Pitanje je bi li prezivjela.
Mislim nemam nista protiv agresivnost sa svrhom ali pametnije joj auto razvaliti ili ukrasti.
Kucu joj jajama gadjati.
Nemoj zube. Ruzno je vidjeti zenu ovako
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Kažnjena je i kćerka Amira Hasića iz Sjenine Rijeke, Emina, odlična učenica.
Samo što nije zaplakala, jer su joj u đačkoj knjižici sve petice, a vladanje smanjeno.
- Kaže mi direktorica da ja radim na štetu svoga djeteta. Na moje pitanje koje pokažanjavao ovu djecu, šta su ona kome kriva, nije mi znala objasniti. Spominje da je to došlo elektronskim putem, kaže Amir.
Predsjednica Vijeća roditelja Aida Mujakić ističe da ne pamti kada je u ovoj školi održana sjednica Vijeća roditelja, jer direktorica ne inicira takve sjednice.
Novinari su pokušali doći i do direktorice Dervišefendić, ali ona nije odgovarala na telefonske pozive, prenosi Crna-Hronika.

Imal sta u tom Rsu da lici na insana

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Isto kao što bi se oni koji nisu bili u ratu sada, dvadesetipet godina nakon rata, nagovorili Srbima.Naseef Mushroom wrote: 16 Feb 2021, 10:42 Nekad stvarno pomislim da ovakvi poput Mesuda ili izmišljaju da su bili u ratu i ranjeni da bi priča bila emotivnija ili portali izmišljaju ovakve likove radi klikova.
Hebote što je duže bio u ratu i više pita ranjavan to više vjeruje u bratstvo i jedinstvo![]()

Tromblon ga opalio u potiljak.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest