PikaHAVANA wrote: 11 Feb 2021, 18:03 Evo ja zeni kupujem wok pileci, gladna, radila citav dan i jos radi. Odnijecu joj. Pika li se to? Da joj i kolu uzmem? Nije beg cicija.
Kokakolu obavezno
I reci joj ajlovju dede mi
Moderator: spacebound

PikaHAVANA wrote: 11 Feb 2021, 18:03 Evo ja zeni kupujem wok pileci, gladna, radila citav dan i jos radi. Odnijecu joj. Pika li se to? Da joj i kolu uzmem? Nije beg cicija.

pika se al za tri dana moras ponovitHAVANA wrote: 11 Feb 2021, 18:03 Evo ja zeni kupujem wok pileci, gladna, radila citav dan i jos radi. Odnijecu joj. Pika li se to? Da joj i kolu uzmem? Nije beg cicija.

Stvarno je tesko gledato u ono plisano jastuk srce na kojem pise volim te i koje ce samo smetati po kuciMaja wrote: 11 Feb 2021, 17:34 Ima dosta samaca koji danas ne mogu gledati razmjenu njeznosti i poklona sretnih parova pa omalovazavaju sve to.
Sutra, kad i oni nadju nekog, pa im taj pokloni ono isto sto im je do danas bilo nidje veze, odjednom mijenjaju plocu i vise nisu protiv Valentinova.

LogicnoRudolph wrote: 11 Feb 2021, 18:08 Ako na dan zaljubljenih nisi zaljubljen nema veze,ni na dan mrtvih nisi mrtav

Nemere. Mora vakoHAVANA wrote: 11 Feb 2021, 18:03 Evo ja zeni kupujem wok pileci, gladna, radila citav dan i jos radi. Odnijecu joj. Pika li se to? Da joj i kolu uzmem? Nije beg cicija.
. 

Vidi,

JakakoMaja wrote: 11 Feb 2021, 17:34 Ima dosta samaca koji danas ne mogu gledati razmjenu njeznosti i poklona sretnih parova pa omalovazavaju sve to.
Sutra, kad i oni nadju nekog, pa im taj pokloni ono isto sto im je do danas bilo nidje veze, odjednom mijenjaju plocu i vise nisu protiv Valentinova.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa, i pika i ne pika. Vidi, to što si danas (ili bilo koji drugi dan) ženi kupio da jede, to, brate, moraš, gladna žena, radila, pa žena ti je, trebaš joj olakšat život i sve, kao što i ona tebi pomaže i olakšava...HAVANA wrote: 11 Feb 2021, 18:03 Evo ja zeni kupujem wok pileci, gladna, radila citav dan i jos radi. Odnijecu joj. Pika li se to? Da joj i kolu uzmem? Nije beg cicija.
Oj, Alija, šta nam uradi, ..bem li ti...

U njiha je bolji. Zastitnik vina. Kaka ljubav kaki bakraci

Pih, samo jedan razlog da ga slavim, protiv bruku da ne slavim... Ništa onda...

Bjezi bolan, ona limenka Kole s porukom te unistila. Na san ce ti nocas izac.insomnia wrote: 11 Feb 2021, 18:08Stvarno je tesko gledato u ono plisano jastuk srce na kojem pise volim te i koje ce samo smetati po kuciMaja wrote: 11 Feb 2021, 17:34 Ima dosta samaca koji danas ne mogu gledati razmjenu njeznosti i poklona sretnih parova pa omalovazavaju sve to.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest