Pa ne postoji..
svugdje ih stiti neko iz drzavni institucija..
ne bi drugacije mogli opstati..
Moderator: Krokodil Behko

Pa ne postoji..

Od ranije poznati organima gonjenjaFuddo wrote: 09 Feb 2021, 16:07Pa tako je govorio ovima sto su im ukrali prije nego sto su ukrali njemu. I moj buraz je otisao u policiju prijavit, kae vele mi najbolje da im platis, nemre se to nac ko je.Duminjo wrote: 09 Feb 2021, 16:03
I sutradan nekome drugom ukradu. Dodje coek u policiju da prijavi, kaze komandir "uplati, tako sam i ja"![]()
![]()
A svak ziv zna ko hapa auta, sam et murija ne zna.
Jbg, desava se, sta bi.
Plati Sakibe, bice bolje.

Zna se ko je prija krao auta kod nas,,Fuddo wrote: 09 Feb 2021, 16:07Pa tako je govorio ovima sto su im ukrali prije nego sto su ukrali njemu. I moj buraz je otisao u policiju prijavit, kae vele mi najbolje da im platis, nemre se to nac ko je.Duminjo wrote: 09 Feb 2021, 16:03
I sutradan nekome drugom ukradu. Dodje coek u policiju da prijavi, kaze komandir "uplati, tako sam i ja"![]()
![]()
Jbg, desava se, sta bi.

Ne garantujem mu niko o ako plati otkup da Ce dobiti vozilo nazad Fuddo ,uglavnom i ponudu otkupa vlasnik je duzan da prijavi u policiju .Fuddo wrote: 09 Feb 2021, 16:07Pa tako je govorio ovima sto su im ukrali prije nego sto su ukrali njemu. I moj buraz je otisao u policiju prijavit, kae vele mi najbolje da im platis, nemre se to nac ko je.Duminjo wrote: 09 Feb 2021, 16:03
![]()
Jbg, desava se, sta bi.

Nije nikad, mislis na zutog...

Dok se ne zajebu i potrefe nekog goreg od njih.Duminjo wrote: 09 Feb 2021, 16:09Od ranije poznati organima gonjenjaFuddo wrote: 09 Feb 2021, 16:07
Pa tako je govorio ovima sto su im ukrali prije nego sto su ukrali njemu. I moj buraz je otisao u policiju prijavit, kae vele mi najbolje da im platis, nemre se to nac ko je.
![]()
Jbg, desava se, sta bi.
Plati Sakibe, bice bolje.![]()

Klanjao bi brat I dzenazu tu sa ikindijimFuddo wrote: 09 Feb 2021, 16:13Dok se ne zajebu i potrefe nekog goreg od njih.
Tako su jednom talibancu ukrali,
Oso im u kafanu, vratite auto odakle ste ga ukrali, ako ga sutra na sabahu ne zateknem, eto me s bracom iz Maoce da ovdje ikindiju klanjamo, a poslije sta nam bude![]()
Jarane, i onu bravu na vratima sto su mu razvalili kad su ga krali, zamijenili i stavili novu.
IzvinTe doslo je do greske, desava se.![]()

A izasli bi svi u avazuMutevelija wrote: 09 Feb 2021, 16:14Klanjao bi brat I dzenazu tu sa ikindijimFuddo wrote: 09 Feb 2021, 16:13
Dok se ne zajebu i potrefe nekog goreg od njih.
Tako su jednom talibancu ukrali,
Oso im u kafanu, vratite auto odakle ste ga ukrali, ako ga sutra na sabahu ne zateknem, eto me s bracom iz Maoce da ovdje ikindiju klanjamo, a poslije sta nam bude![]()
Jarane, i onu bravu na vratima sto su mu razvalili kad su ga krali, zamijenili i stavili novu.
IzvinTe doslo je do greske, desava se.![]()
poznati su po tome.

Zato su mu i ukrali..Duminjo wrote: 09 Feb 2021, 16:19 I ovaj komandir izgleda neka postenjacina. Da je "pravi" komandir ne bi vozo golfa 5. Kolko je ova petica? 5-6 hiljada?

Ne more se vise jamljat ispod stola, kupio bi on da more al ne moreDuminjo wrote: 09 Feb 2021, 16:19 I ovaj komandir izgleda neka postenjacina. Da je "pravi" komandir ne bi vozo golfa 5. Kolko je ova petica? 5-6 hiljada?

Sta ba pe ses hiljada? Nemo mi ponizavati avtoDuminjo wrote: 09 Feb 2021, 16:19 I ovaj komandir izgleda neka postenjacina. Da je "pravi" komandir ne bi vozo golfa 5. Kolko je ova petica? 5-6 hiljada?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest