Ne odustaj BehkoKrokodil Behko wrote:gejshaaaa
Kako to da ja opet nisam pobijedio???

Ne odustaj BehkoKrokodil Behko wrote:gejshaaaa
Kako to da ja opet nisam pobijedio???
Tempy wrote:Čestitam pobjednicima, a posebno autorici "riječi iz srca" jer slika je prelijepa i neobična. Nadam se ponovom učešću za sliku mjeseca.
Trepavice, žao mi je, ali moraćeš preskočiti ovaj mjesec s obzirom da si pobijedila dva puta za redom.Trepavica wrote:Tempy wrote:Čestitam pobjednicima, a posebno autorici "riječi iz srca" jer slika je prelijepa i neobična. Nadam se ponovom učešću za sliku mjeseca.
Hvala za cestitku...a " rijeci iz srca " ..je posebna prica..
a za sledece ucesce.. , pa mozda ako me sta posebno " dotakne " pa to pozelim zabiljeziti sklocanjem...
Nema veze sto necu ucestvovati ,nista strasno..gejsha wrote:Trepavice, žao mi je, ali moraćeš preskočiti ovaj mjesec s obzirom da si pobijedila dva puta za redom.Trepavica wrote:Tempy wrote:Čestitam pobjednicima, a posebno autorici "riječi iz srca" jer slika je prelijepa i neobična. Nadam se ponovom učešću za sliku mjeseca.
a za sledece ucesce.. , pa mozda ako me sta posebno " dotakne " pa to pozelim zabiljeziti sklocanjem...
Sada smo odlučili da ko pobijedi dva puta za redom, jedan mjesec ne može učestvovati.
Kada kažem "mi" odnosi se na administraciju (administrator, moderator).Trepavica wrote:Nema veze sto necu ucestvovati ,nista strasno..gejsha wrote:Trepavice, žao mi je, ali moraćeš preskočiti ovaj mjesec s obzirom da si pobijedila dva puta za redom.Trepavica wrote:Tempy wrote:Čestitam pobjednicima, a posebno autorici "riječi iz srca" jer slika je prelijepa i neobična. Nadam se ponovom učešću za sliku mjeseca.
Sada smo odlučili da ko pobijedi dva puta za redom, jedan mjesec ne može učestvovati.
A ko odlucio , kad kazes ' mi ' ?! I sta razlog te odluke , cisto informativno pitam?!
Maja wrote:Ti si trebala uzeti nick Djevojka na zrnu graška. Sve te žulja, sve ti smeta.
Nema kod nas princezaTempy wrote:Nije djevojka na zrnu graška nego princeza na zrnu graška.
Kulinarstvo je ipak samo zanat. Slika se pravi sa aparatom.Tempy wrote:Lako ti je pjesmu, hajd nešto skuhaj pa uslikaj pa se okušaj u tome.
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests