Pu kud me podsjeti ... nikad ne lizat' vaginicu u mraku ... nikad ...

Moderators: spacebound, Duminjo
Pu kud me podsjeti ... nikad ne lizat' vaginicu u mraku ... nikad ...
I ti se zaletio?
Znaci, kod goli predigre procjenis situacijuTaare wrote: 29 Jan 2021, 11:24I ti se zaletio?Odraz wrote: 29 Jan 2021, 06:50
Pu kud me podsjeti ... nikad ne lizat' vaginicu u mraku ... nikad ...![]()
Mene je stariji, iskusni rođak dao zlata vrijedan savjet.
Kae, prvo se pošalje izviđač
Dakle, dok se ljubite, prvo malo diraš prstima, pa onda, dok ljubiš vrat, tobože je zagrliš i neprimjetno prste prineseš nosu
Ako se osjeti na pokvarena jaja, crknutu ribu il slično, nipošto ne ići u ofsajd![]()
Zar se ti nisi nekad ranije izasnio da ne bi nikadTaare wrote: 29 Jan 2021, 11:24I ti se zaletio?Odraz wrote: 29 Jan 2021, 06:50
Pu kud me podsjeti ... nikad ne lizat' vaginicu u mraku ... nikad ...![]()
Dakle, dok se ljubite, prvo malo diraš prstima, pa onda, dok ljubiš vrat, tobože je zagrliš i neprimjetno prste prineseš nosu
Ako se osjeti na pokvarena jaja, crknutu ribu il slično, nipošto ne ići u ofsajd![]()
Nisam. Pričali mi ljudikoteljubi_kadnisamtu wrote: 29 Jan 2021, 14:27Zar se ti nisi nekad ranije izasnio da ne bi nikadTaare wrote: 29 Jan 2021, 11:24
I ti se zaletio?
a ipak si radio ha
![]()
NE, on je opbicna pedercina
I kako bi te slike trebale pomoć?
Pa kad vidi slike doce stopom do bochuma.
što odvajaju ?bRoot wrote: 30 Jan 2021, 00:01 Ovi što odvajaju sigurno tako i pitu jedu, samo sredinu a ostavljaju koru sa strane![]()
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 8 guests