E jbg, ti si muško, ti znaš. Trebo si pustit ženama da pogađaju. Na kraju bi skontale da se radi o sokovniku

Moderator: VIP
E jbg, ti si muško, ti znaš. Trebo si pustit ženama da pogađaju. Na kraju bi skontale da se radi o sokovniku
Sad ce skocit na tebe feministkinje sta musko nema.musko zenskije poslovaTaare wrote: 30 Jan 2021, 23:03E jbg, ti si muško, ti znaš. Trebo si pustit ženama da pogađaju. Na kraju bi skontale da se radi o sokovniku![]()
Zar ti baš ostade da samo u drvo ubadaš?!Taare wrote: 30 Jan 2021, 23:03E jbg, ti si muško, ti znaš. Trebo si pustit ženama da pogađaju. Na kraju bi skontale da se radi o sokovniku![]()
Dovoljno je da me vidiš pa da skontaš da nije tako
Ovo je bilo djonom s ledja, u jaja.
Zizi505 wrote: 30 Jan 2021, 21:58 Ovo nije sigurno za kolače.
A možda i jeste. Da nije počeo praviti gigantske torte?![]()
Meni su izletile kao reklama i bas su mi se svidjele.
Vanilla wrote: 31 Jan 2021, 23:13Meni su izletile kao reklama i bas su mi se svidjele.Maja wrote: 30 Jan 2021, 21:36
Neki dan sam ovo stavljala na forum. Jesi li zadovoljna, koja je jacina svjetla?
Jesam, zadovoljna sam. Led su, pune se usb kablom, aktivira se na dodir i dodirom se mijenjaju bojebijela, zuta, plava, zelena, roza i crvena boja. Jacina taman onoliko koliko treba za spavace a i za citanja
![]()
Trebala si im ogradu na balkoncic metnitCalla wrote: 03 Feb 2021, 09:48 IMG_20210130_165037.jpgIMG_20210130_112355.jpgSebi na gust, a pticicama nova kucica stara im se raspala a ova ima i mali balkoncic
Na Ogradu velikuuu kucu I'm naslonila, mogu I tango plesati na njoj
StigloJulia-Klara wrote: 01 Feb 2021, 10:04 trebaju stici neke stvarcice za trening (odjeca), posta javila da ce dostaviti danas![]()
Users browsing this forum: No registered users and 20 guests