Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Kod nas bolan nema nikakvog lockdowna vec cetiri mjeseca
U po sarajeva nece vise niko da nosi maske.
Jucer nesto obavljo kod advokata. Normalan pozdrav rukom. Asistent se isto pozdravi rukom. Pricamo a nigdje maske.
Dopizdilo ljudima.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
prog321 wrote: 02 Feb 2021, 08:28
Jucer nesto obavljo kod advokata. Normalan pozdrav rukom. Asistent se isto pozdravi rukom. Pricamo a nigdje maske.
Dopizdilo ljudima.
Ma ja
Najbitnije je da je dopizdilo ljudima.
Eto, meni nije dopizdilo.
Ja nisam cojek.
prog321 wrote: 02 Feb 2021, 08:11
Polako i havana dolazi tobe. Pa spejs .
A sjecam se prije par sedmica vodili krvave borbe oko korone.
Jos samo fudr da promeni veru za veceru i to je to
Ja imam skoro isto misljenje od pocetka pandemije, ali sam sutjela vecinom, jer opet nisam bila sasvim ubijedjena u njega. Uvijek postoji mogucnost da covjek grijesi, pa te neki slucaj poljulja, pa medijska bombardovanja i ne znas da l' si pametan.
A i ne da mi se vodit ovakve dijaloge kao s fuddom. Svejedno, moje misljenje nikom nije bitno, sta ga imam isticat.
Ono za vakcinu sam pisala jer ljudi previse lete za teorijama zavjere, sto i nema bas nekog smisla.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
insomnia wrote: 02 Feb 2021, 08:56
Ubi te CNN. Okreni na Fox. Trump sve bio u pravu. Da ne testiras ne bi je ni bilo. Eno Gorazde corona free
Jebote truNp.
Dabogda te makron spasavo.
Nek smo se mi hajvana kutarisali, a vi se snalazite kako znate.
Opet cemo vam iskakat iz aviJona po normandiji.
insomnia wrote: 02 Feb 2021, 09:08
Cekaj to dok dodje Marina. No i Macron haman ko da je malo progledo. “Naucnici” navalili da zakljuca sve a on se otima
Haj posteno,
Sta su te tvoje marine i makroni podarili dunjalulu sem picke i sampanjca?
Bizi, goni to.
Da se njih pita ti bi vec odavno bio Mitar Miric.
prog321 wrote: 02 Feb 2021, 08:11
Polako i havana dolazi tobe. Pa spejs .
A sjecam se prije par sedmica vodili krvave borbe oko korone.
Jos samo fudr da promeni veru za veceru i to je to
Ja imam skoro isto misljenje od pocetka pandemije, ali sam sutjela vecinom, jer opet nisam bila sasvim ubijedjena u njega. Uvijek postoji mogucnost da covjek grijesi, pa te neki slucaj poljulja, pa medijska bombardovanja i ne znas da l' si pametan.
A i ne da mi se vodit ovakve dijaloge kao s fuddom. Svejedno, moje misljenje nikom nije bitno, sta ga imam isticat.
Ono za vakcinu sam pisala jer ljudi previse lete za teorijama zavjere, sto i nema bas nekog smisla.
Cuj nikome.?
Pa meni je ba bitno.
Jos si u struci. Blizu si desavanja.
Samo pisi.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
insomnia wrote: 02 Feb 2021, 09:08
Cekaj to dok dodje Marina. No i Macron haman ko da je malo progledo. “Naucnici” navalili da zakljuca sve a on se otima
Haj posteno,
Sta su te tvoje marine i makroni podarili dunjalulu sem picke i sampanjca?
Bizi, goni to.
Da se njih pita ti bi vec odavno bio Mitar Miric.
Dvije najvaznije stvari.
Dopizdilo ljudima.
Vi ste bili u crvenoj zoni i zaključani kad je cijela evropa ljetos putovala i plakala guzove. Izmedju ostalog i radila i razmjenjivala robu i trošila.
Nemate nikakav Plan za ništa. Sad kad su svi zatvoreni, vi ste opet otvoreni i zajebavate se. Sace ljeto i opet ce cijela evropa hodat po moru osim bosanaca, srba i albanaca.
Bosna zatvorena u Augustu i julu a otvorena u Januaru i februaru. Cestitam
Dopizdilo ljudima.
Vi ste bili u crvenoj zoni i zaključani kad je cijela evropa ljetos putovala i plakala guzove. Izmedju ostalog i radila i razmjenjivala robu i trošila.
Nemate nikakav Plan za ništa. Sad kad su svi zatvoreni, vi ste opet otvoreni i zajebavate se. Sace ljeto i opet ce cijela evropa hodat po moru osim bosanaca, srba i albanaca.
Mozda to .
A mozda smo u bosni pametniji od ostalih u eu ?
Mozda to .
Mozda to .