Samo da kažem.......
Moderator: VIP
-
dacina_curica
- Status: Offline
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41543 times
- Been thanked: 28324 times
- Status: Online
Re: Samo da kažem.......
Ovo pravi ljubfavni forum
ovdje bi se i najpozeljniji nezenja Hollywooda Clooney spandzo i ozenio napokon

Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
- niska grana
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Uh, nisam uopšte očekivao toliku pozornost i tako pozamašnu količinu lijepih želja, koje naravno mogu samo iz petnih žila aminovati
Maja je naravno umanjila vlastitu ulogu, jer mi je između ostalog upravo ona i ukazala na Ideju (iako se doduše to odigralo na temi koja nije djelovala isuviše ozbiljno), što joj neću tako lako zaboraviti. Ali mislim & nadam se da je i bez toga - zahvaljujući ovom mjestu gdje se ljudi sastaju, vole i druže - zaradila trajnih sevapa.
Nadati se da će u svakom slučaju ovakvih forumskih spajanja u budućnosti biti još nebrojeno mnogo.
Ima tu još mnogo forumaša koji su pozitivno uticali na sve ovo i bili od neopisivo velike pomoći, ali bi spisak bio predugačak, jer to ste maltene svi....veliko hvala
Što se tiče slika, poučen brojnim iskustvima iz prošlosti davno sam zaključio da je najbolje kada čovjek negdje krene neplanski i bez fotoaparata; bio to izlet u prirodu, odlazak na kafu u krčmu iza ćoška ili nešto dubokoumnije. Ta kompleksaška teorija se i ovaj put na najljepši mogući način pokazala istinitom, a kako ni Ideja nije preveliki ljubitelj fotografisanja, događaj nije dokumentovan. Što ne znači da u budućnosti jedan uradak neće zalutati na zaštićeni dio.
Sad se glede teme naravski trajno gasim da ne postanem dosadan....hvala vam od srca još jednom.
Kakogod, tom dragom liku ću kadli-tadli na kućnu adresu poslati šleper markiranih dugih gaća drito iz Milana
Maja je naravno umanjila vlastitu ulogu, jer mi je između ostalog upravo ona i ukazala na Ideju (iako se doduše to odigralo na temi koja nije djelovala isuviše ozbiljno), što joj neću tako lako zaboraviti. Ali mislim & nadam se da je i bez toga - zahvaljujući ovom mjestu gdje se ljudi sastaju, vole i druže - zaradila trajnih sevapa.
Nadati se da će u svakom slučaju ovakvih forumskih spajanja u budućnosti biti još nebrojeno mnogo.
Ima tu još mnogo forumaša koji su pozitivno uticali na sve ovo i bili od neopisivo velike pomoći, ali bi spisak bio predugačak, jer to ste maltene svi....veliko hvala
Što se tiče slika, poučen brojnim iskustvima iz prošlosti davno sam zaključio da je najbolje kada čovjek negdje krene neplanski i bez fotoaparata; bio to izlet u prirodu, odlazak na kafu u krčmu iza ćoška ili nešto dubokoumnije. Ta kompleksaška teorija se i ovaj put na najljepši mogući način pokazala istinitom, a kako ni Ideja nije preveliki ljubitelj fotografisanja, događaj nije dokumentovan. Što ne znači da u budućnosti jedan uradak neće zalutati na zaštićeni dio.
Sad se glede teme naravski trajno gasim da ne postanem dosadan....hvala vam od srca još jednom.
....i uslikati s Heididacina_curica wrote:Papeobecaj da ces za njihovu svadbu obuci nove duge gace.
![]()
Kakogod, tom dragom liku ću kadli-tadli na kućnu adresu poslati šleper markiranih dugih gaća drito iz Milana
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8225 times
- Been thanked: 19374 times
- Jaca
- Inventar foruma

Maja wrote:Aaaaaaaa ja mislila srijeda danas
Kunem se
bolje biti malo lud nego malo pametan
dacina_curica wrote:Papeobecaj da ces za njihovu svadbu obuci nove duge gace.
![]()
naravno. imam u regalu vajik jedne taze za takve i slicne prigodbe.
.....da ne kontam ovu voditeljicu na kalman radiju. nije rijedak slucaj da slusaocima na njihovu muzicku zelju odgovori:"dobro, bice nesto za vas." pa msm koji vrag ih onda uopste pitas koju pjesmu zele?! nidje veze.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8225 times
- Been thanked: 19374 times
Mora da neće da ti puste Šerifa, pa se ljutiš. Bolan ja sam čula da na Kalmanu nema narodnjaka.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41543 times
- Been thanked: 28324 times
Sefica danas zbunjena , sto li Boze mora da sikira momakadacta wrote:Maja wrote:Aaaaaaaa ja mislila srijeda danas
Kunem se
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9994 times
- Been thanked: 11875 times
Nema veze. Ionako je praznična atmosfera. Da me je ko pitao ja bih rekao da se odgodi.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25307 times
- Been thanked: 6637 times
...danas sam se ismijala na forumu!
...a nedavno sam i ja jedan dan izgubila,isto mi se desilo kao i Maji! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Maja wrote:Mora da neće da ti puste Šerifa, pa se ljutiš. Bolan ja sam čula da na Kalmanu nema narodnjaka.
ma jok. nego mi djeluje kao da ih zayebava. fol je u tome sto emisija i jeste muzicke zelje. nazoves i pitas da li moze ta i ta pjesma. normalno je da kaze moze ili ne moze, jer nemamo ili sta ti ja znam vec. ali, bice nesto za vas?!
i tako zareda po deset puta isti odgovor. meni dodje da joj i muzicku i jogurt, sve u facu slistim.
a ima narodnjaka. to ti je narodni radio, moja ti.
evo sad bi trebala poceti emisija muzicke zelje. han' da se prešaltam.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10242 times
"bice nesto za vas" je obicno odgovor kada nisi siguran da li imas tu pjesmu ili nisi bas nesto raspolozen za istu (ako sam radis program) 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10242 times
ne volim kad se znojim po noci...
kazem sinoc "ninaj, adacta,ali nemoj blizu, vruce mi", a on opet 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Sutra je mojoj dusici 10 rodjendan
A ja svake godine kako se ranim jutrom probudim, gledam u sat i prisjecam se kako je bilo, taj dan kad se radjao. Jace je to od od mene i zdravog razuma.

A ja svake godine kako se ranim jutrom probudim, gledam u sat i prisjecam se kako je bilo, taj dan kad se radjao. Jace je to od od mene i zdravog razuma.
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9994 times
- Been thanked: 11875 times
Sretno i berićetno tvojoj dušici kao i tebi prilikom kupovine poklona koji ćebutterfly wrote:Sutra je mojoj dusici 10 rodjendan![]()
biti raskošan i dostojan svoje namjene. Ne štedi
Hvala Behko, ih ja od jucer obijam grad i trazim poklon.Danas nastavljam 
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.