Armija RBiH
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Armija RBiH
Popis nije mjerilo nicega
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3956 times
- Been thanked: 3639 times
- Status: Online
To stoji šta pišeš ali primjetio sam pozitivan trend zadnjih godina. Bez pretjerivanja mogu reći da je islam, Bošnjanstvo, zlatni ljiljan kao simbol i ponos na historiju više prisutan danas nego prije još 10 godina.dabik wrote: 03 Feb 2021, 21:16znam, kad je bilo gusto tekbirali su i najveće pijane koji se nisu trijeznili, a danas se kako bošnjački političari tako i bošnjački narod (nažalost većina) distanciraju i od tih tekbira, i od boraca Armije BiH i od mudžahida koji su došli pomoći bošnjačkom narodu. al' dobri smo u duši, što jes jest.Hurija wrote: 03 Feb 2021, 21:10
Čuj Dabik bojim se da će se otići na nešto sveto ovdje Šehide .Tekbirali su i pripadnici Elitnih viteških jedinica u ARBIH ,koji nisu nosili Muslimanski predznak .
Prošlosti se ne treba stidjeti.![]()
2000te su stvarno bile mračno doba, tada je SDP bio dominantan kao alternativa i samo su se fokusirali na većinski bošnjačke gradove i tražili su dlaku u jajetu i relativizirali su do te granice da svaki dodir sa islamom, Bošnjanstvom i ratnim dešavanjima je od ljude pravilo nacionaliste.
Šta više, u nekim momentima su od nas pravili glavne krivce jer mi kao pro-Bosanci smo trebali sve činiti da Srbi i Hrvati zavole BiH i zato smo se trebali odreći svog identiteta i furati bratstvo i jedinstvo.
Od Popisa 2013 je opet krenulo na bolje i osjeti se skoro atmosfera kao 1990./91.
Bošnjaci su i zvanično vratili svoj identitet, FGR je završio neslavno na 1%.
SDP i Njihova Stranka su otpale definitivno kao alternativa i sada sa Narodom i Pravdom imamo 2 jake bošnjačke stranke.
Zadnjih 5 godina (ne računam godinu Corone) su džamije najviše bile pune za ramazan, uglavnom omladine.
Prošlo je vrijeme ikebana gdje je bilo dovoljno da si Srbin iz Sarajeva i sve ti se poklanja. Danas trebaš biti Srbin iz Sarajeva koji pošteno radi pa ćeš imati ista prava kao i Bošnjak.
Prije su se na društvenim mrežama ljudi pravdali ako ih ko nazove SDAovcem kao da su optuženi za ubistvo a danas svaki Bošnjak na to opušteno reaguje (naravno ako glasa za SDA, ako glasa za druge stranke nije ništa manje Bošnjak).
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Sjeca li se iko pobjede sdp-a i demonstrativno okretanje praseta u Banovicima? Tada sam bila mlada al znam pricu, ostalo mi u sjecanju da se dugo o tome pricaloNaseef Mushroom wrote: 03 Feb 2021, 22:50To stoji šta pišeš ali primjetio sam pozitivan trend zadnjih godina. Bez pretjerivanja mogu reći da je islam, Bošnjanstvo, zlatni ljiljan kao simbol i ponos na historiju više prisutan danas nego prije još 10 godina.dabik wrote: 03 Feb 2021, 21:16
znam, kad je bilo gusto tekbirali su i najveće pijane koji se nisu trijeznili, a danas se kako bošnjački političari tako i bošnjački narod (nažalost većina) distanciraju i od tih tekbira, i od boraca Armije BiH i od mudžahida koji su došli pomoći bošnjačkom narodu. al' dobri smo u duši, što jes jest.![]()
2000te su stvarno bile mračno doba, tada je SDP bio dominantan kao alternativa i samo su se fokusirali na većinski bošnjačke gradove i tražili su dlaku u jajetu i relativizirali su do te granice da svaki dodir sa islamom, Bošnjanstvom i ratnim dešavanjima je od ljude pravilo nacionaliste.
Šta više, u nekim momentima su od nas pravili glavne krivce jer mi kao pro-Bosanci smo trebali sve činiti da Srbi i Hrvati zavole BiH i zato smo se trebali odreći svog identiteta i furati bratstvo i jedinstvo.
Od Popisa 2013 je opet krenulo na bolje i osjeti se skoro atmosfera kao 1990./91.
Bošnjaci su i zvanično vratili svoj identitet, FGR je završio neslavno na 1%.
SDP i Njihova Stranka su otpale definitivno kao alternativa i sada sa Narodom i Pravdom imamo 2 jake bošnjačke stranke.
Zadnjih 5 godina (ne računam godinu Corone) su džamije najviše bile pune za ramazan, uglavnom omladine.
Prošlo je vrijeme ikebana gdje je bilo dovoljno da si Srbin iz Sarajeva i sve ti se poklanja. Danas trebaš biti Srbin iz Sarajeva koji pošteno radi pa ćeš imati ista prava kao i Bošnjak.
Prije su se na društvenim mrežama ljudi pravdali ako ih ko nazove SDAovcem kao da su optuženi za ubistvo a danas svaki Bošnjak na to opušteno reaguje (naravno ako glasa za SDA, ako glasa za druge stranke nije ništa manje Bošnjak).

Sdp ovci islam toliko mrze, drago mi je sto su neke teske komunjare jos zive da vide islamsko stanje danas i pune dzamije svaki petak

- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
De odvadi malo
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 164 times
- Been thanked: 360 times
Kakve sad veze ima ona Armija bih s ovim islamom u bih?
Sta ga vi baljezgate majko mila,bosna je ruglo za islam,bosna je poznatija po rakiji nego islamu,islamska zajednica je parazit drustva,ovu bruku koju vezu uz bosnjake i sda stranku je sramota stavit u istu recenicu s onom armijom,religija skrojena po stranackoj mjeri u sluzbi pokvarene zajednice na grbaci naroda,mozete to zvat kak ocete al daj malo postovanja prema islamu,islam nije smece.
Sta ga vi baljezgate majko mila,bosna je ruglo za islam,bosna je poznatija po rakiji nego islamu,islamska zajednica je parazit drustva,ovu bruku koju vezu uz bosnjake i sda stranku je sramota stavit u istu recenicu s onom armijom,religija skrojena po stranackoj mjeri u sluzbi pokvarene zajednice na grbaci naroda,mozete to zvat kak ocete al daj malo postovanja prema islamu,islam nije smece.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
I rakija je turska ??harlekin wrote: 03 Feb 2021, 23:46 Kakve sad veze ima ona Armija bih s ovim islamom u bih?

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Stranka tu igra najmanju ulogu. Većini je inat probudio spoznaja o lažnom bratstvu i jedinstvu, genocid i porušene džamije.harlekin wrote: 03 Feb 2021, 23:46 Kakve sad veze ima ona Armija bih s ovim islamom u bih?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
- Been thanked: 1 time
U ko'ranu pise da se samo vino ne smije piti.
Nema nista o pivi i viskiju.
Zato ja kao musliman samo to tucem.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]

- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2783 times
- Been thanked: 23007 times
E odo ja na sijelo hairlija sa zuci.prog321 wrote: 04 Feb 2021, 00:12 U ko'ranu pise da se samo vino ne smije piti.

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13932 times
- Been thanked: 22960 times
- HAVANA
- Forumaš godine
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9622 times
- Been thanked: 11367 times
- HAVANA
- Forumaš godine
Poslacu izvjestaj i prijavu ako iko juice naruci. Haj vozdra.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Naravno da jesam.
Ja svoje religiozne knjige detaljno citam.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.