Ne odustaj BehkoKrokodil Behko wrote:gejshaaaa
Kako to da ja opet nisam pobijedio???
Slike i pjesma mjeseca januara-GLASANJE
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Slike i pjesma mjeseca januara-GLASANJE
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
Čestitam pobjednicima, a posebno autorici "riječi iz srca" jer slika je prelijepa i neobična. Nadam se ponovom učešću za sliku mjeseca.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7881 times
- Been thanked: 18638 times
- Status: Online
Samo da napomenem da je sada na redu zima. A svi imamo zimskih slika.
Ne mora uvijek biti snijeg, može i led, ledenice...npr ljudi/djeca kako šetaju u kaputima, šalovima, rukavicama, kamin, ogoljena šuma, bilo šta što daje naznaku da je zima.
Ne mora uvijek biti snijeg, može i led, ledenice...npr ljudi/djeca kako šetaju u kaputima, šalovima, rukavicama, kamin, ogoljena šuma, bilo šta što daje naznaku da je zima.
-
Trepavica
Tempy wrote:Čestitam pobjednicima, a posebno autorici "riječi iz srca" jer slika je prelijepa i neobična. Nadam se ponovom učešću za sliku mjeseca.
Hvala za cestitku...a " rijeci iz srca " ..je posebna prica..
a za sledece ucesce.. , pa mozda ako me sta posebno " dotakne " pa to pozelim zabiljeziti sklocanjem...
- gejsha
- Inventar foruma

Trepavice, žao mi je, ali moraćeš preskočiti ovaj mjesec s obzirom da si pobijedila dva puta za redom.Trepavica wrote:Tempy wrote:Čestitam pobjednicima, a posebno autorici "riječi iz srca" jer slika je prelijepa i neobična. Nadam se ponovom učešću za sliku mjeseca.
a za sledece ucesce.. , pa mozda ako me sta posebno " dotakne " pa to pozelim zabiljeziti sklocanjem...
Sada smo odlučili da ko pobijedi dva puta za redom, jedan mjesec ne može učestvovati.
-
Trepavica
Nema veze sto necu ucestvovati ,nista strasno..gejsha wrote:Trepavice, žao mi je, ali moraćeš preskočiti ovaj mjesec s obzirom da si pobijedila dva puta za redom.Trepavica wrote:Tempy wrote:Čestitam pobjednicima, a posebno autorici "riječi iz srca" jer slika je prelijepa i neobična. Nadam se ponovom učešću za sliku mjeseca.
Sada smo odlučili da ko pobijedi dva puta za redom, jedan mjesec ne može učestvovati.
A ko odlucio , kad kazes ' mi ' ?! I sta razlog te odluke , cisto informativno pitam?!
- gejsha
- Inventar foruma

Kada kažem "mi" odnosi se na administraciju (administrator, moderator).Trepavica wrote:Nema veze sto necu ucestvovati ,nista strasno..gejsha wrote:Trepavice, žao mi je, ali moraćeš preskočiti ovaj mjesec s obzirom da si pobijedila dva puta za redom.Trepavica wrote:Tempy wrote:Čestitam pobjednicima, a posebno autorici "riječi iz srca" jer slika je prelijepa i neobična. Nadam se ponovom učešću za sliku mjeseca.
A ko odlucio , kad kazes ' mi ' ?! I sta razlog te odluke , cisto informativno pitam?!
A razlog je što često isti forumaši pobijede nekoliko puta za redom, pa neki drugi od njih ne mogu doći do izražaja.
Naravno to te ne treba sputavati da i dalje šalješ slike i u jednu ruku možeš prihvatiti kao kompliment, što znači da šalješ lijepe slike.
Ne znam ali poređenja radi bilo bi da Brazil više ne može učestvovati na Svjetskom prvenstvu u fudbalu jer predobro igra i osvojio je prvenstvo nekoliko puta za redom, pa ga treba kazniti da bi ostali došli do izražaja. Što se mene tiče ako neko postavlja dobre slike neka pobjedi 12 puta u godini zaredom.
Odluka nije dobra , moje je mišljenjem ponavljam mišljenje bez nakane da se miješam u rad i odluke moderacije i administracije. koji je inače dobar.
Odluka nije dobra , moje je mišljenjem ponavljam mišljenje bez nakane da se miješam u rad i odluke moderacije i administracije. koji je inače dobar.
- Maja
- Administrator

Kad je god morena stavila sliku pobijedila je. Da je htjela učestvovati svaki mjesec onda bi mogli slobodno u pravilima napisati da se traže dvije slike, a treća je morenina. Novi forumaši dolaze i postoji vjerovatnoća da će doći neko ko fotografiše bolje i od morene i nema smisla da se onda vrte slike samo istih autora. Znači nije to ništa lično...jednostavno se ograđujemo za ubuduće kada budu dolazili novi članovi. Na taj način ćemo ohrabriti forumaše s malo manje talenta da učestvuju u izboru.
Ne znam čemu ljutnja. Kao što gejsha reče to je neka vrsta komplimenta.
Ne znam čemu ljutnja. Kao što gejsha reče to je neka vrsta komplimenta.
- Maja
- Administrator

Ti si trebala uzeti nick Djevojka na zrnu graška. Sve te žulja, sve ti smeta.
Radi se samo o pauzi svaki treći mjesec i zar je to tako teško? Ja i gejša npr namjerno preskačemo mjesece kad vidimo da ima dosta slika iz solidarnosti prema drugim forumašima.
To bi tako trebalo da bude, jel. Al et...
Radi se samo o pauzi svaki treći mjesec i zar je to tako teško? Ja i gejša npr namjerno preskačemo mjesece kad vidimo da ima dosta slika iz solidarnosti prema drugim forumašima.
To bi tako trebalo da bude, jel. Al et...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9702 times
- Been thanked: 11436 times
Ni ja ne postavljam pjesme iz sličnih razloga 
Trepavice, kandiduj pjesmu da se nadmećemo pa da vidiš kako je
kad nemaš šanse da pobijediš
Trepavice, kandiduj pjesmu da se nadmećemo pa da vidiš kako je
kad nemaš šanse da pobijediš
Lako ti je pjesmu, hajd nešto skuhaj pa uslikaj pa se okušaj u tome. 
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14460 times
- Been thanked: 10004 times
-
Trepavica
Maja wrote:Ti si trebala uzeti nick Djevojka na zrnu graška. Sve te žulja, sve ti smeta.
Ocigledno je kome sta smeta..
Nije djevojka na zrnu graška nego princeza na zrnu graška. 
- Maja
- Administrator

Jeste, meni smetaju tvoje slike koje su ljepše od mojih, a i slike hrane koja je ukusnija od moje 
Ženka glOOOvo pročitaj moje postove opet. Ovo novo pravilo je doneseno zbog forumaša koji vole da učestvuju u takmičenju a rijetko kad pobijede. Da je meni stalo do mojih slika na portalu učestvovala bih svaki mjesec a ne samo 3 puta u 2012. godini.
Al misli šta hoćeš, uostalom.
Ženka glOOOvo pročitaj moje postove opet. Ovo novo pravilo je doneseno zbog forumaša koji vole da učestvuju u takmičenju a rijetko kad pobijede. Da je meni stalo do mojih slika na portalu učestvovala bih svaki mjesec a ne samo 3 puta u 2012. godini.
Al misli šta hoćeš, uostalom.
- Maja
- Administrator

Nema kod nas princezaTempy wrote:Nije djevojka na zrnu graška nego princeza na zrnu graška.
-
dacina_curica
Julia de dodaj te kokice. 
De ba, pa zar se na svakoj temi moraju mjeriti udovi (da ne kazem kar***).
Ohanite malo zivi bili.
De ba, pa zar se na svakoj temi moraju mjeriti udovi (da ne kazem kar***).
Ohanite malo zivi bili.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9702 times
- Been thanked: 11436 times
Kulinarstvo je ipak samo zanat. Slika se pravi sa aparatom.Tempy wrote:Lako ti je pjesmu, hajd nešto skuhaj pa uslikaj pa se okušaj u tome.
A šta je potrebno za dobru pjesmu?