Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Duminjo wrote: 23 Jan 2021, 14:48
I bile su jos neke gajbe.. Dal Pepsi, dal mirinda.. Bilo gajbi kolko hoš se nije moglo od njih praviti. Zaboravio sam sta im je falilo.
Mozda su bile ravne pa se nije imalo gdje vezati
Bile su i one valovite, ni od njih nije moglo.
Najbolje su bile one of kole. Bile su čvrste, jake i imale visoke ivice. Na njima se najbolje moglo u krivinu.
Sa ovim udubljenjima iliti brazdama, išle bi ko božije vrijeme, pogotovo na čvrstoj stazi.
Bile bi brže od fišerovih il hedovih trkaćih.
Na njima bi preskako bojana križaja il hermana majera
Duminjo, maloprije napravio. Kupio onu gajbu vode i sad kad je pao snijeg, uzeo i isjekao
Blizu mene ima jedno brdo na kojem se djeca sankaju, pa nekad večeras kad ne bude nikog ko bi mogo svjedočiti padovima, ima da odem i isprobam
Taare wrote: 08 Feb 2021, 20:06
Haj, možda i snimim.
Duminjo, maloprije napravio. Kupio onu gajbu vode i sad kad je pao snijeg, uzeo i isjekao
Blizu mene ima jedno brdo na kojem se djeca sankaju, pa nekad večeras kad ne bude nikog ko bi mogo svjedočiti padovima, ima da odem i isprobam
Pa de bogati napravi vezove.
Zagrij ekser, probusi rupe, provuci kakve kanafe ili zice i sveži za cizme
Ma ne volim vezove. Ovako kad vidim da ću past il udarit u neš, fino skočim sa skijica, malo trčim i stanem.
Kad imaš vezove, nema skakanja. il ćeš na facu, il ćeš na leđa
Taare wrote: 08 Feb 2021, 20:20
Ma ne volim vezove. Ovako kad vidim da ću past il udarit u neš, fino skočim sa skijica, malo trčim i stanem.
Taare wrote: 08 Feb 2021, 20:20