Idi vozaj tutu bnb. Počneš Bihaćka regija a onda odjednom u Zivinicama i Srebreniku.
Možda ti Turski bolje ide.
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Idi vozaj tutu bnb. Počneš Bihaćka regija a onda odjednom u Zivinicama i Srebreniku.

Taman da konačno riješimo pitanje uzp-ovaca u bih.

Ma ti mozes samo po Turskoj rijesavati Kurdsko pitanje..

Shvataš li da se smiješ svojoj gluposti? Naravno da ne shvataš.

Odlično poređenje. Slažeš li se da uzp zločince treba tretirati na isti način kako se tretiraju pkk teroristi?

Ma svasta bi ti radio, da te neko pita za misljenje..

Ma sta taj rus zavari na lice?Odraz wrote: 30 Jan 2021, 12:43Ja ti i vjerujem i ne vjerujem, evo zasto - istina prvi su istocnjaci zbrisali, mislim na focake. Jaran mi je rekao da su imali spremne zavezljaje pored vrata i organizovane zbjegove vec kod prvih barikada u Sarajevu, sve se spakovalo za Sarajevo i samo cekali bjezaniju. Ali i za razumjet je to, sjecaju se oni cetnickih pokolja iz proslog rata ...Taare wrote: 30 Jan 2021, 12:26
Ovo jednostavno nije tačno.
Zvornik, vlasenica, bratunac i okolna sela...svijet nije vidio takvih kukavica.
Neću pričati o tome kako su napadali teritorijalnu odbranu koja ih, citat: "zavađa sa komšijama", ali ću pisati o hrabrosti.
Kroz moju kuću prošlo je kamaru tih osoba. Znam da smo u prvoj turi doveli sedmero, pa onda troje, pa četvero, itd.
Mnogi su prošli kroz našu kuću. Kamara krkana ko od brda odvaljeni.
Najbolje se sjećam jednog ogromnog koji bi bez problema tri pune vojne opreme iznjeo na vrh majevice, te onoga što je rekao.
"kad ja" - reče - "zalegnem za puškomitraljez"
Ovo neću zaboraviti ni u momentu kad se podignu svjedoci.
Nije prošla ni hevta, a đubre i kukavica bila je u njemačkoj.
Od svih tih koji su početkom '92. prodefilovali kroz moju kuću, samo je jedan pristupio arbih, i to onaj koji je bio stidan i koji je pričao samo ako ga nešto upitaš.
On je kasnije bio u crnim labudovima.
Jedan od nasih najhrabrijih boraca je bio focak, i ohladio je prilican broj cetnika. Bio je jedan rus koji je sicao redom, pokusavali ga pocistiti vikicevci i par nasih, medju njima on. Rus izadje na krov sa teskim pancirom i IPC sljemom sa navarenim licem, kad zapucaju na njega on vidi odakle je gadjan sidje i ohladi neiskusne. I on ga je ohladio, propuco ga medju oci.
Kad je padao Grebak focaci su se borili ko zmajevi i toliko su cetnika izbacili iz stroja da vise nisu imali snaga da prodju do Golog Brda. Sest popova ih je sahranjivalo nakon borbi na Grepku.
Znaci kako koji ... jedan moj jaran focak je bio u prvoj vikicevoj ceti, drugi (bivsi jaran) je bio asistent kuhara i zavrsio fakultet nosajuci profesorima svjez hljeb za ocjene.

Ni ti ne umiješ čitat. Vodio moje komšije - tuzlanske borce - u bihać i tamo su najviše pričali o ratu u kojem su učestvovali. Je li sad jasnije?Fuddo wrote: 30 Jan 2021, 14:23 Fufe bolan, pises o posjeti bihackoj regiji i kako si pricao sa ljudima koji su bili tu u ratu, njihovim tegobama, i onda ni pet ni sest, jedan iz tuzle iso u zivinice pjehe da nesta posije, drugi biciklom u srebrenik...![]()

Odgovori na pitanje.animals wrote: 30 Jan 2021, 14:21Ma svasta bi ti radio, da te neko pita za misljenje..Taare wrote: 30 Jan 2021, 14:18
Odlično poređenje. Slažeš li se da uzp zločince treba tretirati na isti način kako se tretiraju pkk teroristi?
ovako ti ostaje da svoje snove prosipas po forumu..
to ti je domet..bolje ti je idi tamo na sex, pa sa Venerom piskaraj o velicini klitorisa..

Mislim da si opterecen, mokrim snovima..
Znaš li ti uopće što je uzup? Znaš đavla crnog? Optužbu za uzup dobiješ zbog počinjenja kaznenih djela u rasponu od šverca droge ( najčešće) do pljačke vlastite firme ako je više počinitelja.

Ma za njega su to Hrvati..dadojović wrote: 30 Jan 2021, 14:42Znaš li ti uopće što je uzup? Znaš đavla crnog? Optužbu za uzup dobiješ zbog počinjenja kaznenih djela u rasponu od šverca droge ( najčešće) do pljačke vlastite firme ako je više počinitelja.Taare wrote: 30 Jan 2021, 14:18

Al onda se nemoj buniti kad te smjeste tamo gdje, barem po komentarima, pripadaš.

Nije uzup, nego uzp, a to je skraćenica za udruženi zločinački poduhvat za koji je osuđena vrhuška tzv herceg-bosne.dadojović wrote: 30 Jan 2021, 14:42Znaš li ti uopće što je uzup? Znaš đavla crnog? Optužbu za uzup dobiješ zbog počinjenja kaznenih djela u rasponu od šverca droge ( najčešće) do pljačke vlastite firme ako je više počinitelja.Taare wrote: 30 Jan 2021, 14:18
Da, istina. Ali uzp je i šverc droge ili izvlačenje novca iz vlastite firme, na primjer. Pa bar ti živiš u EU, pa valjda znaš što sve spada pod uzp.Taare wrote: 30 Jan 2021, 15:04Nije uzup, nego uzp, a to je skraćenica za udruženi zločinački poduhvat za koji je osuđena vrhuška tzv herceg-bosne.dadojović wrote: 30 Jan 2021, 14:42
Znaš li ti uopće što je uzup? Znaš đavla crnog? Optužbu za uzup dobiješ zbog počinjenja kaznenih djela u rasponu od šverca droge ( najčešće) do pljačke vlastite firme ako je više počinitelja.

Da, ali ovdje pričamo o ratnim zbivanjima.dadojović wrote: 30 Jan 2021, 15:06Da, istina. Ali uzp je i šverc droge ili izvlačenje novca iz vlastite firme, na primjer. Pa bar ti živiš u EU, pa valjda znaš što sve spada pod uzp.Taare wrote: 30 Jan 2021, 15:04
Nije uzup, nego uzp, a to je skraćenica za udruženi zločinački poduhvat za koji je osuđena vrhuška tzv herceg-bosne.

Tvoji komentari za razliku od moji su ciste bljuvotine..