Armija RBiH

Poznate ličnosti, ratovi, važni događaji

Moderator: Krokodil Behko

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times
Status: Offline

Re: Armija RBiH

Post by insomnia »

Popis nije mjerilo nicega
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times

Post by bosnjakinja »

insomnia wrote: 03 Feb 2021, 22:25 Popis nije mjerilo nicega
Eto forum je
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3956 times
Been thanked: 3639 times
Status: Online

Post by Naseef Mushroom »

dabik wrote: 03 Feb 2021, 21:16
Hurija wrote: 03 Feb 2021, 21:10

Čuj Dabik bojim se da će se otići na nešto sveto ovdje Šehide .Tekbirali su i pripadnici Elitnih viteških jedinica u ARBIH ,koji nisu nosili Muslimanski predznak .
Prošlosti se ne treba stidjeti.
znam, kad je bilo gusto tekbirali su i najveće pijane koji se nisu trijeznili, a danas se kako bošnjački političari tako i bošnjački narod (nažalost većina) distanciraju i od tih tekbira, i od boraca Armije BiH i od mudžahida koji su došli pomoći bošnjačkom narodu. al' dobri smo u duši, što jes jest. :valja
To stoji šta pišeš ali primjetio sam pozitivan trend zadnjih godina. Bez pretjerivanja mogu reći da je islam, Bošnjanstvo, zlatni ljiljan kao simbol i ponos na historiju više prisutan danas nego prije još 10 godina.
2000te su stvarno bile mračno doba, tada je SDP bio dominantan kao alternativa i samo su se fokusirali na većinski bošnjačke gradove i tražili su dlaku u jajetu i relativizirali su do te granice da svaki dodir sa islamom, Bošnjanstvom i ratnim dešavanjima je od ljude pravilo nacionaliste.
Šta više, u nekim momentima su od nas pravili glavne krivce jer mi kao pro-Bosanci smo trebali sve činiti da Srbi i Hrvati zavole BiH i zato smo se trebali odreći svog identiteta i furati bratstvo i jedinstvo.

Od Popisa 2013 je opet krenulo na bolje i osjeti se skoro atmosfera kao 1990./91.
Bošnjaci su i zvanično vratili svoj identitet, FGR je završio neslavno na 1%.
SDP i Njihova Stranka su otpale definitivno kao alternativa i sada sa Narodom i Pravdom imamo 2 jake bošnjačke stranke.
Zadnjih 5 godina (ne računam godinu Corone) su džamije najviše bile pune za ramazan, uglavnom omladine.
Prošlo je vrijeme ikebana gdje je bilo dovoljno da si Srbin iz Sarajeva i sve ti se poklanja. Danas trebaš biti Srbin iz Sarajeva koji pošteno radi pa ćeš imati ista prava kao i Bošnjak.
Prije su se na društvenim mrežama ljudi pravdali ako ih ko nazove SDAovcem kao da su optuženi za ubistvo a danas svaki Bošnjak na to opušteno reaguje (naravno ako glasa za SDA, ako glasa za druge stranke nije ništa manje Bošnjak).
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja »

Naseef Mushroom wrote: 03 Feb 2021, 22:50
dabik wrote: 03 Feb 2021, 21:16

znam, kad je bilo gusto tekbirali su i najveće pijane koji se nisu trijeznili, a danas se kako bošnjački političari tako i bošnjački narod (nažalost većina) distanciraju i od tih tekbira, i od boraca Armije BiH i od mudžahida koji su došli pomoći bošnjačkom narodu. al' dobri smo u duši, što jes jest. :valja
To stoji šta pišeš ali primjetio sam pozitivan trend zadnjih godina. Bez pretjerivanja mogu reći da je islam, Bošnjanstvo, zlatni ljiljan kao simbol i ponos na historiju više prisutan danas nego prije još 10 godina.
2000te su stvarno bile mračno doba, tada je SDP bio dominantan kao alternativa i samo su se fokusirali na većinski bošnjačke gradove i tražili su dlaku u jajetu i relativizirali su do te granice da svaki dodir sa islamom, Bošnjanstvom i ratnim dešavanjima je od ljude pravilo nacionaliste.
Šta više, u nekim momentima su od nas pravili glavne krivce jer mi kao pro-Bosanci smo trebali sve činiti da Srbi i Hrvati zavole BiH i zato smo se trebali odreći svog identiteta i furati bratstvo i jedinstvo.

Od Popisa 2013 je opet krenulo na bolje i osjeti se skoro atmosfera kao 1990./91.
Bošnjaci su i zvanično vratili svoj identitet, FGR je završio neslavno na 1%.
SDP i Njihova Stranka su otpale definitivno kao alternativa i sada sa Narodom i Pravdom imamo 2 jake bošnjačke stranke.
Zadnjih 5 godina (ne računam godinu Corone) su džamije najviše bile pune za ramazan, uglavnom omladine.
Prošlo je vrijeme ikebana gdje je bilo dovoljno da si Srbin iz Sarajeva i sve ti se poklanja. Danas trebaš biti Srbin iz Sarajeva koji pošteno radi pa ćeš imati ista prava kao i Bošnjak.
Prije su se na društvenim mrežama ljudi pravdali ako ih ko nazove SDAovcem kao da su optuženi za ubistvo a danas svaki Bošnjak na to opušteno reaguje (naravno ako glasa za SDA, ako glasa za druge stranke nije ništa manje Bošnjak).
Sjeca li se iko pobjede sdp-a i demonstrativno okretanje praseta u Banovicima? Tada sam bila mlada al znam pricu, ostalo mi u sjecanju da se dugo o tome pricalo :D.

Sdp ovci islam toliko mrze, drago mi je sto su neke teske komunjare jos zive da vide islamsko stanje danas i pune dzamije svaki petak :djed
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

De odvadi malo
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 164 times
Been thanked: 360 times

Post by harlekin »

Kakve sad veze ima ona Armija bih s ovim islamom u bih?
Sta ga vi baljezgate majko mila,bosna je ruglo za islam,bosna je poznatija po rakiji nego islamu,islamska zajednica je parazit drustva,ovu bruku koju vezu uz bosnjake i sda stranku je sramota stavit u istu recenicu s onom armijom,religija skrojena po stranackoj mjeri u sluzbi pokvarene zajednice na grbaci naroda,mozete to zvat kak ocete al daj malo postovanja prema islamu,islam nije smece.
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja »

harlekin wrote: 03 Feb 2021, 23:46 Kakve sad veze ima ona Armija bih s ovim islamom u bih?
Sta ga vi baljezgate majko mila,bosna je ruglo za islam,bosna je poznatija po rakiji nego islamu,islamska zajednica je parazit drustva,ovu bruku koju vezu uz bosnjake i sda stranku je sramota stavit u istu recenicu s onom armijom,religija skrojena po stranackoj mjeri u sluzbi pokvarene zajednice na grbaci naroda,mozete to zvat kak ocete al daj malo postovanja prema islamu,islam nije smece.
I rakija je turska ?? :pivo
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

harlekin wrote: 03 Feb 2021, 23:46 Kakve sad veze ima ona Armija bih s ovim islamom u bih?
Stranka tu igra najmanju ulogu. Većini je inat probudio spoznaja o lažnom bratstvu i jedinstvu, genocid i porušene džamije.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
prog321
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by prog321 »

U ko'ranu pise da se samo vino ne smije piti.
Nema nista o pivi i viskiju.
Zato ja kao musliman samo to tucem.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja »

Komunjare vise brine nacin prakticiranja islama nego muslimane
Hurija
Pandora
Pandora
Has thanked: 874 times
Been thanked: 1051 times

Post by Hurija »

Za momke koji su iznjeli rat. :ok
Ostalo je cutanje.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

:D.
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2783 times
Been thanked: 23007 times

Post by HAVANA »

prog321 wrote: 04 Feb 2021, 00:12 U ko'ranu pise da se samo vino ne smije piti.
E odo ja na sijelo hairlija sa zuci. :srce :pivo Prodiskutovacemo o ovome. :ha
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13932 times
Been thanked: 22960 times

Post by Fuddo »

HAVANA wrote: 04 Feb 2021, 18:04
prog321 wrote: 04 Feb 2021, 00:12 U ko'ranu pise da se samo vino ne smije piti.
E odo ja na sijelo hairlija sa zuci. :srce :pivo Prodiskutovacemo o ovome. :ha
U pravu je.
Dozvolite da se obratimo
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA »

Fuddo wrote: 04 Feb 2021, 18:06
HAVANA wrote: 04 Feb 2021, 18:04 E odo ja na sijelo hairlija sa zuci. :srce :pivo Prodiskutovacemo o ovome. :ha
U pravu je.
Ok. :plavi Hvala.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9622 times
Been thanked: 11367 times

Post by Krokodil Behko »

Armijo moja draga, hajmo mi nabiti i muslimane i komuniste :klanja

Mohr
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 3 times
Been thanked: 21 times

Post by Mohr »

Kapetan Hajro... Salut!!!
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA »

Poslacu izvjestaj i prijavu ako iko juice naruci. Haj vozdra.
Mohr
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 3 times
Been thanked: 21 times

Post by Mohr »

Muslimane ste (već dobrano) nabili :o A komunistima možete samo... baciti soli na rep :obrve
prog321
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by prog321 »

Fuddo wrote: 04 Feb 2021, 18:06
HAVANA wrote: 04 Feb 2021, 18:04 E odo ja na sijelo hairlija sa zuci. :srce :pivo Prodiskutovacemo o ovome. :ha
U pravu je.
Naravno da jesam.

Ja svoje religiozne knjige detaljno citam.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
Post Reply

Return to “Historija”