Ne trebaDuminjo wrote: 16 Feb 2021, 09:07Zato sto je prosli kup bio prvi. Citaj, probni. Stimalo se, gledalo, zatezalo, izmisljalo, prepisivalo..
Zato sto za kup imamo jedno glavno pravilo "igra se po posebno odredjenim pravilima"
Zato sto smo od krvi i mesa pa ne možemo stici na sve strane. Pokusavamo biti fleksibilni a istovremeno obicne ljude ne zamarati konstantnim prognozama.
Zato sto nismo nikakvi profesionalci koji imaju sve ustimano i uhodano vec smo od krvi i mesa i igramo se pa ko koga![]()
I zato sto sam okasnio za vikend staviti ponudu (nisam ni znao da se igra liga prvaka ovu heftu) za kup a bilo mi zao izbaciti ligu prvaka iz ponude. Onda sam stavio 10+ utakmica za cetvrtak, za one koji ne udju u utorak i srijedu na Forum, da imaju odigrati isto parova koliko i mi ostali. Samo cemo mi imati malo širu ponudu tj vecu mogućnost za zajebat se
Trebal još?![]()

Hvala na pojasnjenju, sefe

Sad, sto se tice tog prepisivanja, a posto si ti sve ovo osnovao, pokrenuo, da vidis sa UO, dogovorite se, pa da se prognoze salju na pp od sljedece sezone. A mozda i od sljedeceg kruga vec.
Iako ne vjerujem da iko i od koga prepisuje za ozbiljno. Ali eto.
Dojadi narodu kad se to svako malo vuce i provlaci.
Lakse ce bit. Mirnije se spava

Razmislite.