Aaa joj duša lijepo pajkii ondaMala_Mu wrote: 04 Feb 2021, 21:20 Izasla jutros u 7 iz stana, sad usla. Kako cu slatko zaspatii
Ima da me odma prenese![]()

Moderator: VIP
Aaa joj duša lijepo pajkii ondaMala_Mu wrote: 04 Feb 2021, 21:20 Izasla jutros u 7 iz stana, sad usla. Kako cu slatko zaspatii
Mala_Mu wrote: 04 Feb 2021, 21:20 Izasla jutros u 7 iz stana, sad usla. Kako cu slatko zaspatii
Jakako, duge noge za hodanje i bila
Metni vode u usta
ja sam ih prije 10-15 godina stalno jeoMala_Mu wrote: 29 Jan 2021, 20:05 Drugi put.. (prvi je bio prije par dana) jedes princes krofnu.
Zasto mi niko ne rece prije da su ovako dobre![]()
Jel pitala kolki ti je topli?Mala_Mu wrote: 13 Feb 2021, 16:00 Bukvalno prazan bus..
Ulazim placam kartu, tu na prvom sjedistu komsinica, pozdravim se i molim boga da me ne zadrzi, zapicila pravo, tek ce ti ona de sjedi bona ovdjeI hajd je odbij
Ispitala me od do, kakav bobi i inspektor![]()
Nije al je pitala kolika mi je plataElTriconi wrote: 13 Feb 2021, 16:01Jel pitala kolki ti je topli?Mala_Mu wrote: 13 Feb 2021, 16:00 Bukvalno prazan bus..
Ulazim placam kartu, tu na prvom sjedistu komsinica, pozdravim se i molim boga da me ne zadrzi, zapicila pravo, tek ce ti ona de sjedi bona ovdjeI hajd je odbij
Ispitala me od do, kakav bobi i inspektor![]()
![]()
Citam jih ko bukvar moja ti
Tebi ne treba dvogled veg tandzaragreeneyes wrote: 14 Feb 2021, 11:39 Zagledas naki dvogled i nikad ga poruciti. I ujutro ustanes kad na livadi srna, a ti je ne mo's fino viit jer nemas tog dvogleda![]()
Users browsing this forum: No registered users and 18 guests