140k maraka toliki stan u novoizgrađenom gradskom naseljuHAVANA wrote: 17 Oct 2020, 13:01 Koliko je to u nasim parama? Ne bi ja dao svog peljesca za to sve sa slike.![]()
Tih par kuća ima svoj bezen, security i sl.
Moderator: Krokodil Behko

140k maraka toliki stan u novoizgrađenom gradskom naseljuHAVANA wrote: 17 Oct 2020, 13:01 Koliko je to u nasim parama? Ne bi ja dao svog peljesca za to sve sa slike.![]()

Super. Kupi. Uzivaj na bazenu. Ja cu brojat sisarke i slusat zrikavce.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

To prvo svakako a istanbul je stvarno super ali meni nesto najdraze u sjecanju barcelona i rhodos.MarlboroGold wrote: 31 Jan 2021, 11:14 Historijski - okupator i agresor.
Danas turistička destinacija i ništa više. Instanbul mi je najljepši grad u kojem sam ikad bio.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
MarlboroGold wrote: 31 Jan 2021, 11:14 Historijski - okupator i agresor.
Danas turistička destinacija i ništa više. Instanbul mi je najljepši grad u kojem sam ikad bio.
Kako vam se ne gadi kod mrskog okupatora i agresora ljetovati?HAVANA wrote: 31 Jan 2021, 11:26 To prvo svakako a istanbul je stvarno super ali meni nesto najdraze u sjecanju barcelona i rhodos.I italija,komplet italija mi je nesto kud me mater u italiji ne rodi.

Pa nisu s tobom. Tebi je bliži neki latin anto, ali nama bošnjacima jesu. Maltene isti.

Sto ce mi se gadit,ne zamaram se ja prosloscu puno.Ne ljetujem nego bio 3 puta turisticki kao i na drugim destinacijama... Ljudi ko ljudi,ima finih,ima govana,ko i svuda...Naseef Mushroom wrote: 31 Jan 2021, 12:05MarlboroGold wrote: 31 Jan 2021, 11:14 Historijski - okupator i agresor.
Danas turistička destinacija i ništa više. Instanbul mi je najljepši grad u kojem sam ikad bio.Kako vam se ne gadi kod mrskog okupatora i agresora ljetovati?HAVANA wrote: 31 Jan 2021, 11:26 To prvo svakako a istanbul je stvarno super ali meni nesto najdraze u sjecanju barcelona i rhodos.I italija,komplet italija mi je nesto kud me mater u italiji ne rodi.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests