Chloe wrote: 16 Jun 2020, 10:45 Kako ja volim vijdeti ženu lijepu pokrivenu, koja zna obući prikladnu odjeću prema svojoj građi i složiti boje ....![]()
+1

Ne.Beni_dvosekundas wrote: 16 Jun 2020, 10:47Mozel ovaChloe wrote: 16 Jun 2020, 10:45 Kako ja volim vijdeti ženu lijepu pokrivenu, koja zna obući prikladnu odjeću prema svojoj građi i složiti boje ....![]()
![]()

Mi vala mozemo I goli do pasa se slikati I nista harama nema.MunDzi wrote: 16 Jun 2020, 01:02 Ovo forumasa sto se slikalo u uskim majicama ili bez, vala svi su imali sise.
I to za dobrog grudnjaka.![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
bogami kako koji... ima nekih - omrsis se kad cim pogledas vrat,bradu, kljucnu kost i tako tuda... nedo bog dalje skeniratiMutevelija wrote: 16 Jun 2020, 13:28Mi vala mozemo I goli do pasa se slikati I nista harama nema.MunDzi wrote: 16 Jun 2020, 01:02 Ovo forumasa sto se slikalo u uskim majicama ili bez, vala svi su imali sise.
I to za dobrog grudnjaka.![]()

Nije haram musku, do tebe jevrhbosnica wrote: 16 Jun 2020, 17:05bogami kako koji... ima nekih - omrsis se kad cim pogledas vrat,bradu, kljucnu kost i tako tuda... nedo bog dalje skenirati![]()

Eeee ovakve po Dubai na svakom cosku kada zgodne djevojke prodefiliraju pored tebe u onim ljetnim kombinacijama sa kratkim hlacama ispod a razrezanih leprsavih sliceva sa strane pa zasvjetle zlatne Sandale na stiklu crveni ruz na usnama ispod crnog podvez a I velike suncane naocale, definitivno meni seksipilniiji izgled od bilo koje mini suknjice I preotvorenog dekoltea

To nije tačno. Samo, ako već citiraš inb kesira, onda si morao dati pojašnjenje i za džilbab koji se spominje u ajetu kojeg si citirao.Mutevelija wrote: 01 Feb 2021, 15:02 Mislim korkut.
I citao sam Tefsir ibn kesir ovo "napastovanje" se tumaci kao da nece zavesti muskarce u blud, i pocinit grijeh zajendo u bludu.

Mene zanimalo šta znači ono "napastovanje" pa sam isao da vidim Tefsira.Taare wrote: 01 Feb 2021, 15:27To nije tačno. Samo, ako već citiraš inb kesira, onda si morao dati pojašnjenje i za džilbab koji se spominje u ajetu kojeg si citirao.Mutevelija wrote: 01 Feb 2021, 15:02 Mislim korkut.
I citao sam Tefsir ibn kesir ovo "napastovanje" se tumaci kao da nece zavesti muskarce u blud, i pocinit grijeh zajendo u bludu.
On tumači da je to burka. Dakle, kompletan pokrivač koji pokriva i lice. Jedino što, po njemu, ostaje otvoreno jesu otvori za oči.

Cim se uz to spominje seksipil nema to veze sa propisomCalla wrote: 01 Feb 2021, 15:05Eeee ovakve po Dubai na svakom cosku kada zgodne djevojke prodefiliraju pored tebe u onim ljetnim kombinacijama sa kratkim hlacama ispod a razrezanih leprsavih sliceva sa strane pa zasvjetle zlatne Sandale na stiklu crveni ruz na usnama ispod crnog podvez a I velike suncane naocale, definitivno meni seksipilniiji izgled od bilo koje mini suknjice I preotvorenog dekoltea

islamsko odijevanjearzuhal wrote: 01 Feb 2021, 16:21 Ne znam vala... U mom zaseoku stari su vazda govorili: "Svaka žena ima pravo da se osjeća i bude sexy."
Prema tome, i žena koja poštuje propise islamskog odijevanja. Ne ulazim u detalje.

Nije tačno zato što znam kamaru predaja o tome. Ne možeš uzeti jednu i kazati - e, ovo je pravilo, kad ima drugih na kojima je idžma.Mutevelija wrote: 01 Feb 2021, 16:09Mene zanimalo šta znači ono "napastovanje" pa sam isao da vidim Tefsira.Taare wrote: 01 Feb 2021, 15:27
To nije tačno. Samo, ako već citiraš inb kesira, onda si morao dati pojašnjenje i za džilbab koji se spominje u ajetu kojeg si citirao.
On tumači da je to burka. Dakle, kompletan pokrivač koji pokriva i lice. Jedino što, po njemu, ostaje otvoreno jesu otvori za oči.
Kako nije tačno idi provjeri.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest