Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Fuddo wrote: 02 Feb 2021, 07:06
Nema nista bez Amerike,
Pada broj zarazenih i mrtvih,
Lijecimo nemoguce!
Ucite jasine i namijenite Bidenu.
Iscupacemo se abd.
Izmislili smo lijek, sam ti ga zabiju i proletis.
God bless mighty usa i vas sa nama.
Amin.
Bilo sad na televizoru.
Ja bi rekaao, da je to do oluje, pa se narod ne kreće.
prog321 wrote: 02 Feb 2021, 08:28
Kod nas bolan nema nikakvog lockdowna vec cetiri mjeseca
U po sarajeva nece vise niko da nosi maske.
Jucer nesto obavljo kod advokata. Normalan pozdrav rukom. Asistent se isto pozdravi rukom. Pricamo a nigdje maske.
Dopizdilo ljudima.
Vi ste bili u crvenoj zoni i zaključani kad je cijela evropa ljetos putovala i plakala guzove. Izmedju ostalog i radila i razmjenjivala robu i trošila.
Nemate nikakav Plan za ništa. Sad kad su svi zatvoreni, vi ste opet otvoreni i zajebavate se. Sace ljeto i opet ce cijela evropa hodat po moru osim bosanaca, srba i albanaca.
Bosna zatvorena u Augustu i julu a otvorena u Januaru i februaru. Cestitam
To je sto smo bili budale, umjesto da smo lagali ko hrvati mi jos napumpavali
Zbog ovakvih članaka i najrazumnije ljude polahko zaboli za ovim. https://www.klix.ba/vijesti/svijet/poje ... /210202007
Hajd što nas 12 mjeseci bombarduju sa ovakvim vijestima ali je svaki članak kontradiktoran od onog prethodnog.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Vi ste bili u crvenoj zoni i zaključani kad je cijela evropa ljetos putovala i plakala guzove. Izmedju ostalog i radila i razmjenjivala robu i trošila.
Nemate nikakav Plan za ništa. Sad kad su svi zatvoreni, vi ste opet otvoreni i zajebavate se. Sace ljeto i opet ce cijela evropa hodat po moru osim bosanaca, srba i albanaca.
Bosna zatvorena u Augustu i julu a otvorena u Januaru i februaru. Cestitam
E jebiga sad.. Bilo proslo. Valjda ne bude opet isto sad ovo ljeto.
I valjda ne sjebu nesto oko vakcina. Ako se podju uvoditi covid pasoši, opet smo donji
E jebiga sad.. Bilo proslo. Valjda ne bude opet isto sad ovo ljeto.
I valjda ne sjebu nesto oko vakcina. Ako se podju uvoditi covid pasoši, opet smo donji