Emir Kusturica
Moderator: Krokodil Behko
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8585 times
- Been thanked: 20373 times
- Status: Offline
Re: Emir Kusturica u helikopteru nadletio iznad Sarajeva (FOTO)
A zna li se ista o njegovim roditeljima, ko su, sta su (bili), ima li brace i sestara?
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4635 times
- Been thanked: 3666 times
Okotitelji su mu umrli davno msm.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Otac mu bio vjernik pricaju,i tesko im je padalo sto je otisao u vlaheMaja wrote: 02 Feb 2021, 18:38 A zna li se ista o njegovim roditeljima, ko su, sta su (bili), ima li brace i sestara?
Murat i Senka
Uvijek ista prica,Brenin otac je bio redovan u dzamiji i preselio je na onaj svijet a nije s njom progovorio..ipak,dosla mu je na dzenazu
- Melek
- Deer Hunter

Odusto od večere 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- bosnjakinja
- Inventar foruma

Otac Murat je inace bio u partizanima'
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4199 times
- Been thanked: 3884 times
Koliko sam upoznat da je se on tek vratio svojim korenima kada su roditelji umrli, valjda što zna da bi se stidjeli da je to uradio kad su bili živi. On čak i ne demantuje da su bili i izjašnjavali se Muslimanima ali da su prije 250 godina bili Srbi i da su morali radi Turaka.bosnjakinja wrote: 02 Feb 2021, 18:41Otac mu bio vjernik pricaju,i tesko im je padalo sto je otisao u vlaheMaja wrote: 02 Feb 2021, 18:38 A zna li se ista o njegovim roditeljima, ko su, sta su (bili), ima li brace i sestara?![]()
Murat i Senka
Uvijek ista prica,Brenin otac je bio redovan u dzamiji i preselio je na onaj svijet a nije s njom progovorio..ipak,dosla mu je na dzenazu
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14825 times
- Been thanked: 25363 times
- Status: Online
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3958 times
- Been thanked: 2980 times
neprovjereno....bosnjakinja wrote: 02 Feb 2021, 18:41Otac mu bio vjernik pricaju,i tesko im je padalo sto je otisao u vlaheMaja wrote: 02 Feb 2021, 18:38 A zna li se ista o njegovim roditeljima, ko su, sta su (bili), ima li brace i sestara?![]()
Murat i Senka
dosla je navodno u maskirnoj uniformi,bilo je vrjeme rata
tako pisu ....
u pratnji,isto tako odjevenenih ....
sramno,do bola,ako je istina
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8585 times
- Been thanked: 20373 times
Brena se haj eto udala za Srbina ali se nije odrekla porodice i Brckog i donekle je bila neutralna u svemu (sad cete spominjati beretku) a ovaj je sam dosao na ideju da postane Srbin, da se druzi s najvecim srpskim olosima, da uzdize RS i njihove zlocince pa se pitam otkud to, zasto, u kakvom okruzenju je rastao da mrzi sve vezano za raniji zivot. Jesu li ga roditelji zlostavljali, jesu li oni naginjali Srbima. I drugi ljudi promijene vjeru, uzmu drugo drzavljanstvo ali on ne samo da zeli biti Srbin i pravoslavac, nego mrzi sve sto je bio prije.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa znas kako se kaze. Poturica gora od Turcina
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 58909 times
- Been thanked: 10553 times
Jastace, nece bit u prvom safuMaja wrote: 02 Feb 2021, 19:00 Brena se haj eto udala za Srbina ali se nije odrekla porodice i Brckog i donekle je bila neutralna u svemu (sad cete spominjati beretku) a ovaj je sam dosao na ideju da postane Srbin, da se druzi s najvecim srpskim olosima, da uzdize RS i njihove zlocince pa se pitam otkud to, zasto, u kakvom okruzenju je rastao da mrzi sve vezano za raniji zivot. Jesu li ga roditelji zlostavljali, jesu li oni naginjali Srbima. I drugi ljudi promijene vjeru, uzmu drugo drzavljanstvo ali on ne samo da zeli biti Srbin i pravoslavac, nego mrzi sve sto je bio prije.
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

- bosnjakinja
- Inventar foruma

Prije 250 godina je proces islamizacije bio odavno zavrsen,osim ako su njegovi naknadno presli,onda ok..ali sumnjam to je on samo lupioNaseef Mushroom wrote: 02 Feb 2021, 18:54Koliko sam upoznat da je se on tek vratio svojim korenima kada su roditelji umrli, valjda što zna da bi se stidjeli da je to uradio kad su bili živi. On čak i ne demantuje da su bili i izjašnjavali se Muslimanima ali da su prije 250 godina bili Srbi i da su morali radi Turaka.bosnjakinja wrote: 02 Feb 2021, 18:41
Otac mu bio vjernik pricaju,i tesko im je padalo sto je otisao u vlahe![]()
Murat i Senka
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2992 times
- Been thanked: 24753 times
Isto ko kad narkoman ode u vehabijeMaja wrote: 02 Feb 2021, 19:00 Brena se haj eto udala za Srbina ali se nije odrekla porodice i Brckog i donekle je bila neutralna u svemu (sad cete spominjati beretku) a ovaj je sam dosao na ideju da postane Srbin, da se druzi s najvecim srpskim olosima, da uzdize RS i njihove zlocince pa se pitam otkud to, zasto, u kakvom okruzenju je rastao da mrzi sve vezano za raniji zivot. Jesu li ga roditelji zlostavljali, jesu li oni naginjali Srbima. I drugi ljudi promijene vjeru, uzmu drugo drzavljanstvo ali on ne samo da zeli biti Srbin i pravoslavac, nego mrzi sve sto je bio prije.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Melek
- Deer Hunter

A opet, neimanja se kako-tako drži ijekavice dok je brena prešla na brekavicu expresno.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4199 times
- Been thanked: 3884 times
Ma lupa budalabosnjakinja wrote: 02 Feb 2021, 19:04Prije 250 godina je proces islamizacije bio odavno zavrsen,osim ako su njegovi naknadno presli,onda ok..ali sumnjam to je on samo lupioNaseef Mushroom wrote: 02 Feb 2021, 18:54
Koliko sam upoznat da je se on tek vratio svojim korenima kada su roditelji umrli, valjda što zna da bi se stidjeli da je to uradio kad su bili živi. On čak i ne demantuje da su bili i izjašnjavali se Muslimanima ali da su prije 250 godina bili Srbi i da su morali radi Turaka.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2992 times
- Been thanked: 24753 times
Kako me gane ova fuddina slika vazda, cudo jedno.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3958 times
- Been thanked: 2980 times
pa,jest
oni sto se dokazivaju,najextremniji su
svugdje i u svemu ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 58909 times
- Been thanked: 10553 times
Pa ti bi i oca i mater ubili da se dokazu
Da sam pcela zelja mi je pusta

- bosnjakinja
- Inventar foruma

Njen otac je njoj zamjerio sto se udala za srbina,nista drugo.Malo je poznato da je dolazila iz vjernicke tradicionalne porodice i cinjenica da se pocela bavit pjevanje je bio isto kraj njihovog odnosa,to tako pricaju sad jel istina ne znamMaja wrote: 02 Feb 2021, 19:00 Brena se haj eto udala za Srbina ali se nije odrekla porodice i Brckog i donekle je bila neutralna u svemu (sad cete spominjati beretku) a ovaj je sam dosao na ideju da postane Srbin, da se druzi s najvecim srpskim olosima, da uzdize RS i njihove zlocince pa se pitam otkud to, zasto, u kakvom okruzenju je rastao da mrzi sve vezano za raniji zivot. Jesu li ga roditelji zlostavljali, jesu li oni naginjali Srbima. I drugi ljudi promijene vjeru, uzmu drugo drzavljanstvo ali on ne samo da zeli biti Srbin i pravoslavac, nego mrzi sve sto je bio prije.
ali mati je bila ok s njom
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10302 times
- Been thanked: 17540 times
- Status: Online
Ma znas sta, hebat ga, i njeg i fanove muMaja wrote: 02 Feb 2021, 19:00 Brena se haj eto udala za Srbina ali se nije odrekla porodice i Brckog i donekle je bila neutralna u svemu (sad cete spominjati beretku) a ovaj je sam dosao na ideju da postane Srbin, da se druzi s najvecim srpskim olosima, da uzdize RS i njihove zlocince pa se pitam otkud to, zasto, u kakvom okruzenju je rastao da mrzi sve vezano za raniji zivot. Jesu li ga roditelji zlostavljali, jesu li oni naginjali Srbima. I drugi ljudi promijene vjeru, uzmu drugo drzavljanstvo ali on ne samo da zeli biti Srbin i pravoslavac, nego mrzi sve sto je bio prije.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.