Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Grlobolju, ali nemam temperaturu. Vidjećemo hajd... sutra ću zvati svoju doktoricu. Dobiću sigurno samoizolaciju ako ništa drugo, a odoh se privatno testirati zbog sebe.
Ako nemas temperaturu, nisi ti to fasovo.
Al dobro, provjeri zbog sebe i zbog svojih.
Mutevelija wrote: 31 Jan 2021, 20:44
Ne postoji korona opet sam se uvjerio na dzenazi od vise od hiljadu lica. Znaci cijeli grad bio nidje distance samo policija imala maske.
Kad je bila dzenaza?
Sacekaj dvi hefte.
Nemojte se zajebavat
Izacete na federalnoj.
Mutevelija wrote: 31 Jan 2021, 20:44
Ne postoji korona opet sam se uvjerio na dzenazi od vise od hiljadu lica. Znaci cijeli grad bio nidje distance samo policija imala maske.
Kad je bila dzenaza?
Sacekaj dvi hefte.
Nemojte se zajebavat
Izacete na federalnoj.
Bio dan zalosti u gradu prekuče , momak pogino na vlasicu skijao se.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
MarlboroGold wrote: 31 Jan 2021, 20:40
Ništa evo drug mi je javio da slabo HES dolazi na adresu, već procijene po simptomima i uglavnom kažu da se dođe u dom zdravlja na testiranje. Kakva je to glupost... u redu bude po 50 ljudi. Čak i da nemam koronu pokupiću je tu među svijetom. Banana država
Jesmo banana drzava, ali ovo ti je svugdje tako. Pa i u Njemackoj. Moja sestra u izolaciji, a dva puta isla da radi test Sjedne u voz i pici Tako joj rekli.
Ja ti nemam savjet jer se to nesto mijenjalo od onda kad je moja mama bila u bolnici, a kako vidim nesto si vec skontao.
I ako si zarazen, no sikiriki, prije ce t emoja sjekira stic
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
MarlboroGold wrote: 31 Jan 2021, 20:40
Ništa evo drug mi je javio da slabo HES dolazi na adresu, već procijene po simptomima i uglavnom kažu da se dođe u dom zdravlja na testiranje. Kakva je to glupost... u redu bude po 50 ljudi. Čak i da nemam koronu pokupiću je tu među svijetom. Banana država
Jesmo banana drzava, ali ovo ti je svugdje tako. Pa i u Njemackoj. Moja sestra u izolaciji, a dva puta isla da radi test Sjedne u voz i pici Tako joj rekli.
Ja ti nemam savjet jer se to nesto mijenjalo od onda kad je moja mama bila u bolnici, a kako vidim nesto si vec skontao.
U fr isto. Ides sam na mjesto gdje se rade testovi
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Grlobolju, ali nemam temperaturu. Vidjećemo hajd... sutra ću zvati svoju doktoricu. Dobiću sigurno samoizolaciju ako ništa drugo, a odoh se privatno testirati zbog sebe.
U fr isto. Ides sam na mjesto gdje se rade testovi
Pa sto to?
Ovdje gdje god odes, doktor, hitna, one bezze ambulante, svi ti urade test.
Ima i to samo za koronu, na parkingu razvuku sator i kroz prozor od auta ti ostruzu nos.
Dobro je reko truNp, previse testiramo, zato i imamo puno slucajeva.
Epidemiološka situacija na području BPK Goražde je na zavidnom nivou. S današnjim danom nema oboljelih od koronavirusa niti aktivno zaraženih, potvrdila je dr. Medina Bičo, direktorica Zavoda za javo zdravstvo BPK Goražde.
JEDNOGLASNA ODLUKA 67
Krizni štab: Ne dolazi u obzir popuštanje mjera u sarajevskim školama
Ruske vakcine "Sputnik V" protiv koronavirusa stigle su danas u glavni grad Bosne i Hercegovine. Ove vakcine su navodno namijenjene za Republiku Srpsku, a prvo moraju dobiti odobrenje Agencije za lijekove BiH.
Vakcinacija protiv koronavirusa u Zeničko-dobojskom kantonu neće početi prije 20. februara, a prve doze će primiti zdravstveni radnici koji su u proteklom periodu pristali primiti vakcinu.
Bosna i Hercegovina na cijelom evropskom kontinentu zasigurno spada u države koje od aprila prošle godine imaju prilično liberalne mjere po pitanju suzbijanja koronavirusa.