Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Idem izmedju onih rafova kad naki dobar milf, 40-ak godina, u koznim hlacicama ide ispred mene. Kad puuf-najednom se naguzi ispred mene. I tako, mor'o sam subhaneke potegnuti da ne bih potegao za kakvim pogresnim potezom
greeneyes wrote: 14 Feb 2021, 17:31
Idem izmedju onih rafova kad naki dobar milf, 40-ak godina, u koznim hlacicama ide ispred mene. Kad puuf-najednom se naguzi ispred mene. I tako, mor'o sam subhaneke potegnuti da ne bih potegao za kakvim pogresnim potezom
budi uvjek pribran,spreman
da te ne iznenadi
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Danas idem kolima i sad zona pedes ogranicenje i gledam naka cura ide a nekako joj interesantna jakna, ima nako nesta sto visi oko gujce i kako koraca tako se ono lila
Svaka joj cast
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
greeneyes wrote: 14 Feb 2021, 17:31
budi uvjek pribran,spreman
da te ne iznenadi
Nisu ove nase zene svjesne kroz kakva mi iskusenja i patnje prolazimo
Tako moj jaran, dok je bio slobodan ma slabo skroz zagledao. Kad je us'o u vezu poceo ko primijecivati zene, ali kako se ozenio, brete mili-ne moze mu nijedna promaci
ElTriconi wrote: 14 Feb 2021, 17:35
Danas idem kolima i sad zona pedes ogranicenje i gledam naka cura ide a nekako joj interesantna jakna, ima nako nesta sto visi oko gujce i kako koraca tako se ono lila
Svaka joj cast
Samo ti gledaj..
Jedini udes koji sam imo, imo zbog gledanja Ženskinja.
greeneyes wrote: 14 Feb 2021, 17:44
Tako moj jaran, dok je bio slobodan ma slabo skroz zagledao. Kad je us'o u vezu poceo ko primijecivati zene, ali kako se ozenio, brete mili-ne moze mu nijedna promaci