dobro da znam.

Moderator: Krokodil Behko
Izvini, ali svaka tvoja fotka koju postavis na forum je vezana za sex. Od smijesnih slika, slika s natpisom, gifova, ovako te/se zamisljam, fotografija dana, videa, vicevi, pa i vecina postova.seks me ne preokupira toliko
Ti si medju jebacima..
to se jednostavno zove pokvarena mašta ,nije opravdanje ali internet je prepun tog'Maja wrote: 30 Jan 2021, 00:00Izvini, ali svaka tvoja fotka koju postavis na forum je vezana za sex. Od smijesnih slika, slika s natpisom, gifova, ovako te/se zamisljam, fotografija dana, videa, vicevi, pa i vecina postova.seks me ne preokupira toliko
Kad su nekom smijesne iskljucivo fore vezane za sex, onda....nije ni to bas normalno.
Ja sam uputio molbu da glasam za animalsa i vilu. Valjda ce mi priznati
Mozemo ja i ona poslije na Kubu..
Snimak obavezan za nas amatere. Ko online nastava sada
Vidim dobro kotirašZizi505 wrote: 30 Jan 2021, 00:15 Jooj teme![]()
Šta dobije na kraju onaj ko pobijedi ili ćemo mi ostali nešto od njega/nje dobiti?![]()
Animal je legitimni jebacprog321 wrote: 30 Jan 2021, 00:11 i ja bih dao glas animalsu.
zakinut je ko na izborima za predsjednistvo![]()
Vidim sada nakon što sam glasala.
Autenticna Behkina prangija od orahovine na pozlacenom postolju, i par carapa na baklave.Zizi505 wrote: 30 Jan 2021, 00:15 Jooj teme![]()
Šta dobije na kraju onaj ko pobijedi ili ćemo mi ostali nešto od njega/nje dobiti?![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests