Šta vas je danas nasmijalo?
-
Trepavica
- Status: Offline
Re: Šta vas je danas nasmijalo?
Pokazem sliku..crni mrak na slici , 19h pokazuje sat na crkvi ..
Pitanje " Ovo po danu slikano " ?!
Jos se smijem...
Pitanje " Ovo po danu slikano " ?!
Jos se smijem...
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Hajd ono...kao neki je red da se pošalje mail s čestitkom za novu, pa sam nešto šturo napisala i poslala svim registrovanim.
Kad eto ti odgovora od paparacija,..misli on ne znam njegov mail
Postovani Admine,
tebi hvala na novogodisnjim cestitkama. Ali ja sam, Bog ti dao, musliman. Sto me nisi obradovao za Ramazan ili za Bajram?! Ne, nego ti se mene bas sjetio za Novu. Hajd, ovaj put ti halalim. Ali nemoj, brate, da ti se ovo jos jednom desi!

Mala, sve naj!
Kad eto ti odgovora od paparacija,..misli on ne znam njegov mail
Postovani Admine,
tebi hvala na novogodisnjim cestitkama. Ali ja sam, Bog ti dao, musliman. Sto me nisi obradovao za Ramazan ili za Bajram?! Ne, nego ti se mene bas sjetio za Novu. Hajd, ovaj put ti halalim. Ali nemoj, brate, da ti se ovo jos jednom desi!
Mala, sve naj!
-
dacina_curica
Nis' ja dobila nisam!Maja wrote:Hajd ono...kao neki je red da se pošalje mail s čestitkom za novu, pa sam nešto šturo napisala i poslala svim registrovanim.
Diskriminacija!
Maja wrote:Hajd ono...kao neki je red da se pošalje mail s čestitkom za novu, pa sam nešto šturo napisala i poslala svim registrovanim.
Kad eto ti odgovora od paparacija,..misli on ne znam njegov mail![]()
Postovani Admine,
Mala, sve naj!
ludo je'na
znam da znas.
drago mi je da sam te nasmijao, sto mi je i bio cilj.
.....sjetim se danas na poslu jedne scene prije par mjeseci.
naime. imali smo jednog momcica na praksi. cesto je radio sa mnom. jedne prilike kad sam ga pozvao sebi da skupa radimo, kaze da mora jos nesto zavrsiti sto mu je sef rekao. ma de, rekoh, pusti. uradicemo to skupa poslije. rekoh mu jos, da, u slucaju da naidje sef i upita ga je li to odradio, kaze da jeste. medjutim, posto je bio previse iskren i naivan
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
danima me nasmijava ova reklama, tacnije mamino drmanje glave 
[ytube][/ytube]
[ytube][/ytube]
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
Veceras gledam na TV-eu jednu reportazi iz svabije.
Radi se o jednom obdanistu za djecu.
Tu radi 10-tak teta
,fini ,zgodnih.
Ljetos u vrjeme odmora,odlucile su preko komune,uz njihovu pomoc da
sve igracke,uglavnom zivotinjice,isto moraju da idu na odmor.
I tako su dobili subvenciju za to putovanje.
Potrpali su to u kombije i do svice.
Pravo sam se ismijao,slusajuci njihove argumente za tu odluku.
Radi se o jednom obdanistu za djecu.
Tu radi 10-tak teta
Ljetos u vrjeme odmora,odlucile su preko komune,uz njihovu pomoc da
sve igracke,uglavnom zivotinjice,isto moraju da idu na odmor.
I tako su dobili subvenciju za to putovanje.
Potrpali su to u kombije i do svice.
Pravo sam se ismijao,slusajuci njihove argumente za tu odluku.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24731 times
- Been thanked: 6459 times
dacina_curica wrote:Nis' ja dobila nisam!Maja wrote:Hajd ono...kao neki je red da se pošalje mail s čestitkom za novu, pa sam nešto šturo napisala i poslala svim registrovanim.![]()
![]()
Diskriminacija!
...ni ja,vala,nista nisam dobila!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Maja
- Administrator

Veco ti si u postavkama stavila da ti administrator ne može slati mailove i da znaš šta si sve propustila.
A daca je davno dokazala da nema baš idealan vid
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24731 times
- Been thanked: 6459 times
Maja wrote:Veco ti si u postavkama stavila da ti administrator ne može slati mailove i da znaš šta si sve propustila.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
-
dacina_curica
Laze Tita mi, nema nistaMaja wrote:Veco ti si u postavkama stavila da ti administrator ne može slati mailove i da znaš šta si sve propustila.
Nasmijalo me....pogodite! Moje dijete! Pregledam nekakvu knjigu, Istorija umjetnosti blablabla i on ki viri preko ramena kad naletim na Pollock-ov #9 na sta ce on "Mama, je li to slika? Nista ne valja, on je to samo nasvrlj'o"
-
dacina_curica
Ne smijem ni pomisliti kakvekomentare bi uputio Picasso-u.
ccc, everybody is a critic. 
A jucer me je nasmijalo ovo - Mali Princ
A jucer me je nasmijalo ovo - Mali Princ
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- niska grana
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Mah, glupost tipična za naše podneblje....dva moja prijatelja igrala su jučer online šah jedan protiv drugog čitav dan, pri čemu je jedan stalno pobjeđivao, a drugi od muke svaki put iznova tražio revanš. I tako su gotovo osvanuli, da bi na kraju ovaj što je svaku dobijao nakon koznakoje partije šaha svom suparniku rekao da je u jednom prozoru igrao šah protiv njega, a u drugom protiv kompjutera (podešenu na high level); i to tako što je u toj partiji protiv kompjutera jednostavno kopirao jaranove poteze, a odmah potom u partiji protiv jarana kopirao kompjuterove 
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27953 times
niska grana wrote:Mah, glupost tipična za naše podneblje....dva moja prijatelja igrala su jučer online šah jedan protiv drugog čitav dan, pri čemu je jedan stalno pobjeđivao, a drugi od muke svaki put iznova tražio revanš. I tako su gotovo osvanuli, da bi na kraju ovaj što je svaku dobijao nakon koznakoje partije šaha svom suparniku rekao da je u jednom prozoru igrao šah protiv njega, a u drugom protiv kompjutera (podešenu na high level); i to tako što je u toj partiji protiv kompjutera jednostavno kopirao jaranove poteze, a odmah potom u partiji protiv jarana kopirao kompjuterove
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Bravo. ja se toga nikada ne bih sjewtio a igram online šah.niska grana wrote:Mah, glupost tipična za naše podneblje....dva moja prijatelja igrala su jučer online šah jedan protiv drugog čitav dan, pri čemu je jedan stalno pobjeđivao, a drugi od muke svaki put iznova tražio revanš. I tako su gotovo osvanuli, da bi na kraju ovaj što je svaku dobijao nakon koznakoje partije šaha svom suparniku rekao da je u jednom prozoru igrao šah protiv njega, a u drugom protiv kompjutera (podešenu na high level); i to tako što je u toj partiji protiv kompjutera jednostavno kopirao jaranove poteze, a odmah potom u partiji protiv jarana kopirao kompjuterove
sad ću i ja tako. Naći ću negdje da igram protiv mašine i kopirati
protivnikove poteze
- Maja
- Administrator

Tutn mi dao karmu i nije ništa, baš ništa napisao.
Samo stavio ovu sliku

Samo stavio ovu sliku

- niska grana
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Ukućani....i dok sam ostale darove nekako uspio sakriti, uhvatili su me sa slatkišima na djelu, a onda je počelo bjesomučno ispitivanje:
"A ko ti je ovo poslao?"...."Ma....prijateljica"...."Kakva prijateljica?"...."Ko je snaha, kad će svadba?"
...."Zašto nećeš ništa da nam kažeš?"...."Možda je Srpkinja, pa zato šuti."
Kasnije su se naravno najeli i pohvalili uradak.
Uglavnom, hrabro sam izdržao pritisak ne rekavši ništa, ali sve i da sam htio reći ko bi im to objsanio ili još bolje - ko bi to razumio
"A ko ti je ovo poslao?"...."Ma....prijateljica"...."Kakva prijateljica?"...."Ko je snaha, kad će svadba?"
Uglavnom, hrabro sam izdržao pritisak ne rekavši ništa, ali sve i da sam htio reći ko bi im to objsanio ili još bolje - ko bi to razumio
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
-
dacina_curica
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9061 times
- Been thanked: 5797 times
Sad će Ideja "Kinder" tortu da smućka, da se pokaže naspram ove Majine suhovineniska grana wrote:Ukućani....i dok sam ostale darove nekako uspio sakriti, uhvatili su me sa slatkišima na djelu, a onda je počelo bjesomučno ispitivanje:
"A ko ti je ovo poslao?"...."Ma....prijateljica"...."Kakva prijateljica?"...."Ko je snaha, kad će svadba?"...."Zašto nećeš ništa da nam kažeš?"...."Možda je Srpkinja, pa zato šuti."
![]()
![]()
![]()
The Dark Side Of The Forum...