" na pola puta i da od 8 puta jednom dozivis orgazam i sve je normalno.. posto nismo roboti i nismo na dugme. Utjece svasta nesto na to. Ne treba stvarati nikome nikakav pritisak, osjecaj krivnje, nesposobnosti,bilo cega..posto smo svi mi bica od krvi i mesa i takve stvari se desavaju. Nije to zato sto se njemu ne svidjas ti ili tebi on. Nije problem da se to desi jednom,dva puta mjesecno npr.. ali ako isti problem postane precest, ponavlja se svako malo i ocekivan je svaki put e onda je nesto opasnije prirode u pitanju i treba malo da se zabrinesVenera wrote: 26 Jan 2021, 18:08 Seksualno iskusna žena koja voli muškarca Neve nikad vršiti pritisak odnosno pored takve zebe , muškarac ne bi trebao osjećati pritisak.![]()
![]()
Ma nesto ste krivo shvatili. Nisam mislila odjednom 8 puta, nego npr ako imate sex 8 puta u mjesecu i ona dozivi samo jednom orgazam a ti npr svih osam puta.. kod nas je to malo teze postici a vama je tesko da se to dugo odgadja i ceka dok zena zavrsi.. pogotovo ako nesto krivo radite, Bog vas ne bi na pravi put usmjerio
samo mu reci kakvog si raspolozenja i za kakav seks, dadnes mu direktno do znanjaMerlin246 wrote: 28 Jan 2021, 09:42Ma nesto ste krivo shvatili. Nisam mislila odjednom 8 puta, nego npr ako imate sex 8 puta u mjesecu i ona dozivi samo jednom orgazam a ti npr svih osam puta.. kod nas je to malo teze postici a vama je tesko da se to dugo odgadja i ceka dok zena zavrsi.. pogotovo ako nesto krivo radite, Bog vas ne bi na pravi put usmjerio![]()