suti,samo ako odu.....animals wrote: 23 Jan 2021, 15:32 BIH je protektorat i mozes se jebati sa gmizavim politicarima..
sve potrpati u autobuse i pitati EU, hoce li ih primiti..
ako nece sve natrag odakle su i dosli..
sve zamandalit,nazad NEMA ....
Moderator: Krokodil Behko
suti,samo ako odu.....animals wrote: 23 Jan 2021, 15:32 BIH je protektorat i mozes se jebati sa gmizavim politicarima..
sve potrpati u autobuse i pitati EU, hoce li ih primiti..
ako nece sve natrag odakle su i dosli..
Mogu reci da neke podrzavam neke ne,sirijci> brzo su se uklopili,vecina ih je i obrazovanih bilo ,djeluju nekako evropskiNaseef Mushroom wrote: 23 Jan 2021, 11:42Pa nije im destinacija kada ih je kancelarka pozvala bila Bosna i Hercegovinainsomnia wrote: 23 Jan 2021, 11:08
Cuj negdje gdje ne zele biti
Duse drage trebamo se svi naguziti da im ispunimo zelju
Rekao je i kako je čuo da migrantima netko savjetuje da se namažu sirupom koje izgleda kao krv. “Čuli smo migrante da ih netko savjetuje, primjerice da se dijete namaže sirupom od višnje, da to izgleda kao krv i da Udruge to plasiraju u javnost kako bi se policija diskreditirala”, kazao je. Osvrnuo se na italijansku delegaciju. “Spriječili smo ih da prekrše zakone, kao što je nezakonit prelazak granice”, rekao je.
Kakva osveta kake picke materine. Sukob polusvijetaNapad je uslijedio nakon što se grupa migranata u nedjelju sukobila s nekoliko bh. državljana, među kojima je bio Alvir Gverić, brat Mirhada Gverića, koji je, pored ostalog, hapšen zbog nasilničkog ponašanja, ali i pokušaja krijumčarenja migranata. Mirhad Gverić je, nakon napada, organizirao grupu koja je krenula da “provodi pravdu” u Bihaću uz poruku da ovo vide “oni koji u javnosti brane migrante”.
Jedini razlog zašto nas se uopšte malo boje jest što ne razumiju bosanski jezik inače bi nas i mala arapska djeca udarala kada bi pročitali da nakon etničkog čišćenja u Doboju glupi Bošnjo čisti dobojskim Srbima besplatno auta nakon poplave.Mutevelija wrote: 10 Feb 2021, 16:01 A I da nije bolje da mi mlatimo njih nego oni nas.
Pa nek to gleda kako ko hoce.
Bolje da imaju strah od nas oni nego mi od njih.
Svakako nosaju nozeve cakije.
Zasad ih ignorisem i niko me nije napao, ako bi napao branio bi se.
Znači tvoji komentari herojstva "bolje da mi njih mlatimo nego oni nas" je se ustvari odnosilo da ćeš ti samo navijati i podnositi ovdje izvještaj kako smo hrabri sve dok te ko ne napadne gdje šanse stoje 1:1000 da će se to desiti?Mutevelija wrote: 10 Feb 2021, 16:23Zasad ih ignorisem i niko me nije napao, ako bi napao branio bi se.
Pa sta ja sad trebam tuci nekog ko me ne dira ako nekog dira migranta nek rjesava sam.Naseef Mushroom wrote: 10 Feb 2021, 16:27Znači tvoji komentari herojstva "bolje da mi njih mlatimo nego oni nas" je se ustvari odnosilo da ćeš ti samo navijati i podnositi ovdje izvještaj kako smo hrabri sve dok te ko ne napadne gdje šanse stoje 1:1000 da će se to desiti?Mutevelija wrote: 10 Feb 2021, 16:23
Zasad ih ignorisem i niko me nije napao, ako bi napao branio bi se.