upload a pic
Moderator: Krokodil Behko

De, mani zvizge. U decembru ti je bih bila prilično puna dijaspore.Duminjo wrote: 02 Feb 2021, 09:26prog321 wrote: 02 Feb 2021, 08:28 Kod nas bolan nema nikakvog lockdowna vec cetiri mjeseca
U po sarajeva nece vise niko da nosi maske.
Jucer nesto obavljo kod advokata. Normalan pozdrav rukom. Asistent se isto pozdravi rukom. Pricamo a nigdje maske.
Dopizdilo ljudima.
Vi ste bili u crvenoj zoni i zaključani kad je cijela evropa ljetos putovala i plakala guzove. Izmedju ostalog i radila i razmjenjivala robu i trošila.
Nemate nikakav Plan za ništa. Sad kad su svi zatvoreni, vi ste opet otvoreni i zajebavate se. Sace ljeto i opet ce cijela evropa hodat po moru osim bosanaca, srba i albanaca.
Bosna zatvorena u Augustu i julu a otvorena u Januaru i februaru. Cestitam![]()

Ma šta je s tobom, čovječe? Šta ti fali?

Ja o ljetu, ti zimi.Taare wrote: 02 Feb 2021, 16:17De, mani zvizge. U decembru ti je bih bila prilično puna dijaspore.Duminjo wrote: 02 Feb 2021, 09:26
Vi ste bili u crvenoj zoni i zaključani kad je cijela evropa ljetos putovala i plakala guzove. Izmedju ostalog i radila i razmjenjivala robu i trošila.
Nemate nikakav Plan za ništa. Sad kad su svi zatvoreni, vi ste opet otvoreni i zajebavate se. Sace ljeto i opet ce cijela evropa hodat po moru osim bosanaca, srba i albanaca.
Bosna zatvorena u Augustu i julu a otvorena u Januaru i februaru. Cestitam![]()
Ljudi po 15 sati čekali na karavankama.
Kad sam tek stigao u bih, nije ih bilo, ali kad sam se spremao za povratak, tz je bila puna.

Kako nije..Taare wrote: 02 Feb 2021, 17:06 Pa mogo si hodat. Ljetos sam bio u bosni i u turskoj. Raja normalno hodala.

Nije mi nista. Ja bi da vise mogu, kako sam naviko. Lako je tebi, ti mlad. Ja u najboljim godinama, da malo putujem, zivim, radim...

Aman jarabi, čojk bi reko da si robinzon kruso, zatvoren na nekom pustom ostrvu, a prije korone bio amerigo vespući pa išo otkrivo kontinente

Ma zajebavam se ba, zivi, zdravi... Al ima istine u ovome. 
Onda ti imas putovnicu. Bio je jedan period kad su bosanci sa putovnicama mogli u Hrvatsku a bosanci sa bosanskim pasosem nisu mogli.

Moraš se prijaviti na nekoj stranici.