Da li ste za ili protiv istospolnih veza?
Moderator: spacebound
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1680 times
- Been thanked: 3209 times
- Status: Offline
Re: Srbija sve bliže legalizovanju istopolnih zajednica
Kaze ovo je na slici konj.
Pa znam kolumbo da je konj, ja mislio deva .
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2329 times
- Been thanked: 5777 times
- Status: Online
Pošto ljude ne smiješ šamarati sasvim je uredu da ih zajebavaš kad su glupi!!Mutevelija wrote: 10 Feb 2021, 12:49 Kaze ovo je na slici konj.
Fuck you a friendly note to start the day
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Moj komentar je se odnosio na prava homoseksualaca na Balkanu ili šta više u Bosni i Hercegovini.MarlboroGold wrote: 10 Feb 2021, 12:48Ti jednostavno ne shvataš da ne možeš ići protiv prava druge manjine naročito ako i ti spadaš u manjinu. Prvo to, a onda možemo o toleranciji koje gotovo da nema u današnjem Islamu od kako je selefijska revolucija uzela konce u svoje ruke, a sufiste marginalizirala. Islamski svijet je bio mnogo tolerantniji u vrijeme zlatnog doba islama nego danas kad su se ujedno bavili i naukom.Naseef Mushroom wrote: 10 Feb 2021, 12:34
Zašto bi iko bio tolerantan prema nečemu sa čime se se ne slaže? To što neko nije tolerantan ne znači da je zaostao. To što bih ja bio tolerantan prema svemu šta se događa u mom gradu ili državi ne znači da sam više kulturan i veći Evropejac. U svakom modernom demokrarskom druśtvu mnogi ljudi protestuju i potpisuju peticije ako se ne slažemo sa nečim.
Pa veći je demokrata, Evropejac i moderan čovjek neko ko na demokratski način iskazuje da ima negativno mišljenje o nečemu jer je to definicija demokracije nego neko sto hoće da nametne određeni stil na silu.
A zašto bi vjernik bio tolerantan prema nečemu šta ne odobrava?
Pa u sjedištu Coca Cole bi te izbacili da đođes na posao sa Pepsi majicom a kamoli kod ovakve velike i osjetljive teme
Ali interesantan ti je komentar, ne mogu se buniti na zapadu jer smo tamo manjina pa ne možemo ići protiv druge manjine ali tamo gdje smo većina tu nam treba zavezati usta i ruke i trebamo popustiti manjini. Na zapadu vlada zakon većine i ti nemamo šta se buniti ali tamo gdje smo većina tu nam manjina može čak i narediti kako ćemo se ponašati.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Nasao se ko ce mjeriti glupost.Beni wrote: 10 Feb 2021, 12:55Pošto ljude ne smiješ šamarati sasvim je uredu da ih zajebavaš kad su glupi!!Mutevelija wrote: 10 Feb 2021, 12:49 Kaze ovo je na slici konj.
![]()
Djesi Fjorde nisan te prepoznao.
Jel ti sad porastao iq?
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Da upravo, Bog postaje smjesan stvoriti pa zabranitiMutevelija wrote: 10 Feb 2021, 11:47Ti hoces da kazes da je Bog retardiran ako to stvara I onda zabranjuje u Svetim Knjigama!Calla wrote: 10 Feb 2021, 11:45
Pa I kod hetero roditelja od troje djece mozda samo jedno a mozda I sve troje se odluce za Drugaciji nacin seksualnog opredjeljenje to je vise urodeni gen!!
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22833 times
- Been thanked: 20927 times
Za situaciju gdje je većina protiv već ima osnova. Ja opet tvrdim da im treba omogućiti legalizaciju istospolnih zajednica, ali to je samo moj vlastiti stav i ništa više. To ne znači da ću sad izaći na ulice i derati se na sva usta da im se obezbijede ta prava. Tamam posla... neka se izbore za sebe. Meni je svejedno imali ili nemali u konačnici jer me to ne dira, ali ih razumijem.Naseef Mushroom wrote: 10 Feb 2021, 12:56Moj komentar je se odnosio na prava homoseksualaca na Balkanu ili šta više u Bosni i Hercegovini.MarlboroGold wrote: 10 Feb 2021, 12:48
Ti jednostavno ne shvataš da ne možeš ići protiv prava druge manjine naročito ako i ti spadaš u manjinu. Prvo to, a onda možemo o toleranciji koje gotovo da nema u današnjem Islamu od kako je selefijska revolucija uzela konce u svoje ruke, a sufiste marginalizirala. Islamski svijet je bio mnogo tolerantniji u vrijeme zlatnog doba islama nego danas kad su se ujedno bavili i naukom.
Ali interesantan ti je komentar, ne mogu se buniti na zapadu jer smo tamo manjina pa ne možemo ići protiv druge manjine ali tamo gdje smo većina tu nam treba zavezati usta i ruke i trebamo popustiti manjini. Na zapadu vlada zakon većine i ti nemamo šta se buniti ali tamo gdje smo većina tu nam manjina može čak i narediti kako ćemo se ponašati.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Zato sto.nije to stvorio I mrsko mi se vise raspravljsat.
Moja zadnjaa
Moja zadnjaa
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9512 times
- Been thanked: 10348 times
Ih, sad su nasli kad me ne interesuju ni zene ni muskarci
Pobjeci sad od svega zelim
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ja mislim da bi više naroda bilo tolerantno prema homoseksualcima da su protesti kao i svaki drugi a ne onako razvratno-seksualno agresivni
Ovako izgledaju tipični protesti, ljudi se bore za svoja prava, za prava manjina, diskriminacije, da se čuje njihov glas

A umjesto toga u borbi za prava pedera dobijemo ovo

Ja želim da vjerujem da se dosta pedera i lezbejki trudi da distancira od ovoga a ako nisam u pravu i ako podržavaju ovo onda se ne treba čuditi što ljudi imaju gađenje prema ovome i što stvara komtraefekat. Pa svaki hetero muškarac bi izazvao gađenje naroda da izađe na ulicu u uskim gaćicama kojima dočekuje suprugu u krevetu ili voli da oblači kada je sam, zašto bi u ovom slučaju drugačije bilo?
Ovdje se ne radi o toleranciji prema istopolnim vezama i brakovima i najinteresantnije je da su oni toga svjesni. Ovdje se radi o nekoj osveti prema svima koji si ih diskriminirali tolike decenije pa im je preča mržnja prema njima nego borba za svoja prava.
Ovo nije samo "pogledajte nas, i mi želimo svoja prava" ovo je "pogledajte nas u uskim gaćicama, pičimo vam po živcima i ne možete ništa uraditi protiv toga".
Ovako izgledaju tipični protesti, ljudi se bore za svoja prava, za prava manjina, diskriminacije, da se čuje njihov glas

Ja želim da vjerujem da se dosta pedera i lezbejki trudi da distancira od ovoga a ako nisam u pravu i ako podržavaju ovo onda se ne treba čuditi što ljudi imaju gađenje prema ovome i što stvara komtraefekat. Pa svaki hetero muškarac bi izazvao gađenje naroda da izađe na ulicu u uskim gaćicama kojima dočekuje suprugu u krevetu ili voli da oblači kada je sam, zašto bi u ovom slučaju drugačije bilo?
Ovdje se ne radi o toleranciji prema istopolnim vezama i brakovima i najinteresantnije je da su oni toga svjesni. Ovdje se radi o nekoj osveti prema svima koji si ih diskriminirali tolike decenije pa im je preča mržnja prema njima nego borba za svoja prava.
Ovo nije samo "pogledajte nas, i mi želimo svoja prava" ovo je "pogledajte nas u uskim gaćicama, pičimo vam po živcima i ne možete ništa uraditi protiv toga".
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Bolje biti i konj nego majmunBeni wrote: 10 Feb 2021, 12:16Julia-Klara wrote: 10 Feb 2021, 12:13 Opet on drobi svega kako bu se cefne![]()
dajte mi ovlasti da ga banujemjesi me pozelio, Muteeeee
![]()
zaboravio kako Klara bije,ha?
![]()
Ovo je konj! Ovo na očima konja je oglav. Oglav služi za to da spriječi konja da gleda sa strane i da gleda samo pravo. Oglav nije samo dio opreme za konje već i sinonim za ljude koji imaju sužen vidik, pogled na život. Oni vide život samo iz jednog ugla, lišeni su mašte i mogućnosti kritičkog razmišljanja, sagledavanja situacije iz više uglova. Ono što znaju im je dovoljno da budu sretni ali ono što je opasno je to što misle da je to sve što treba da znaju.
(Pročitati članak do kraja)SVA MUŠKA DECA SU MORALA DA NOSE HALJINE ZBOG ZAŠTITE Homoseksualni babun terorisao selo, njih petorica zbog njega imaju analni kancer!
Sajt "National New Bulletin" je 2017. godine objavio vest sa naslovom "Gej babun teroriše selo. Petorica ljudi sad imaju analni kancer".
Oni su tada napisali da stanovnici tog sela žive u strahu od velikog muškog babuna, koji se zove Somizi (pretpostavlja se da je taj nadimak dobio po televizijskom voditelju Somizi Mlongou koji je "izašao iz ormara") koji voli da pipa i da ima seksualne odnose sa muškarcima.
"Babun je napao više od šestoricu muškarca u proteklih nedelju dana, a ono što je začuđujuće je činjenica da ovaj babun napada samo muškarce i trudi se da ih ne povredi, već da im pruži seksualni preformans, da bi nakon istog otišao" - ističe "National New Bulletin" koji je dodao da su žrtve imale i povrede:
"Petorica njih je primljeno u bolnicu nakon akutnih analnih bolova i vrtoglavice. Doktori su potvrdili da imaju analni kancer!"
U tekstu dalje stoji: "Sva muška deca su bila primorana da nose haljine kako bi sprečili da ih babun napadne!"
https://www.alo.rs/razbibriga/homoseksu ... 13115/vest
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2329 times
- Been thanked: 5777 times
- Status: Online
Kasnije sad sam u poslu, ali citao sam davno nesto u vezi toga.Naseef Mushroom wrote: 10 Feb 2021, 13:33Bolje biti i konj nego majmunBeni wrote: 10 Feb 2021, 12:16
Ovo je konj! Ovo na očima konja je oglav. Oglav služi za to da spriječi konja da gleda sa strane i da gleda samo pravo. Oglav nije samo dio opreme za konje već i sinonim za ljude koji imaju sužen vidik, pogled na život. Oni vide život samo iz jednog ugla, lišeni su mašte i mogućnosti kritičkog razmišljanja, sagledavanja situacije iz više uglova. Ono što znaju im je dovoljno da budu sretni ali ono što je opasno je to što misle da je to sve što treba da znaju.
(Pročitati članak do kraja)SVA MUŠKA DECA SU MORALA DA NOSE HALJINE ZBOG ZAŠTITE Homoseksualni babun terorisao selo, njih petorica zbog njega imaju analni kancer!
Sajt "National New Bulletin" je 2017. godine objavio vest sa naslovom "Gej babun teroriše selo. Petorica ljudi sad imaju analni kancer".
Oni su tada napisali da stanovnici tog sela žive u strahu od velikog muškog babuna, koji se zove Somizi (pretpostavlja se da je taj nadimak dobio po televizijskom voditelju Somizi Mlongou koji je "izašao iz ormara") koji voli da pipa i da ima seksualne odnose sa muškarcima.
"Babun je napao više od šestoricu muškarca u proteklih nedelju dana, a ono što je začuđujuće je činjenica da ovaj babun napada samo muškarce i trudi se da ih ne povredi, već da im pruži seksualni preformans, da bi nakon istog otišao" - ističe "National New Bulletin" koji je dodao da su žrtve imale i povrede:
"Petorica njih je primljeno u bolnicu nakon akutnih analnih bolova i vrtoglavice. Doktori su potvrdili da imaju analni kancer!"
U tekstu dalje stoji: "Sva muška deca su bila primorana da nose haljine kako bi sprečili da ih babun napadne!"
Fuck you a friendly note to start the day
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14437 times
- Been thanked: 24314 times
Pa sto nisu umlatili babuna?Naseef Mushroom wrote: 10 Feb 2021, 13:33Bolje biti i konj nego majmunBeni wrote: 10 Feb 2021, 12:16
Aja budala
Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22833 times
- Been thanked: 20927 times
Distanciraju se mnogi od takvih protesta iliti parada jer znaju da je to kontraproduktivno. Nažalost iza takvih parada stoje veoma glasne manjine unutar samih LGBTQ pokreta. Isto ove ludosti vezano za transrodne osobe u Americi. Normalne transrodne osobe se ograđuju od ovih ludosti zadnjih par godina. Jbg sve ima svoje ekstremne dijelove, pa tako i LGBTQ.Naseef Mushroom wrote: 10 Feb 2021, 13:16 Ja mislim da bi više naroda bilo tolerantno prema homoseksualcima da su protesti kao i svaki drugi a ne onako razvratno-seksualno agresivni
I sam sam protiv takvih parada. Ako je parada sredstvo kojim se traže veća prava onda to ipak mora ličiti na nešto mnogo ozbiljnije. Posljednje dvije kod nas su bile sasvim ok, ali prvi put kad vidim takve spodobe na istim prvi ću ih popljuvati.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa po nekoj logici bi se trebalo dosta homoseksualaca distancirati od ovoga. Poenta traženja svojih prava je da dokažeš da si građanin i ljudsko biće kao svako drugi a ne da si životinja koja je seksualno napaljena 24 sata i voli samo nastranu stranu seksa.MarlboroGold wrote: 10 Feb 2021, 13:52Distanciraju se mnogi od takvih protesta iliti parada jer znaju da je to kontraproduktivno. Nažalost iza takvih parada stoje veoma glasne manjine unutar samih LGBTQ pokreta. Isto ove ludosti vezano za transrodne osobe u Americi. Normalne transrodne osobe se ograđuju od ovih ludosti zadnjih par godina. Jbg sve ima svoje ekstremne dijelove, pa tako i LGBTQ.Naseef Mushroom wrote: 10 Feb 2021, 13:16 Ja mislim da bi više naroda bilo tolerantno prema homoseksualcima da su protesti kao i svaki drugi a ne onako razvratno-seksualno agresivni
I sam sam protiv takvih parada. Ako je parada sredstvo kojim se traže veća prava onda to ipak mora ličiti na nešto mnogo ozbiljnije. Posljednje dvije kod nas su bile sasvim ok, ali prvi put kad vidim takve spodobe na istim prvi ću ih popljuvati.
Ali ovdje nije interesantno da se mnogi distanciraju nego da su hiljade ovakvih frikova na svakoj paradi. Ko su oni i da li to predstavlja stil života stotine hiljada homoseksualaca? Zašto im se ne zabrani od organizatora i hiljade obicnih homoseksualaca da učestvuju? Ako je to njihov stil onda se ne trebaju čuditi što ih društvo sporije prihvata nego sto su očekivali. Pa samim ovim oni prezentiraju homoseksualnost kao nešto perverzno.
Znači umjesto da se prilagode društvu i društvo prihvati njih kao obične ljude poput mene i tebe sa jedinom razlikom što su u vezi sa muškarcem oni žele na agresivan način da društvo prihvati ovakvu nastranu prezentaciju ovakvg ponašanja kao normalno
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2788 times
- Been thanked: 8775 times
Ovi ekstremi su rijetki i svi to uglavnom znamo samo koristimo ponekad kao loš argument za nesto sa čime se ne slazemo.
Gejeva pun svijet, normalnih i uspjesnih civilizovanih ljudi koji se ponasaju sasvim normalno i u skladu sa nekim bontonom.
Isto tako religija je slab argument. Jel treba sada sve zatvoriti i zabraniti sto se kosi sa religijom? Nit treba nit ce se zabraniti. Samo te neke druge stvari, koje se kose sa propisima religija, nisu strane većini i većina ih treba.
Gejevi su manjina i na našim prostorima nemaju ista prava kao druge zajednice samo zato što su manjina. Kad nas ne zanimaju romi, zidovi i ostali, što bi nas zanimali gejevi? Toliko o poštivanju drugog i drugačijeg. Postujemo samo silu, znamo samo za silu i ponasamo se sa postovanjem samo prema onome ko je jaci od nas ili ponekad prema onome ko nam treba.
Ako Srbija izglasa ovaj zakon, bice protiv mišljenja velike vecine obicnih ljudi.
Gejeva pun svijet, normalnih i uspjesnih civilizovanih ljudi koji se ponasaju sasvim normalno i u skladu sa nekim bontonom.
Isto tako religija je slab argument. Jel treba sada sve zatvoriti i zabraniti sto se kosi sa religijom? Nit treba nit ce se zabraniti. Samo te neke druge stvari, koje se kose sa propisima religija, nisu strane većini i većina ih treba.
Gejevi su manjina i na našim prostorima nemaju ista prava kao druge zajednice samo zato što su manjina. Kad nas ne zanimaju romi, zidovi i ostali, što bi nas zanimali gejevi? Toliko o poštivanju drugog i drugačijeg. Postujemo samo silu, znamo samo za silu i ponasamo se sa postovanjem samo prema onome ko je jaci od nas ili ponekad prema onome ko nam treba.
Ako Srbija izglasa ovaj zakon, bice protiv mišljenja velike vecine obicnih ljudi.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Nego kad cemo ic sta zbaritililith1 wrote: 10 Feb 2021, 11:41Ali kako se onda javljaju gey djeca iz heteroparova?Mutevelija wrote: 10 Feb 2021, 11:37
Nije mi to poenta, nego da li je homoseksualnost urodjena I da li se stice odgojom.
Da li bi djeca ako se stice odgojom koja imaju gay roditelje postala I sama takva gledajuci te obrasce, ili ako ne bi postala takva kakva bi bila bez uloge oca I majke kasniej, to bi uticalo na psihu.
Istina je da ta djrca imaju drugaciji pogled na svijet ali ne mora nuzni bit da ce i sama bit gey..
Pa kazem ti urodjeno je to s tim se rodis kao i sa svim drugim kao sto je transexusalnost,bisex.i sve drugo
Mene su citav zivot ucili da je to fuj i da to nije normalno a meni je to npr odlicno tako da sve je individualno i urođeno po mom misljenju..
Kakve sam.srece prije bi ti nasla curu od mene
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa svugdje je protiv misljenja vecine. Francuzi su mjesecima protestvovali
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2788 times
- Been thanked: 8775 times
insomnia wrote: 10 Feb 2021, 21:54 Pa svugdje je protiv misljenja vecine. Francuzi su mjesecima protestvovali
Vecina je 51%, velika vecina je 75 i vise %. Ja rekoh da bi u srbiji bilo protiv volje velike vecine, ako ista znaci. A Amislim da znaci. Nije isto pola i tri cetvrtine.
Isto je razlika kad u nekoj sredini ima veliki broj suzdrzanih ili onih koji su izricito protiv. Malo je opipljiva tema pa se svaka, naizgled, sitnica gleda. Nisam siguran da je npr u njemackoj bas vecina protiv ovih brakova. Ovih suzdrzanih koji gledaju preko oka i sute, sigurno ima mnogo al ovih koji su bas protiv i koji bi izasli na proteste, skoro sam siguran da ih nema 51%
Dok za spanjolce, portuglace i talijane ne bih smio nista reci
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
Hahahaha Mute ne bih nista za sebe rekla
Pustila bih djelima da govore
Salim se
malo
Ma joj tebi treba neka fina hanuma ti si dobar momak(bez imalo zezancije ili sarkazma
)
Moramo ti neku naci
Pustila bih djelima da govore
Salim se
Ma joj tebi treba neka fina hanuma ti si dobar momak(bez imalo zezancije ili sarkazma
Moramo ti neku naci
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done