Nema to ovdjeMala_Mu wrote: 05 Feb 2021, 18:25Dobar
Meni je u rangu sa Big Macom.. Mozda cak i bolji.. Vjecita mi je dilema izmedju to dvoje sta uzeti
https://www.mcdonalds.at/produkte/royal-ts
To nesta za lokalni fazon, svapsko
Moderator: VIP

Nema to ovdjeMala_Mu wrote: 05 Feb 2021, 18:25Dobar
Meni je u rangu sa Big Macom.. Mozda cak i bolji.. Vjecita mi je dilema izmedju to dvoje sta uzeti
https://www.mcdonalds.at/produkte/royal-ts

Kriva samarzuhal wrote: 05 Feb 2021, 18:32 Ako si trenutno u ZE i naumpada ti hambaš pored ćevapa u Kaktusu, kod Seje ili Bešlića... srami se...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Dobro je pa ce imat inzinjersku platu, ko bi je nahranioarzuhal wrote: 05 Feb 2021, 19:09 Pored zeničkih ćevapa jest hamburger, al' iz MD! Haj barem da je iz Mama... Evo Nore žive, neće mi dat slagat: spuca desetku kod Bešlića bez luka k'o ništa, uzme iz moje porcije samo još dva-tri ćevapa, jer joj njena cijela lepina bude tamam... I poslije puhće, kae: Vala nema šanse da sad uzmem i tufahiju, ne tjeraj me bezveze, poješću samo trileće i dvije kugle sladoleda, da ne bude da nisam nikake zahlade uzela...

Fuddo wrote: 05 Feb 2021, 18:35
Dzaba
Samo 70 000 dolara.
Havana, pomagaj, kako cu ih nagovorit da ga malo spuste?
Da ga zaparam dok ne gledaju?

Interijer je grozanFuddo wrote: 05 Feb 2021, 18:35
Dzaba
Samo 70 000 dolara.
U Kaktusu velika porcija ćevapa 5,50 KM. U Sarajevu nema ispod 7,00KM, a ovi bolji.spacebound wrote: 05 Feb 2021, 19:12Dobro je pa ce imat inzinjersku platu, ko bi je nahranioarzuhal wrote: 05 Feb 2021, 19:09 Pored zeničkih ćevapa jest hamburger, al' iz MD! Haj barem da je iz Mama... Evo Nore žive, neće mi dat slagat: spuca desetku kod Bešlića bez luka k'o ništa, uzme iz moje porcije samo još dva-tri ćevapa, jer joj njena cijela lepina bude tamam... I poslije puhće, kae: Vala nema šanse da sad uzmem i tufahiju, ne tjeraj me bezveze, poješću samo trileće i dvije kugle sladoleda, da ne bude da nisam nikake zahlade uzela...![]()

a Petica na Baščaršijiarzuhal wrote: 05 Feb 2021, 19:27U Kaktusu velika porcija ćevapa 5,50 KM. U Sarajevu nema ispod 7,00KM, a ovi bolji.

8

U Royal TS ima bas dosta salateMaja wrote: 05 Feb 2021, 18:55 A, stvarno, kakve sam ja hamburgere jela u 2 Mcdonaldsa, nidje veze. Malo, nisko, komad nekog mesa i ko kecap, cak ni onog lista salate nema vec nesto...ne znam.
Ovako sam bila ko ovaj mali

Samo jos Vrag da prizna da su zenicki cevapi bolji.arzuhal wrote: 05 Feb 2021, 19:27U Kaktusu velika porcija ćevapa 5,50 KM. U Sarajevu nema ispod 7,00KM, a ovi bolji.

Obraduj i sebe i njih. Zasluzili ste.Fuddo wrote: 05 Feb 2021, 18:35
Dzaba
Samo 70 000 dolara.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests