Taare wrote: 14 Feb 2021, 14:34
insomnia wrote: 14 Feb 2021, 14:00
Jel se ‘odza isprsio?
Kae, kad su upitali tam nekog ođicu šta bi izabro, sise i džehenem, il isposništvo i dženet, reko je da bi u džehenem i to iz troskoka

osim toga, niko se nije vratio da nam kae ima l to tam za oprave, jelte. A sise su reala
Ja sam, opet, čuo u nas u Čitaoni da je taj ođica, budući da su već počele priče kako je džehenemlija, prošao pored jednog šejha-poslastičara, a šejh se bio lijepo i zavodljivo naguzio. Imao taj peksimet-šejh plahu guzičicu i sve volio da je isprči, ni najzgodnije žene se ne bi take posramile. Iako odzica nije bio peder, šejtan ga, k'o malo kad, navrati, pa on ščepa šejhovu gujcu i stane je bušit k'o da, tobejarabi, probija tunel za koridor 5 Ce kod Vranduka, sve mu utrobu kalajisao.
Našem to poslastičaru bilo teško, bajagi, pa sve stenj'o i lelek'o, a sve mu bale kapale... Povika u jednom trenu:
- E, ne'š vala do mozga doć, džaba ti je!
- A i ne mislim, jebise, nit' sam ja konj, nit' s ti Katarina Velika, nit' misim da bih ga našao u toj lobanji - jedva izgovori taj odzica, sav iznuren više...
Kažu da je poslije toga samo otrao onu stvar, da prostite, od šejh-poslastičara i otišao, da ga više nikad i ne vidi, a da je šejh od silnog aška za njim izludio. Pričaju neke žene da vide učenog šećer-efendiju kako baulja internetskim bespućima i sve podbada, serucka i jede govna koliko mu more u usta stat, potpuno pošandrcao od neuzvraćene ljubavi...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.