Dženan i David: Ubistva bez kazne u BiH
Moderator: Krokodil Behko
- Koraci_u_noci
- Penzioner
- Has thanked: 9009 times
- Been thanked: 9688 times
- Status: Offline
Re: Dženan i David: Ubistva bez kazne u BiH
Sad se naravno postavlja i pitanje da ĺi je djevojka ucestvovala ili je porodica naknadno ucijenjena ili kupljena da omete istragu
Pobjeci sad od svega zelim
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Ja licno vjerujem da je ovo drugo ucijenjena i kupljena mada ko zna al mi je neshvatljivo da ubijes svog decka zato mislim drugoKoraci_u_noci wrote: 01 Feb 2021, 10:45 Sad se naravno postavlja i pitanje da ĺi je djevojka ucestvovala ili je porodica naknadno ucijenjena ili kupljena da omete istragu
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ja mislim da ga je ona namjestila. Ono dovela ga na odredjeno mjesto u odredjeno vrijeme ali ni ona ni napadaci nisu planirali da to bude ubistvo
Jbg, udarac u glavu je uvijek potencijalno smrtonosan.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2641 times
- Been thanked: 22126 times
Sve je meni jasno ali ko je toliko jak da ovo sve izrezira to je cudo.Haj sto pokradose al djecu poceli ubijati i to sakrivati.Nevjerovatno.A jos vece cudo mi je ovaj dupovac,panja covjek.Na svakog bi pomislio ali na njega ne.Kako i zasto je promijenio pricu,nevjerovatno.Koji je to pritisak i moranje,kako u pm?
Dobro su ovi ljudi ikako normalni jbt.

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- insomnia
- Rđav kurac
Pare su cudo. Kad imas problem i ne mozes da ga rijesis sa pari ti ga rijesis sa puni pari
- insomnia
- Rđav kurac
Jos da onu droljetinu tuziteljicu uhapse
Ne vjerujem bas da ga je namjestila ipak joj je decko al ko zna moguce je sveinsomnia wrote: 01 Feb 2021, 12:01 Ja mislim da ga je ona namjestila. Ono dovela ga na odredjeno mjesto u odredjeno vrijeme ali ni ona ni napadaci nisu planirali da to bude ubistvo
Moja neka teorija koja nema nikakve veze sa stvarnim dogadjajima je da je on vjerovatno imao probleme sa napadacem dal zbog ove alise ili nesto drugo nebitno
Izasli setali neko ih vidio dojavio napadacu i desilo se sto se desilo
Mada isto mislim da je to trebalo biti ajmo ga malo prebiti a udarac u glavu je uvijek opasnost po zivot
Posto se desilo to sto jeste ajmo zataskati slucaj kupiti koga mozemo kupiti ostatak price otprilike svi znamo
Mozda je panja covjek onako kad nisi na suprotnoj strani od njega al vidis da nekad ponasanje ljudi moze zavaratiHAVANA wrote: 01 Feb 2021, 12:05 Sve je meni jasno ali ko je toliko jak da ovo sve izrezira to je cudo.Haj sto pokradose al djecu poceli ubijati i to sakrivati.Nevjerovatno.A jos vece cudo mi je ovaj dupovac,panja covjek.Na svakog bi pomislio ali na njega ne.Kako i zasto je promijenio pricu,nevjerovatno.Koji je to pritisak i moranje,kako u pm?Dobro su ovi ljudi ikako normalni jbt.
Vidim obrisali ste moj prvi komentar
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2598 times
- Been thanked: 8004 times
Ovo se i ja pitam. Sve zataškati i godinama ovoliko prikrivati, usmjeravati na drugu neku stranu.HAVANA wrote: 01 Feb 2021, 12:05 Sve je meni jasno ali ko je toliko jak da ovo sve izrezira to je cudo.Haj sto pokradose al djecu poceli ubijati i to sakrivati.Nevjerovatno.A jos vece cudo mi je ovaj dupovac,panja covjek.Na svakog bi pomislio ali na njega ne.Kako i zasto je promijenio pricu,nevjerovatno.Koji je to pritisak i moranje,kako u pm?Dobro su ovi ljudi ikako normalni jbt.
Bog zna koliko je njih upleteno u ovo. Citav lanac. Valja sve pokrpiti da nigdje ne procuri
- insomnia
- Rđav kurac
Nije to ba toliko tesko kao sto izgleda. Svi oni su povezani po vertikali. Na ta mjesta se ne dolazi bezveze
- Duminjo
- Urednik foruma
A kad skontaš da je citavo Sarajevo mahala i da se uz kafu sve zivo sazna, opet mi je nezamislivo da toliko godina nigdje niko nije pisnuo ili da niko nije provaljen. Jer nije ih jedno, dvoje ni petero. Mora ih biti puno vise uključeno u ovo. Od policije, tužilaštvo do ucesnika
Da je neka druga stvar u pitanju, covjek bi im cestito na cuvanju informacija.
Da je neka druga stvar u pitanju, covjek bi im cestito na cuvanju informacija.
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Cuj ko je toliko jak. Jbt ne da drzavi da dodje da mu iskljuci vodu, a tek kako da zataska neke stvari. 5 godina poslije sta kontaju da ce saznati? "Ne znam vise, bilo je to davno, ne mogu se sjetiti"
Mazanje ociju
Mazanje ociju
- Duminjo
- Urednik foruma
Šef Odjela za saobraćajne nesreće MUP-a KS Hasan Dupovac i Zijad Mutap, koji su uhapšeni u jučerašnjoj akciji SIPA-e zbog sumnje da su ometali istragu o smrti Dženana Memića, predati su Tužilaštvu BiH.
Dupovac i Mutap uhapšeni su jučer ujutro, a SIPA je pretresla dva objekta u Hadžićima i na Ilidži te izuzela predmete koji bi mogli poslužiti kao dokazi.
Advokat porodice Memić Ifet Feraget smatra da postoji dovoljno dokaza o tome da se u ovom slučaju radi o organizovanom kriminalu unutar pravosuđa i policije.
"Očekujem da će Dupovac i Mutap do podne biti ispitani. Pustit ćemo Tužilaštvo BiH da radi u miru. Nakon saslušanja odlučit će se da li će im biti predložen pritvor ili neka druga mjera, o čemu će konačnu odluku odnijeti Sud BiH. Ja sam podnio krivičnu prijavu protiv više od 45 osoba, na prvom mjestu je Dalida Burzić, ali morate pitati Tužilaštvo da li je ona obuhvaćena istragom. Svi tužioci koji su radili na predmetu moraju biti procesuirani. Ovo je sada treći sud koji se bavi slučajem, a radi se o slučaju koji bi svaki pravnik s malo iskustva riješio za 30 dana. Neko je zbog nekoliko ljudi doveo u pitanje integritet cijelog sistema i potrošio mnogo novca", kazao je Feraget.
klix.ba
Dupovac i Mutap uhapšeni su jučer ujutro, a SIPA je pretresla dva objekta u Hadžićima i na Ilidži te izuzela predmete koji bi mogli poslužiti kao dokazi.
Advokat porodice Memić Ifet Feraget smatra da postoji dovoljno dokaza o tome da se u ovom slučaju radi o organizovanom kriminalu unutar pravosuđa i policije.
"Očekujem da će Dupovac i Mutap do podne biti ispitani. Pustit ćemo Tužilaštvo BiH da radi u miru. Nakon saslušanja odlučit će se da li će im biti predložen pritvor ili neka druga mjera, o čemu će konačnu odluku odnijeti Sud BiH. Ja sam podnio krivičnu prijavu protiv više od 45 osoba, na prvom mjestu je Dalida Burzić, ali morate pitati Tužilaštvo da li je ona obuhvaćena istragom. Svi tužioci koji su radili na predmetu moraju biti procesuirani. Ovo je sada treći sud koji se bavi slučajem, a radi se o slučaju koji bi svaki pravnik s malo iskustva riješio za 30 dana. Neko je zbog nekoliko ljudi doveo u pitanje integritet cijelog sistema i potrošio mnogo novca", kazao je Feraget.
klix.ba
fazon je sto u institucijama svi imaju svakoga u saci i zato skoro svi sute
malo je njih koji nisu dosli tu preko stele a oni su uglavnom najniza vrsta poslova svi ostali su zaposleni ili preko familije ili preko stranke i zato oni moraju raditi svasta nesto iz usluge drugima i to kad se sve poveze to je ne stotine nego hiljade ljudi uvezano u kriminal korupciju i ko zna sta jos
pa nije tajna da svi zele na budzet jer se malo radi a velike plate a skoro svi gledaju kako da zajebu drzavu i time se hvale
dovoljno je otvoriti clanke bilo na portalima ili na fb i vidjeti komentare i pitamo se zasto ovo nije jos otkriveno
evo zasto nije otkriveno
malo je njih koji nisu dosli tu preko stele a oni su uglavnom najniza vrsta poslova svi ostali su zaposleni ili preko familije ili preko stranke i zato oni moraju raditi svasta nesto iz usluge drugima i to kad se sve poveze to je ne stotine nego hiljade ljudi uvezano u kriminal korupciju i ko zna sta jos
pa nije tajna da svi zele na budzet jer se malo radi a velike plate a skoro svi gledaju kako da zajebu drzavu i time se hvale
dovoljno je otvoriti clanke bilo na portalima ili na fb i vidjeti komentare i pitamo se zasto ovo nije jos otkriveno
evo zasto nije otkriveno
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9603 times
- Been thanked: 16111 times
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9254 times
- Been thanked: 10993 times
Ovo je Tadićkina pirueta za raju. Ako treba Bošnjake hapsiti, to nikad nije problem. sačekajmo ishod, pogotovo da vidimo, hoće li i šefovom kumu Dodiku, napraviti igranku oko ubistva davida.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 2907 times
PA NJU JE STAVIO U IKONU ....Krokodil Behko wrote: 03 Feb 2021, 18:21 Ovo je Tadićkina pirueta za raju. Ako treba Bošnjake hapsiti, to nikad nije problem. sačekajmo ishod, pogotovo da vidimo, hoće li i šefovom kumu Dodiku, napraviti igranku oko ubistva davida.
DA HOCE,DA JE HTJELA
IMALA JE I PRIJE I POSLIJE,STOTINE RAZLOGA
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Ma ja ajmo mi pljuvati tadicku jer samo bosnjake hapsi
Ako ne hapse ostale neka ne hapse ni bosnjake sta god uradili to je inace prica ovdje mnogih
I ljudi ocekuju drzavu neku
Ako ne hapse ostale neka ne hapse ni bosnjake sta god uradili to je inace prica ovdje mnogih
I ljudi ocekuju drzavu neku