Aja budale
Prosto su nevjerovatne tvoje indukcijske vratolomije.
Moderator: Krokodil Behko

Aja budale

Post mu je obrisan, obrati se prog321, svom Bosnjackom bratuFuddo wrote: 06 Feb 2021, 17:14Aja budaleVenera wrote: 06 Feb 2021, 17:13
Post je obrisan, imenovao je tamonpute cigoligo, znaci prog_ov govor mržnje ka Romima, i svim tamnoputim narodima
Kako nema veze, i tvrdiš da se Rom iz BiH ne moze izjasniti kao Bosnjak.![]()
![]()
Prosto su nevjerovatne tvoje indukcijske vratolomije.

A sU kim si ti u sukobu, i sta uopste zelis dokazati?

Ja sam u sukobu sa vasim neznanjem

Pa dobro, a na osnovu cega si uzela ulogu prosvjetitelja?

Pa niste u stanju obrazloziti osobni Bsnjaki identitet i ispolitizirani Bosnjacki identiet, sto znaci, da ako vas netko pita, zasto se izjasnjavas kao Bosnjak, vi ne znate sastaviti tri recenice, ali odlicno mi dobacujete gluposti vezane za osobni zivot, a opet, nemate pojma o istom. Da li ja vama tako pisem na forumu? Naravno da neFuddo wrote: 06 Feb 2021, 17:19Pa dobro, a na osnovu cega si uzela ulogu prosvjetitelja?
Sta te kvalifikuje za te stvari?
To ti sama sebi tako rekla, pametna sam, zelim da objasnim neke stvari neznalicama, ili je stvarno u pozadini neka akademska titula?

Pa dobro,Venera wrote: 06 Feb 2021, 17:24Pa niste u stanju obrazloziti osobni Bsnjaki identitet i ispolitizirani Bosnjacki identiet, sto znaci, da ako vas netko pita, zasto se izjasnjavas kao Bosnjak, vi ne znate sastaviti tri recenice, ali odlicno mi dobacujete gluposti vezane za osobni zivot, a opet, nemate pojma o istom. Da li ja vama tako pisem na forumu? Naravno da neFuddo wrote: 06 Feb 2021, 17:19
Pa dobro, a na osnovu cega si uzela ulogu prosvjetitelja?
Sta te kvalifikuje za te stvari?
To ti sama sebi tako rekla, pametna sam, zelim da objasnim neke stvari neznalicama, ili je stvarno u pozadini neka akademska titula?![]()

Kakvom identitetu, hoćeš li i JMBG, jest da te znam još dok si basketao Fuddo.Fuddo wrote: 06 Feb 2021, 17:26Pa dobro,Venera wrote: 06 Feb 2021, 17:24
Pa niste u stanju obrazloziti osobni Bsnjaki identitet i ispolitizirani Bosnjacki identiet, sto znaci, da ako vas netko pita, zasto se izjasnjavas kao Bosnjak, vi ne znate sastaviti tri recenice, ali odlicno mi dobacujete gluposti vezane za osobni zivot, a opet, nemate pojma o istom. Da li ja vama tako pisem na forumu? Naravno da ne![]()
Eto, de ti sastavi tri recenice o svom identitetu.
Nauci nas.

Tema je o fvom identitetu, pa izvoli, napisi, niko ti ne braniFuddo wrote: 06 Feb 2021, 17:26Pa dobro,Venera wrote: 06 Feb 2021, 17:24
Pa niste u stanju obrazloziti osobni Bsnjaki identitet i ispolitizirani Bosnjacki identiet, sto znaci, da ako vas netko pita, zasto se izjasnjavas kao Bosnjak, vi ne znate sastaviti tri recenice, ali odlicno mi dobacujete gluposti vezane za osobni zivot, a opet, nemate pojma o istom. Da li ja vama tako pisem na forumu? Naravno da ne![]()
Eto, de ti sastavi tri recenice o svom identitetu.
Nauci nas.

A sta je sad?

To predislamski je toliko pogrešno. Bošnjak nije nikad bio isključivo vezan za muslimane osim od 93. pa na dalje.

Ko nas bre zavadiFuddo wrote: 06 Feb 2021, 18:23 Ma ja, zajebo ih Alija.
Oni su njegovali bosnjastvo, ljubav prema Bosni, svojoj domovini, i et, dodje Alija, odose ljudi u Srbe i Hrvate.
Strasno.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Neću nikada zaboraviti kako su Bošnjaci izabrali Željka Komšića i pogoršali odnose između Bošnjaka i Hrvata i ogadili im državu pa onda ovi iz protesta se teleportirali u 1993. godinu i srušili Stari most.Fuddo wrote: 06 Feb 2021, 18:23 Ma ja, zajebo ih Alija.
Oni su njegovali bosnjastvo, ljubav prema Bosni, svojoj domovini, i et, dodje Alija, odose ljudi u Srbe i Hrvate.
Strasno.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests