SDA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9211 times
- Been thanked: 10941 times
- Status: Offline
Re: SDA
Sve stranke, pa i SDA, drže u vrhu iste ljude decenijama. Da su uspješni, pa hajd.
Svi lomovi u strankama, nastali su zbog nemogućnosti proboja do vrha, ili zbog želje za ostankom, na vrhu.
Svi su potrošili već, sve kadrove i zato sad imamo zubate i rogate i ispod njih - bezlične.
Svi lomovi u strankama, nastali su zbog nemogućnosti proboja do vrha, ili zbog želje za ostankom, na vrhu.
Svi su potrošili već, sve kadrove i zato sad imamo zubate i rogate i ispod njih - bezlične.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 2907 times
Zvizge nije taj profil ...tuzlak1212 wrote: 13 Dec 2020, 18:25 Nekad sam namirisao a i pisao da bi Zvizdic mogao donijeti neke pozitivne promjene u SDA stranci
Sad to nije toliko daleko a ni nemoguce
Baketu i sda ce ona kobra doci glave ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Pasaga
- Hadžija
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
ti si ta famozna Hurija za koju me vezu da smo iste osobeHurija wrote: 13 Dec 2020, 15:46 Realno , puno se Sebija uplela u politiku , upravne odbore i općento donošenje bitnih odluka.
Sa moga ličnog stanovišta ne ulazeči u politiku, Bakir je šonjo i lično je Sebiji mnogo pustio na volju posebno u vezi političkog djelovanja .
Sebija se recimo trebala ograničiti na strvari iz domena svoje struke i to je to . Sad je sve uzelo maha.
Več sam prenjela i u vezi Bakira, ima Vanredni kongres neka se sazove da vidimo hoće li mu se izglasati povjerenje .

Da se nadovezem na temu,bila sam vjerni glasac SDA ali Semije je to unistila i nema spasa ima vec x godina,polazem sve nade u Dinu Konakovica
- Shadow
- Svemirka
- Has thanked: 24296 times
- Been thanked: 26481 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3764 times
- Been thanked: 3488 times
Meni je drago da je SDA-u alternativa Narod i Pravda, još jedna bošnjačka stranka i da su sa tim SDP i Njihova Stranka otpale kao alternativa #1, i neka su.bosnjakinja wrote: 21 Jan 2021, 21:49 Da se nadovezem na temu,bila sam vjerni glasac SDA ali Semije je to unistila i nema spasa ima vec x godina,polazem sve nade u Dinu Konakovica
Sada imamo dvije bošnjačke stranke koje se mogu takmičiti koja će biti bolja i narod će odlučiti čije će kazne više kazniti.
Već je se sada na ovim izborima primjetilo da Njihova Stranka a pogotovo SDP mogu funkcionisati samo kao privjesak hadžiji Konakoviću.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Pasaga
- Hadžija
Konakovic je ublehas sa diplomomNaseef Mushroom wrote: 22 Jan 2021, 00:04Meni je drago da je SDA-u alternativa Narod i Pravda, još jedna bošnjačka stranka i da su sa tim SDP i Njihova Stranka otpale kao alternativa #1, i neka su.bosnjakinja wrote: 21 Jan 2021, 21:49 Da se nadovezem na temu,bila sam vjerni glasac SDA ali Semije je to unistila i nema spasa ima vec x godina,polazem sve nade u Dinu Konakovica
Sada imamo dvije bošnjačke stranke koje se mogu takmičiti koja će biti bolja i narod će odlučiti čije će kazne više kazniti.
Već je se sada na ovim izborima primjetilo da Njihova Stranka a pogotovo SDP mogu funkcionisati samo kao privjesak hadžiji Konakoviću.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1050 times
bosnjakinja wrote: 21 Jan 2021, 21:49ti si ta famozna Hurija za koju me vezu da smo iste osobeHurija wrote: 13 Dec 2020, 15:46 Realno , puno se Sebija uplela u politiku , upravne odbore i općento donošenje bitnih odluka.
Sa moga ličnog stanovišta ne ulazeči u politiku, Bakir je šonjo i lično je Sebiji mnogo pustio na volju posebno u vezi političkog djelovanja .
Sebija se recimo trebala ograničiti na strvari iz domena svoje struke i to je to . Sad je sve uzelo maha.
Več sam prenjela i u vezi Bakira, ima Vanredni kongres neka se sazove da vidimo hoće li mu se izglasati povjerenje .![]()
![]()
![]()
Da se nadovezem na temu,bila sam vjerni glasac SDA ali Semije je to unistila i nema spasa ima vec x godina,polazem sve nade u Dinu Konakovica
Eee sestro,nismo jedno ali neka nas masala.
Ostalo je cutanje.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Nemoj tako,Konakovic je TITO!Pasaga wrote: 22 Jan 2021, 04:47Konakovic je ublehas sa diplomomNaseef Mushroom wrote: 22 Jan 2021, 00:04
Meni je drago da je SDA-u alternativa Narod i Pravda, još jedna bošnjačka stranka i da su sa tim SDP i Njihova Stranka otpale kao alternativa #1, i neka su.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Neka si se javila,drago mi je. Ma dusmani misle bosnjaci su i dalje glupi i nezainteresovani a ima nas mashallahHurija wrote: 03 Feb 2021, 17:31bosnjakinja wrote: 21 Jan 2021, 21:49
ti si ta famozna Hurija za koju me vezu da smo iste osobe![]()
![]()
![]()
Eee sestro,nismo jedno ali neka nas masala.![]()
- KOMESAR
- Forum [Bot]
U Bosni zive Bosanci!bosnjakinja wrote: 03 Feb 2021, 19:30Neka si se javila,drago mi je. Ma dusmani misle bosnjaci su i dalje glupi i nezainteresovani a ima nas mashallah
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
To što je ona napisala ne kosi se sa ovim što si ti napisao.KOMESAR wrote: 03 Feb 2021, 19:34U Bosni zive Bosanci!bosnjakinja wrote: 03 Feb 2021, 19:30
Neka si se javila,drago mi je. Ma dusmani misle bosnjaci su i dalje glupi i nezainteresovani a ima nas mashallah
Svaki Bošnjak u BiH je Bosanac ili Hercegovac kao i Srbi i Hrvati.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
To Bosnjaci,Srbi,Hrvati je nevaznoNaseef Mushroom wrote: 03 Feb 2021, 20:13To što je ona napisala ne kosi se sa ovim što si ti napisao.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Na nivou ste statisticke greske tako da necemo o vamaKOMESAR wrote: 03 Feb 2021, 19:34U Bosni zive Bosanci!bosnjakinja wrote: 03 Feb 2021, 19:30
Neka si se javila,drago mi je. Ma dusmani misle bosnjaci su i dalje glupi i nezainteresovani a ima nas mashallah
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ali to ne mijenja činjenicu da može postojati mogućnost što je napisala Bošnjakinja da Bosanci etnički Srbi smatraju Bosance etnički Bošnjake glupim.KOMESAR wrote: 03 Feb 2021, 20:57To Bosnjaci,Srbi,Hrvati je nevaznoNaseef Mushroom wrote: 03 Feb 2021, 20:13
To što je ona napisala ne kosi se sa ovim što si ti napisao.
I u SAD su svi Amerikanci pa postoje određene grupe npr. Latinoamerikanci koje ostale grupe, rase, etnije smatraju glupljim ili lošijim.
To da nije važno je tvoje mišljenje i to je ok ali mnogima je itekako važno kao npr. meni.
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1050 times
Pratim ovo mi Bosaci smo u cjelini od davnina deklarisani od drugih kako smo glupi. Još je hrpa viceva o Muji, Hasi , Fati .
Možda se zbog toga pojedini stide izvornih Muslimanskih imena recimo kao i svoga porjekla.
Možda se zbog toga pojedini stide izvornih Muslimanskih imena recimo kao i svoga porjekla.
Ostalo je cutanje.