TROSJED

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41243 times
Been thanked: 27954 times
Status: Offline

Re: Zašto Srbi toliko jedu svinjetinu?

Post by Rum »

Koraci_u_noci wrote: 13 Feb 2021, 23:28 Ona je bila mudrija, govorila fol uopsteno. I Havana je tako treb'o. Doduse mozda bi ga opet fasov'o zbog rjecnika, al ko zna
Sta ima veze svi lanemo i ja pa me banuju nema stresa odmorim nista , treba i gazde razumiti kao birtija zamisli idemo i svima psujemo po birtiji ugostoteljstvo odmah ti je noga i nema tu ljutnje havana mi drag sve ok al to je tako ne vidim gresku :tjesi prezivice kao ja
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

Mene maje banovala 1000x i sta ljut ma daj :bla jebo ban haha uzivajte
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

jebo ego ego je rak
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8075 times
Been thanked: 19098 times

Post by Maja »

Dobro je bolan. De o svinjetini.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Ma ja. Ipak ona dize teme na forumu. Nije red nju banovati
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

Maja wrote: 13 Feb 2021, 23:41 Dobro je bolan. De o svinjetini.
:lejla
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times

Post by bosnjakinja »

Ja Sam uopsteno govorila Na pocetku,100% uopsteno ,,niti znam sta je u mom odgovoru spustanje uzmes li u obzir tok ove teme,niti znam lika da mu "lukavo" spustam

Ali ja mu nisam zamjerila nisam ga ni prijavila i ako je ispao kakav je ispao
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14308 times
Been thanked: 23837 times

Post by Fuddo »

bosnjakinja wrote: 13 Feb 2021, 22:45
Fuddo wrote: 13 Feb 2021, 22:03

Ne kaze se tako
Sad i ti njemu reknes
Popusi i ti meni stajeee
Kakav ti je to pristup, skroz si nekonvencionalna
Hajmo malo, sikirica, parmacic, deznedaj
Neka samo vas gledam,,seljaci i fukare koje s zenama tako pricaju :grana
Prvo, ti nisi zena
Ti si grunf
Kloniro so
Dozvolite da se obratimo
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Animals je sve zakuho
Dozvolite da se obratimo
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

isprogramiraj svoj um do te mjere ,gdje toksicne izjave drugih ljudi nece uticati na tvoje aktivnosti
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22564 times
Been thanked: 20707 times

Post by Masamune »

Niste normalni
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

Razmotrimo za pocetak sta je um zarobljen u zacaranom krugu jedan od najociglednijih primjera je fenomen zabrinutosti,maje vam kaze da ste banovani kao rezultat toga svako automatski pocne da brine o tome
ali posto zabrinutost smanjuje apetit i san to nije dobro za tebe.ali ne mozes prestati da brines ,pa postajes dodatno zabrinut,zato sto se uopste brines.Onda posto je ovo prilicno apsurdno i ljut si na sebe sto to uopste radis,zabrinut si sto se brines ,jer se brines.To je zacarani krug.
Zato sada mozes li dopustiti svom umu da se umiri?Zar nije tesko?Jer um kao da se ponasa poput majmuna,skakuce gore-dolei brblja ...stalno.jednom kada prihvatis misao da ne mozes prestati,a ogroman broj ljudi posveti cjeli zivot drzeci um zaposlenim i osjecaju se uzasno nelagodno u tisini.
Kada si sam,niko nista ne .govori i nemas sta da radis.Postoji ta briga ,taj nedostatak odvracanja pozornosti ostavljen sam sa sobom i onda zelim da pobjegnem od sebe,uvijek zelim da pobjegnem od sebe,zato idem u kino , visim na bosasnkom forumu, zato citam pknjige,zato izlazim sa djevojkama ,bilo sta ili se napijem ili sta god vec.
Ne zelim biti sam sa sobom,osjecam se cudno ,kao da sam skrenuo.Zasto zelis da pobjegnes od sebe?? Sta je tako strasno?Zasto zelis da zaboravis to?Jer si zavisan od misli.
To je droga .Stvaras je razmisljanjem.Kompulsivno razmisljanje koje ide,i ide , i ide...To je navika.Postoji problem u zaustavljanju te aktivnosti.A stvarno je moras zaustaviti ako zelis zadrzati zdrav razum.Jer ako pricam cijelo vrijeme ,ne osjecam sta drugi imaju da kazu,dovescu se u situaciju da necu imati sta da razgovaram,osim vlastitog govora.
I zato na upravo indetican nacin ako razmisljam cijelo vrijeme ,necu imati nista za razmisljanje osim misli.Tako da ako zelis imati nesto za razmisljanje povremeno jednostavno moras prestati da razmisljas.Kako to izvesti???Prvo pravilo je da ni ne pokusavas .Jer ako pokusas ,bices kao neko ko pokusava izravnati uzburkanu vodu peglom.To ce je samo jos vise uzburkati.
Bas kao sto se blatnjavi uzburkani bazen smiri sam kada ga pustis na miru,moras nauciti kako pustiti um na miru.Umirice se sam.
Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 9408 times
Been thanked: 10186 times

Post by Koraci_u_noci »

Rudolph wrote: 13 Feb 2021, 23:39
Koraci_u_noci wrote: 13 Feb 2021, 23:28 Ona je bila mudrija, govorila fol uopsteno. I Havana je tako treb'o. Doduse mozda bi ga opet fasov'o zbog rjecnika, al ko zna
Sta ima veze svi lanemo i ja pa me banuju nema stresa odmorim nista , treba i gazde razumiti kao birtija zamisli idemo i svima psujemo po birtiji ugostoteljstvo odmah ti je noga i nema tu ljutnje havana mi drag sve ok al to je tako ne vidim gresku :tjesi prezivice kao ja
Sve to stoji i nemam nista protiv sto je banovan, ista pravila za sve, znaju se unaprijed i svako nek snosi posljedice za svoje rijeci.
Ono sto mene iritira je kako ljudi mogu vrijedjati nekoga koga uopste ne poznaju. Uzimat sebi za pravo da diraju u porodicu i licnost ovog drugog koji regularno diskutuje na nekoj temi. Ak ti se ne svidja, ignore ili pobij argumentima, al postajat lican bez da ti je ovaj drugi ista uradio mi je van pameti
Pobjeci sad od svega zelim
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Rudolph wrote: 13 Feb 2021, 23:48 isprogramiraj svoj um do te mjere ,gdje toksicne izjave drugih ljudi nece uticati na tvoje aktivnosti
Image
Dozvolite da se obratimo
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Re: TROSJED

Post by Masamune »

Realno onaj komentar za djecu mješovitih brakova ili takve brakove je isto za ban. Ne može se samo reakcija uzimati u obzir, već i zbog čega je došlo do iste.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Kao dijete iz takvog braka osjećao sam se prozvanim također mada bih ja više šuknuo nego što bih jebao mater. Takvu priču treba sasjeći u korijenu iste sekunde.
Zizi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 9803 times
Been thanked: 8432 times

Post by Zizi »

MarlboroGold wrote: 14 Feb 2021, 00:02 Kao dijete iz takvog braka osjećao sam se prozvanim također mada bih ja više šuknuo nego što bih jebao mater. Takvu priču treba sasjeći u korijenu iste sekunde.
Takve je najbolje ignorisati.
Ne vrijede ni šuka.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

A i jeste navalili po krmetini
Znalo se odmah da ce neki belaj ispast
Et, i onda vicu sto je zabranjeno
Problemi
Dozvolite da se obratimo
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

Kada se ujutro probudite ,prvo sto bi trebalo da uradite je da se nasmjesite :D
Otkad ste sinoc otisli na spavanje, skoro milion ljudi je umro.
A vi ste zivi i budni , i zato se nasmjesite.
Onda pogledajte oko sebe , za mnoge ljude vise nema neke drage osobe danas.
Svi koji su vam dragi danas su zivi , sjajan dan zar ne :ok :cool
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Zizi505 wrote: 14 Feb 2021, 00:09
MarlboroGold wrote: 14 Feb 2021, 00:02 Kao dijete iz takvog braka osjećao sam se prozvanim također mada bih ja više šuknuo nego što bih jebao mater. Takvu priču treba sasjeći u korijenu iste sekunde.
Takve je najbolje ignorisati.
Ne vrijede ni šuka.
Treba ignorisati, ali ne bi trebalo biti ni norma da pojedinci iznose takvo smeće na javnom forumu bez sankcionisanja.
Nije prvi put, a neće sigurno biti ni zadnji.
Post Reply

Return to “Pričaona”