Kad pregledas sve poslacu ti

Moderator: VIP
On je bio opsjednut Star Warsom. Jedan od kriterija je da je svaka žena morala nešto znati o SW, a ako nisu znale morale su odgledati sve filmove u cuguspacebound wrote: 30 Jan 2021, 14:08objasni, nisam gledala serijuMarlboroGold wrote: 30 Jan 2021, 14:03
Ja mislim da je Ted Mosby is How I met your mother tebe svo vrijeme tražio![]()
![]()
Malo navratio.
Merlin246 wrote: 30 Jan 2021, 15:47 Kad prodje ova korona ako Bog da i kad se sve otvori i normalizira upisat cu se na plivanje i na ples
I svakii slobodan trenutak cu koristiti da izlazim gdje god bilo i jednostavno da uzivam u zivotu![]()
A proci ce i ovo![]()
Ako uspije..Zanki wrote: 30 Jan 2021, 14:00oho, ocel biti bar slika za forumaseMelek wrote: 30 Jan 2021, 13:52 Uzeo sam janjeci loj, nije bilo govedjeg, za one moje kobasice od srne sto cu da pravim ovaj vikend. Isjecko sam but za fasiranja i pripremio taj loj, nek sad malo odstoji u frizideru pa cu veceras. I onda cu da napucam dvije glavice crvenog, jednu bijelog luka, so, biber, timjan, baziliku, oregano. Dobro izfasiram na najrijedje sito, onda izmiksam u mikseru i onda u onaj kolagen (necu u crijeva nikakva, to tukne ko ne znam ti sta, bez obzira na sva ispiranja).
Bumo videli![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest