Ko je najveci poznavalac seksa na forumu?
Moderator: Krokodil Behko
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 2907 times
- Status: Offline
Re: Ko je najveci poznavalac seksa na forumu?
izgleda,tema tek sad dobiva svoj smiso 

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
Pff, ne razumijem ovoliko nezadovoljstvo mojim pisanjem na temama o seksu. To znaci da nemam ja problem, već ti. Ja nikome ne branim da piše o seksu. Reagirat hoću , a ti je pojedincima problem.Merlin246 wrote: 30 Jan 2021, 12:28Razlika izmedju "hoce pricati u svemu" i "stvarno se razumije u ono o cemu prica" je velika.Julia-Klara wrote: 30 Jan 2021, 11:12 Bez zezancije, Venera hoce pricati o svemu, ali ne zna kontrolisati receno, osjecaje, plus sto uglavnom dolazi do konflikta sa sugovornicima koji se ne slazu s njom.
Calla te saslusa, kaze svoje misljenje, moze i raspravljati, ali nikad (NIKAD) nije bilo omalovazavanja ili ismijavanja misljenja drugh.
Venera mozda zna, ali mora poraditi na komunikaciji![]()
Ona je netko tko najvise poteze te teme ovdje i sama je sebi dodijelila ovaj "podnick" seksologinja, naglasavajuci tim da se ona odlicno razumije u te stvari.. ali ako malo pozornije krenes da citas sta ona stvarno pise, sta odgovara ljudima koji imaju bilo kakav "problem" ili samo zele podijeliti neko iskustvo, primjetis da ona kroz te svoje postove samo cita sebe i samo vidi svoj pravac, koji dozivljava jedinim "ispravnim" i dobrim a neke stvari koje ona licno ne voli i ne radi cesto puta ce bez trunke razmisljanja osuditi, odgovoriti eto nesto sto veze nema s onim o cemu se prica i otici na nesto sasvim deseto sto njoj odgovara i pase. Cesto zna i da "ponizi" osobu koja ima drugaciji ukus, iskustva i seksualne zelje i cak da se svadja s tom osobom ako joj ta ista osoba ne kaze da, ti si u pravu, tako je.. ograniceno, skuceno i na neki nacin napadacki pristupa svemu sto je vezano za sex.
Isto covjek koji je dobar seksolog prvo ce se potruditi da procita nesto sto je odredjena osoba napisala, onda da to pokusa shvatiti i samo ako je shvatio i razumio problem moze da odgovori na pitanje i to ne u svrhu da sta bilo napise i odgovori, nego u zelji da toj osobi s kojom prica, kojoj odgovara, stvarno i pomogne i da covjek ima kakve koristi od tog razgovora ili bar razumjevanje ako nista.
A ja kod nje primjecujem samo zelju da prica o svojim seksualnim apetitima, ona ne cita opce sta drugi ljudi pisu, niti je posebno interesuje.. i mislim da njoj to ovde dodje samo kao nacin samopromocije i skretanja paznje na sebe![]()
Eto za ovo vrijeme koliko je poznajem na ovaj nacin takav dojam je stvorila na mene.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Ja nikome ne branim da pise, ja volim citati iskustva drugih ljudi.. tebe sam izdvojila posto ti pises 90% ovdje samo o seksu i sebe si sama prozvala seksologinjom
Ja nemam problem s tobom, dapace draga si mi, ali ti kao neki savjetodavac i znalac na ovim temama za mene nisi

Ja nemam problem s tobom, dapace draga si mi, ali ti kao neki savjetodavac i znalac na ovim temama za mene nisi

-
- Seksologinja
Moje pisanje ni nema svrhu davanja savjeta , već isključivo razmjenu mišljenja.Merlin246 wrote: 30 Jan 2021, 12:50 Ja nikome ne branim da pise, ja volim citati iskustva drugih ljudi.. tebe sam izdvojila posto ti pises 90% ovdje samo o seksu i sebe si sama prozvala seksologinjom![]()
Ja nemam problem s tobom, dapace draga si mi, ali ti kao neki savjetodavac i znalac na ovim temama za mene nisi![]()
Znalac jesam u svojim vezama , na forumu , to mi nije ni cilj ni uloga.
A tvoja prva recenica meni kad sam ja samo razmijenila svoje iskustvo s tobom, zato jer si postavljala neka pitanja ovde i htjela sam iskreno da ti napisem nesto.. ti meni odgovaras sa "Moji savjeti i preporuke" i to prva recenica ti je ta.. sama sebi si dodijelila "ulogu" forumske seksologinje, pises vjecito i jedino na ovim temama i onda kaze to mi nije cilj, nije mi bitno.. pa ne moze da nije kad ovde pokazujes sama svojim postovima sveVenera wrote: 30 Jan 2021, 13:00Moje pisanje ni nema svrhu davanja savjeta , već isključivo razmjenu mišljenja.Merlin246 wrote: 30 Jan 2021, 12:50 Ja nikome ne branim da pise, ja volim citati iskustva drugih ljudi.. tebe sam izdvojila posto ti pises 90% ovdje samo o seksu i sebe si sama prozvala seksologinjom![]()
Ja nemam problem s tobom, dapace draga si mi, ali ti kao neki savjetodavac i znalac na ovim temama za mene nisi![]()
Znalac jesam u svojim vezama , na forumu , to mi nije ni cilj ni uloga.
-
- Seksologinja
aktivna sam na raznim temama 

Venero na trenutak sam pomislila da si normalna zena i iz tog razloga sam ti i povjerila ovako nesto ali bome sad si me razuvjerila za vjeke vjekova kakva si i sta si
To je tako kod tebe, ako se dovede u pitanje tvoja "strucnost" sto se tice ovakvih tema ti se pretvaras u ovo sto si sada. Prozivas, spominjes neke osobne stvari koje znas, vrijedjas jer ne mozes podnijeti da nemas pojma o seksu..

To je tako kod tebe, ako se dovede u pitanje tvoja "strucnost" sto se tice ovakvih tema ti se pretvaras u ovo sto si sada. Prozivas, spominjes neke osobne stvari koje znas, vrijedjas jer ne mozes podnijeti da nemas pojma o seksu..

-
- Seksologinja
Jer si me nepravedno optužila , a širenje laži o meni ne toleriram !Merlin246 wrote: 30 Jan 2021, 13:19 Venero na trenutak sam pomislila da si normalna zena i iz tog razloga sam ti i povjerila ovako nesto ali bome sad si me razuvjerila za vjeke vjekova kakva si i sta si![]()
To je tako kod tebe, ako se dovede u pitanje tvoja "strucnost" sto se tice ovakvih tema ti se pretvaras u ovo sto si sada. Prozivas, spominjes neke osobne stvari koje znas, vrijedjas jer ne mozes podnijeti da nemas pojma o seksu..![]()
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9226 times
- Been thanked: 7958 times
Tok teme pokazuje koliko je pogrešno postavljena i nepotrebna.
Hm, a možda Maju pali ovakav razvoj teme.

Hm, a možda Maju pali ovakav razvoj teme.

Nista nije nepravedno.. to si ti meni napisala bona imam ja jos te poruke, na koje covjek moze samo da se nasmije jer tvoj odgovor veze s mozgom nemaVenera wrote: 30 Jan 2021, 13:22Jer si me nepravedno optužila , a širenje laži o meni ne toleriram !Merlin246 wrote: 30 Jan 2021, 13:19 Venero na trenutak sam pomislila da si normalna zena i iz tog razloga sam ti i povjerila ovako nesto ali bome sad si me razuvjerila za vjeke vjekova kakva si i sta si![]()
To je tako kod tebe, ako se dovede u pitanje tvoja "strucnost" sto se tice ovakvih tema ti se pretvaras u ovo sto si sada. Prozivas, spominjes neke osobne stvari koje znas, vrijedjas jer ne mozes podnijeti da nemas pojma o seksu..![]()

Ti si za mene dno dna.. i ne daj Boze da ikada postanes bilo kakva seksologinja

Ti bi javno sve iznosila i prepricavala sta ti se ljudi povjere.

-
- Seksologinja
Pa napisala sam obrisano obrazloženje , sto si očekivala !? Da neću reagirati na tvoje graktanje!?Merlin246 wrote: 30 Jan 2021, 13:29Nista nije nepravedno.. to si ti meni napisala bona imam ja jos te poruke, na koje covjek moze samo da se nasmije jer tvoj odgovor veze s mozgom nemaVenera wrote: 30 Jan 2021, 13:22
Jer si me nepravedno optužila , a širenje laži o meni ne toleriram !![]()
Ti si za mene dno dna.. i ne daj Boze da ikada postanes bilo kakva seksologinja![]()
Ti bi javno sve iznosila i prepricavala sta ti se ljudi povjere.![]()
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9593 times
- Been thanked: 16099 times
Detalji iz pp su izbrisani, hajde zaobidjite tu temu.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 46970 times
- Been thanked: 8416 times
Necu moc svunoc zaspat jer nisam vidio o ceme je rjec

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
I sta si objasnila s tim sto si iznijela moju intimu ovdje i to na takav nacin?Venera wrote: 30 Jan 2021, 13:32Pa napisala sam obrisano obrazloženje , sto si očekivala !? Da neću reagirati na tvoje graktanje!?Merlin246 wrote: 30 Jan 2021, 13:29
Nista nije nepravedno.. to si ti meni napisala bona imam ja jos te poruke, na koje covjek moze samo da se nasmije jer tvoj odgovor veze s mozgom nema![]()
Ti si za mene dno dna.. i ne daj Boze da ikada postanes bilo kakva seksologinja![]()
Ti bi javno sve iznosila i prepricavala sta ti se ljudi povjere.![]()
Samo si dokazala da imam pravo za sve ovo sto sam napisala i da si ti jedna obicna forumska babetina.
-
- Seksologinja
Ti si jedina osoba kojoj sam to opravdano uradila jer si zaslužilaMerlin246 wrote: 30 Jan 2021, 13:36I sta si objasnila s tim sto si iznijela moju intimu ovdje i to na takav nacin?Venera wrote: 30 Jan 2021, 13:32
Pa napisala sam obrisano obrazloženje , sto si očekivala !? Da neću reagirati na tvoje graktanje!?
Samo si dokazala da imam pravo za sve ovo sto sam napisala i da si ti jedna obicna forumska babetina.
Zasluzila si ti sada znas staVenera wrote: 30 Jan 2021, 13:38Ti si jedina osoba kojoj sam to opravdano uradila jer si zaslužilaMerlin246 wrote: 30 Jan 2021, 13:36
I sta si objasnila s tim sto si iznijela moju intimu ovdje i to na takav nacin?
Samo si dokazala da imam pravo za sve ovo sto sam napisala i da si ti jedna obicna forumska babetina.![]()

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21095 times
- Been thanked: 19087 times
- Status: Online
Root je sve rekao, ali niko nema problem s tim jer priče o sexu privlače čak i kad svi znaju da Venera uglavnom teoretiše bez ikakve prakse u pozadini 

- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9226 times
- Been thanked: 7958 times
Možda bi vam sada objema više odgovarao sex nego boravak na forumu. 
-
- Seksologinja
dajte argumenteMarlboroGold wrote: 30 Jan 2021, 13:43 Root je sve rekao, ali niko nema problem s tim jer priče o sexu privlače čak i kad svi znaju da Venera uglavnom teoretiše bez ikakve prakse u pozadini![]()