Sta ste sanjali predhodne noci?

Različite teme koje ne spadaju u ostale podforume

Moderator: Krokodil Behko

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times
Status: Offline

Re: Sta ste sanjali predhodne noci?

Post by Venera » 28 Jan 2021, 16:07

Calla wrote: 28 Jan 2021, 16:05
Venera wrote: 28 Jan 2021, 15:44

Genijalno, pa tko je lud jesti hranu izvnzemaljaca :D. Garant oni papaju kapsulice :hihi
:cudi meni su zanimljivi svi ti detaljcici koje ti San donese onako ti sam akapultira mozak u svoju nekakvu nevidenu stvarnost a ti dozivljavas to kroz sjecanje sutradan iako nisi mrdnuo iz kreveta 🤔
San je poveznica nase podsvijesti i svijesti, ali ti to znas :hop

a jeste, mozak je jos naucno nedovoljno istrazen, tko zna, kako neuroni salju signale :pivo
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1390 times

Post by Mala_Mu » 28 Jan 2021, 16:43

TAFKAP wrote: 27 Jan 2021, 11:09 O sladoledu... Kontam se dal ima dovoljno mjesta u zamrzivaču da se smjesti il ću morat sve da jedem, da se ne baci :ooo
Vjerovatno si mislio ovo napisati na temu o cemu razmisljate :ooo

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 46856 times
Been thanked: 8399 times
Status: Online

Post by ElTriconi » 28 Jan 2021, 16:45

Regulara, il neke cure il poso/nesta ucim, nekad su i kombinacije toga 🤔

Haman se slabo trudim oko posla cim ga tolko sanjam 😂
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

TAFKAP
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1564 times
Been thanked: 2649 times

Post by TAFKAP » 28 Jan 2021, 16:59

Mala_Mu wrote: 28 Jan 2021, 16:43
TAFKAP wrote: 27 Jan 2021, 11:09 O sladoledu... Kontam se dal ima dovoljno mjesta u zamrzivaču da se smjesti il ću morat sve da jedem, da se ne baci :ooo
Vjerovatno si mislio ovo napisati na temu o cemu razmisljate :ooo
:D. nisam... ustvari jesam razmišljao o tome u krevetu da tebam otić do granapa da kupim dok su na sniženju, i nastavio u snu :bali

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 28 Jan 2021, 21:50

Sanjao da sam se ljubio s njom. Kako je bilo lijepo :happy kud se probudih tbjrb :D.

A prije toga, u tom snu, dosao majstoru da mi nesto zamijeni i on obori hrpu nakih dijelova na golfaca i syeba mi sajbu. Bezbeli me ona zato ljubila, da ne placem zbog golfa :place
Samo sabura

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40106 times
Been thanked: 26126 times

Post by Rum » 28 Jan 2021, 21:53

greeneyes wrote: 28 Jan 2021, 21:50 Sanjao da sam se ljubio s njom. Kako je bilo lijepo :happy kud se probudih tbjrb :D.

A prije toga, u tom snu, dosao majstoru da mi nesto zamijeni i on obori hrpu nakih dijelova na golfaca i syeba mi sajbu. Bezbeli me ona zato ljubila, da ne placem zbog golfa :place
Jel sa foruma
Rečeno je:
“Niko ti se ne može popeti na leđa osim ako mu ih poviješ!”

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 28 Jan 2021, 21:55

Rudolph wrote: 28 Jan 2021, 21:53
greeneyes wrote: 28 Jan 2021, 21:50 Sanjao da sam se ljubio s njom. Kako je bilo lijepo :happy kud se probudih tbjrb :D.

Jel sa foruma
Neka bude da jest, da njih par obradujem.. :ples
Samo sabura

Merlin246
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 3 times

Post by Merlin246 » 28 Jan 2021, 22:00

Preksinoc sam prestrasno sanjala nesto, neka utvara neka sotona nesto iz vode u bijelom je izaslo duge crne kose do poda, znam da je bilo zensko i prestrasnoo kao iz horor filma :sok
I bili smo kraj neke vode sestra mama i ja.. i stojimo pored te neke rijeke sta je vec i ja osjetim da mi je ta voda nekako strasna i da ima nesto unutra i kazem njima da se maknemo odatle, a one skoce unutra kao ne plase se, nema nista tu.. i onako na ledjima se ispruze na vodi, ja se priblizim kad iza njih pliva to strasilo neko :sok
I sve ide do njih i prodje njih i ide prema menii i ja vidim da ce izaci iz vode i pocnem bjezati i odjednom samnom neko moje dijete :sok ne znam ni odakle mi kako se stvori al odjednom je kod mene i ja se zatvorim u neku prostoriju i kao pocnem moliti se Bogu i pomislim da meni to zlo ne moze nista jer ja imam pored sebe Boga i to dijete :82 i probudim se taman kad je to nesto pocelo da lupa na vrata i tik kad je trebalo da udje tu gdje sam bila.. prestrasan san i jeziv

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7487 times
Been thanked: 17489 times

Post by Maja » 29 Jan 2021, 00:24

I najgore je kad se poslije nocne more probudis sam u kuci. Tako se meni desilo pa sam nastavila spavati s upaljenim svjetlom.

TAFKAP
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by TAFKAP » 29 Jan 2021, 16:46

Sanjam svoju "prvu" bivšu, kako prolazi kraj mene niz stepenice ka peronu. Prođe kraj mene kao da da sam vazduh... :sok
Toliko mi je bilo krivo da sam trčao za njom i ušao u voz u koji je ušla.
I naravno, nisam je mogao naći, ali su se odjednom u tom vozu obreli moji starci, koji mi govore da ne mogu da se vozim vozom jer nemam kartu. Na brzaka izlijećem iz voza koji kreće, a ovi ostaju u istom...

Kad sam se probudio mi je prvo pao na pamet onaj kad Bosanac ispraća Crnogorca na voz :D.:D.:D.

Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4146 times
Been thanked: 2048 times

Post by Koteljubi_kadnisamtu » 29 Jan 2021, 16:53

🙈😕
Ko te jubi kad nisam tu beeboooo ?

TAFKAP
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by TAFKAP » 29 Jan 2021, 23:06

koteljubi_kadnisamtu wrote: 29 Jan 2021, 16:53 🙈😕
Ma, tad sam bio student, vazda bez kinte u novčaniku, a valjalo je svaki (drugi) vikend 350km do nje i istotoliko nazad.
Al bilo je vazda za buket i kakav slatkiš. :happy

Ima od tad 16 godova... :rumenko

Mladost ludost
Last edited by TAFKAP on 30 Jan 2021, 01:04, edited 1 time in total.

Merlin246
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Merlin246 » 29 Jan 2021, 23:08

Maja wrote: 29 Jan 2021, 00:24 I najgore je kad se poslije nocne more probudis sam u kuci. Tako se meni desilo pa sam nastavila spavati s upaljenim svjetlom.
Ja spavam uvijek s lampom upaljenom.. sto je sigurno sigurno je :D.

bRoot
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 25 times

Post by bRoot » 29 Jan 2021, 23:28

koteljubi_kadnisamtu wrote: 28 Jan 2021, 14:51 Penjem se na planinu i stizem na vrh. Dvoje ljudi koji su sa mnom zapocinju raspravu i u toj raspravi one se oklizne. Posto su obadvoje vezani istim uzetom povuce njega sa sobom u ambis. Ja ih odozgo gledam kako padaju u smrt.
Molim tumacenje :123
Najvjerovatnije da je neka detalj potakao mozak i izvukao sjećanje na neku od prijašnjih emotivnih veza.
Pa pokušava to sad opravdati da je tako trebalo i biti i da nije tvoja krivica, da si samo štitila sebe i svoju personu.
To dvoje što padaju si ustvari ti iz prošlosti sa svojim partnerom.
To uže je vaša povezanost (veza) a opravdanje je da bi i ti potonula (emotivno) i doživjela gori krah nego što je bilo otići sam i biti tu gdje jesi na vrhu(sama).
Take a walk on the wild side,
the animal side...Image

bRoot
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by bRoot » 29 Jan 2021, 23:30

Merlin246 wrote: 28 Jan 2021, 22:00 Preksinoc sam prestrasno sanjala nesto, neka utvara neka sotona nesto iz vode u bijelom je izaslo duge crne kose do poda, znam da je bilo zensko i prestrasnoo kao iz horor filma :sok
I bili smo kraj neke vode sestra mama i ja.. i stojimo pored te neke rijeke sta je vec i ja osjetim da mi je ta voda nekako strasna i da ima nesto unutra i kazem njima da se maknemo odatle, a one skoce unutra kao ne plase se, nema nista tu.. i onako na ledjima se ispruze na vodi, ja se priblizim kad iza njih pliva to strasilo neko :sok
I sve ide do njih i prodje njih i ide prema menii i ja vidim da ce izaci iz vode i pocnem bjezati i odjednom samnom neko moje dijete :sok ne znam ni odakle mi kako se stvori al odjednom je kod mene i ja se zatvorim u neku prostoriju i kao pocnem moliti se Bogu i pomislim da meni to zlo ne moze nista jer ja imam pored sebe Boga i to dijete :82 i probudim se taman kad je to nesto pocelo da lupa na vrata i tik kad je trebalo da udje tu gdje sam bila.. prestrasan san i jeziv
Savjest ti poručuje da vrijeme teče i tvoj sat neminovno otkucava.
Vrijeme je da ostaviš se vanbračnih veza i seksa te se skrasiš ,postaneš majka, domaćica i dijeliš sa svojom porodicom topli dom.
To žensko(utvara) u vodi si ustvari ti , personifikacija iskvarenosti duha strastima i požudom.
Dijete koje grabiš je tvoje dijete, kroz koje ćeš saprat(blizina vode) grijehove i dati svom životu smisao.
Zatvaraš se u prostoriju sa djetetom , znači tvoja sigurna budućnost je tek u okviru kuće(doma) kao žena,majka, supruga, dio porodice sa vjerom u Boga.
the animal side...Image

Merlin246
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Merlin246 » 29 Jan 2021, 23:51

bRoot wrote: 29 Jan 2021, 23:30
Merlin246 wrote: 28 Jan 2021, 22:00 Preksinoc sam prestrasno sanjala nesto, neka utvara neka sotona nesto iz vode u bijelom je izaslo duge crne kose do poda, znam da je bilo zensko i prestrasnoo kao iz horor filma :sok
Savjest ti poručuje da vrijeme teče i tvoj sat neminovno otkucava.
Vrijeme je da ostaviš se vanbračnih veza i seksa te se skrasiš ,postaneš majka, domaćica i dijeliš sa svojom porodicom topli dom.
To žensko(utvara) u vodi si ustvari ti , personifikacija iskvarenosti duha strastima i požudom.
Dijete koje grabiš je tvoje dijete, kroz koje ćeš saprat(blizina vode) grijehove i dati svom životu smisao.
Zatvaraš se u prostoriju sa djetetom , znači tvoja sigurna budućnost je tek u okviru kuće(doma) kao žena,majka, supruga, dio porodice sa vjerom u Boga.
:sok
Kako ovo sve skonta i protumaci fino :82
Jesi ti astrolog neki il kako ovako ti ovo skuzi.. jel se zezas il stvarno to znaci to? :hm

bRoot
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by bRoot » 29 Jan 2021, 23:55

Merlin246 wrote: 29 Jan 2021, 23:51
Jesi ti astrolog neki il kako ovako ti ovo skuzi.. jel se zezas il stvarno to znaci to? :hm
zezam se bona ,nemoj se naljutit' :hihi
nisam astrolog ,ovako ja cure kupim :D.
the animal side...Image

Merlin246
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Merlin246 » 29 Jan 2021, 23:59

bRoot wrote: 29 Jan 2021, 23:55
Merlin246 wrote: 29 Jan 2021, 23:51
zezam se bona ,nemoj se naljutit' :hihi
nisam astrolog ,ovako ja cure kupim :D.
Jbt ja sam vec povjerovala u ovo :ha
I posla kontati ko mi je ovako dobar za braka i tih stvari :D.
Jesam prolupala mili Boze :jutarnja

Merlin246
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Merlin246 » 30 Jan 2021, 01:00

bRoot wrote: 29 Jan 2021, 23:28
koteljubi_kadnisamtu wrote: 28 Jan 2021, 14:51 Penjem se na planinu i stizem na vrh. Dvoje ljudi koji su sa mnom zapocinju raspravu i u toj raspravi one se oklizne. Posto su obadvoje vezani istim uzetom povuce njega sa sobom u ambis. Ja ih odozgo gledam kako padaju u smrt.
Molim tumacenje :123
Najvjerovatnije da je neka detalj potakao mozak i izvukao sjećanje na neku od prijašnjih emotivnih veza.
Pa pokušava to sad opravdati da je tako trebalo i biti i da nije tvoja krivica, da si samo štitila sebe i svoju personu.
To dvoje što padaju si ustvari ti iz prošlosti sa svojim partnerom.
To uže je vaša povezanost (veza) a opravdanje je da bi i ti potonula (emotivno) i doživjela gori krah nego što je bilo otići sam i biti tu gdje jesi na vrhu(sama).
Pa jel se i ovo salis il sta

bRoot
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by bRoot » 30 Jan 2021, 01:03

Merlin246 wrote: 30 Jan 2021, 01:00

Pa jel se i ovo salis il sta
naravno ,otkud bi' ja znao :D.
samo izvlačim nepovezane stvari i šupljiram dajući im kobajagi smisao :D.
the animal side...Image

Post Reply

Return to “Razno”