Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
I sad musliman nesto uzvisen sto nece? Bajagi on bogatas, ‘ta ce sirotinja?
Ni u Fr nema boga da ces Arapa nacerati da pojede svinjetinu al zato alkohol, gudra, ukrast to ide bez bismile. Da ne spominjem kako ne izlaze iz kladionica
U americi ne smijes alkohola do navrsene 21 godine.
Piju kafu non stop.
Krme sporadicno jedu.
Hocu reci da je merika mozda puno to od muslica prepisala.
Jebajiga. Ne znam zast.
Amerikanci su dosta prepisali od muslimana.
Izbjegavaju svinjetinu, poste, obrezuju se.
Smatraju to zdravijim i čišćim načinom života što dokazuje još jednom da je islam pozitivan.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
A najbolje je kada ne mogu svariti i pomiriti se kada većinsko bošnjački gradovi nemaju svinjetinu jer smo našli alternativu i imamo nesvinjsku šunku na pici i nesvinjski kulen pa idu teorije zavjere kako se svi Bošnjaci okupe u podrumu restorana, zaključaju se i tajno jedu ili iz Tešnja, Maglaja ili Visokog putuju u rs da nabave svinjetinu kao da se radi o kokainu
Pa nije voda u pitanju da ne možemo bez nje, pa imamo izbor najmanje 5-6 vrsta mesa, zašto bi patili za svinjetinom?
Kako nemaju? I u Sarajevu i u Tuzli ima sviLjetine
U sred carsije na 2 mjesta restorani sto ja znam, na trznici, na grbavici, bingo, konzum... Nidje veze prica, sta jos treba i zabranit skroz? Ko debili sto su restorane poceli otvarat pa ne mozes pivu il vino popiti usred grada a turizmom bi se bavio... 2 puta sam sjeo i narucio jelo i otisao. Napisi jebo te on da ne ulazim. Odveo talijane u onaj manolo da proslavimo nesto, ljudi da naruce koju flasu vina, kaze nema. Ok. Dovidjenja i prijatno. Ne slavim uz limunadu.
U americi ne smijes alkohola do navrsene 21 godine.
Piju kafu non stop.
Krme sporadicno jedu.
Hocu reci da je merika mozda puno to od muslica prepisala.
Jebajiga. Ne znam zast.
Amerikanci su dosta prepisali od muslimana.
Izbjegavaju svinjetinu, poste, obrezuju se.
Smatraju to zdravijim i čišćim načinom života što dokazuje još jednom da je islam pozitivan.
Ako vi imate veze sa vjerom i necim vjerskim, onda ja sam Muhamed..
insomnia wrote: 13 Feb 2021, 20:57
Kako nemaju? I u Sarajevu i u Tuzli ima sviLjetine
U sred carsije na 2 mjesta restorani sto ja znam, na trznici, na grbavici, bingo, konzum... Nidje veze prica, sta jos treba i zabranit skroz? Ko debili sto su restorane poceli otvarat pa ne mozes pivu il vino popiti usred grada a turizmom bi se bavio... 2 puta sam sjeo i narucio jelo i otisao. Napisi jebo te on da ne ulazim. Odveo talijane u onaj manolo da proslavimo nesto, ljudi da naruce koju flasu vina, kaze nema. Ok. Dovidjenja i prijatno. Ne slavim uz limunadu.
I sad musliman nesto uzvisen sto nece? Bajagi on bogatas, ‘ta ce sirotinja?
Ni u Fr nema boga da ces Arapa nacerati da pojede svinjetinu al zato alkohol, gudra, ukrast to ide bez bismile. Da ne spominjem kako ne izlaze iz kladionica
Ko kaže da su sa tim muslimani bogataši a ostatak Evropljana sirotinja?
Pa ne jedu ni Evropljani katolici svi svinjetinu, i oni gledaju da zaobiđu svinjetinu jer je smatraju sirotinjskom.
Jel se ti zajebavas il ozbiljno ovo govoris? Ko bolan gleda da je zaobidje?
I onda bi takvi pravili gradjansku drzavu..
Kakve to veze ima sa gradjanskom drzavom i pravom izbora?
Jedi sta hoces, on ima pravo sta hoce staviti na jelovnik u svom restoranu.
Znaci, otvori frajer halal restoran, al da se ne uvrijedi neko, ima i krme s raznja?
Nidje veze
Kakve to veze ima sa gradjanskom drzavom i pravom izbora?
Jedi sta hoces, on ima pravo sta hoce staviti na jelovnik u svom restoranu.
Znaci, otvori frajer halal restoran, al da se ne uvrijedi neko, ima i krme s raznja?
Nidje veze
Jesi ti vidio da je itko ovdje tjerao nekog da jede svinjetinu..
ili napisao da nesto ne valja..
vec je bilo obrnuto..
ne valja svinjetina, jedu je olos i sirotinja..